Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

princess bi ikimiz kaldık misafir bile gitti... ah ah dünyanın son günüde her günüde ara da bulamazlar inşallah :Saruboceq:

ne güzel yaa gerçekten
içimdeki sen barıştı ya..
bugun cok huzurlu yatar o
darısı başımıza ya.. güzel günler gelicek inşallah..

hehe iyi olmuş hoş olmuş da. secret dolayısı ile korkuyorum ben öyle şeyler yazmaya:))
beni arayacaksın şekerim falan yazmak daha pozitifi çeker gibi geliyor sositososito

doğru aslında ama espri olsun diye yazdım işte:) bizde zynpkr gibi olmayalım bu çekim yasası trers etki de yapabiliyo biliyosun:S sahi oda görünmüyo

ne güzel yaa gerçekten
içimdeki sen barıştı ya..
bugun cok huzurlu yatar o
darısı başımıza ya.. güzel günler gelicek inşallah..

inşallah canım ya onlarla yada onlarsız güzel günler gelecek elbet ama gönül isterdi ki onlarla olsun... bakalım hayat neler göstercek belki daha güzel bi aşk verecek bize :1rolleyes:

zynp e noldu canım.
yani görünmüyor bu ara doğru ama..
cekim yasası olumsuz yapmasın valla. bak ikimiz de güzel iletiler yazdık.)

jelibonum secret yapıyoruz
mesela şöyle, sadece iyiye odaklı oluyoruz.
kötü şeyleri aklımızdan geçirmiyoruz.
mesela şahıs bana dönecek ama ne zaman? gibi
şahıs bensiz yapamaz gibi.
kotu şeyler düşününce kotuyu çekermişiz.. iyi düşününce de iyiyi..

zynp e noldu canım.
yani görünmüyor bu ara doğru ama..
cekim yasası olumsuz yapmasın valla. bak ikimiz de güzel iletiler yazdık.)

oda ben yarın çekim yasasını uygulıycam yarın patronumla kavga etmiycem sevgilimle kavga etmiycem dedi ertesi günü hem işten çıktı hem sevgilisinden ayrıldı Allah korusun yok biz yine de öyle düşünmeyelim :1no2:

haa evet hatırladım.,
zeynep'e öyle olmuştu.
inşallah artık hep olumlular olur bize..
gerçekten güzel şeyler olur inşallah.

Kızlar sizlere takılan lakaplarınız var mıydı??
(Alakaya maydonoz belki ama,birazcık konu değişsin)

evet o zaman öyle der tabi mutluluk bir an önce gelsin artikkk bizee :Saruboceq: :Saruboceq:

gelcek kızlar ama bizde içinde bulunduğumuz durumu kabullenip başka şeylerle de mutlu olmaya çalışalım kaydirigubbakcemile5 hayat süprizlerle dolu ne malum güzel şeylerin olmayacağı? kızlar gerçektende ciddi ciddi şu çekim yasasını uygulayalım hepimiz inanarak olumlu düşüncelere yoğunlaşalım kimse karamsar olmasın ne dersiniz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…