Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ben tek basima yapamam öyle kizlar birlikte yaparsak olur ben kendim cok pessimist karamsar bir insanim ne yaziki illa birileri motive edicek beni hep beraber yaparsak olur burada cok iyi destek aliyorum sizden yoksa su an cok cok daha kötüydüm hepiniz iyiki varsiniz

tamam o zaman başlıyoruz..
ben başlatıyorum. sizde buna inanın.
yarın gerçekten güzel bir gün olacak.
aramızdan birisi daha çok iyi haberlerle gelicek gene kutlıcaz burda hihoyyyt

Kızlar sizlere takılan lakaplarınız var mıydı??
(Alakaya maydonoz belki ama,birazcık konu değişsin)

olmaz mıı hemde ne ilginç lakaplar kaydirigubbakcemile3 mesela okulda şekerkızcandy ve atom karınca diyolardı çünkü hem minyon hemde çok hareketliyim diye -tatlicadiarzu-
bide eski çalıştığım yerde gizli psikopat diyolardı :1ninca:

:roflol: :roflol: ya bende cok hareketliydim isyerinde bi orada bi burada bide hep güldürdüm tabi o zaman mutluydum kaydirigubbakcemile3

Sende iyiki varsın canım gerçektende burdaki herkes iyiki var :1hug: Merak etme burdaki bu güzel dayanışma bitmiycek Allahın izniyle inşallah ömür boyu sürecek...
Kızlar benim kendimde en sevdiğim huyum ne biliyo musunuz pek motivasyona ihtiyacım yok bende kendimi yalnız çaresiz hissediyorum ama bi süre sonra o duygulardan ve o ruh halinden sıkılıyorum hatta kendimden sıkılıyorum birdenbire bi güç geliyo aman be salla herşeyi hep böyle gidecek değil ya diyorum :1rolleyes:

:roflol: :roflol: ya bende cok hareketliydim isyerinde bi orada bi burada bide hep güldürdüm tabi o zaman mutluydum kaydirigubbakcemile3

bende çok sıkılganım mesela iş yerinde bile bi kantinde dururdum kim ne yapıyo bakardım 5 dk. sonra sıkılır büroya geçerdim oturduğum yerde gene sıkılır radyo açardım reklam çıkınca veya beğenmediğim şarkılarda sürekli kanal değiştirir oflayıp poflardım bide o halimi görenler eyvah sıkıldı falan diyolardı takip edemiyoz seni kızım gözüm yoruldu diyolardı :roflol:

arkadaşlar benim çok uykum geldi mirmirmirmir yatıyorum ben kendinize iyi bakın hiç kimse sizden değerli değil biri gider biri gelir unutmayın :dilcikar: veeeeeee yarın Allahın izniyle bizim için çok güzel bir gün olacakk :Saruboceq: iyi geceler canlarım :CüvCüv:

Bende söyleyım mesela sımdı eger bıtırırse aa artık kımseyı ıstemem fılan demem ne bılım yıne mutlu olmak ısterım yanı bana derse senı sevmıyorum söyle böyle bır süre acımı ceker baskalarına sans verırım herhalde

ben konyalıyım biliyor musun yerimseniben

bu arada daha tüm sayfaları okuyamadım ama içimdeki sen ; valla canım çok sevindim... 6 ay sonra ; hala onu severken böyle bir gelişme olması... galiba gerçekten umudumuz tükendiğinde tekrar bir umut doğuyor yüreğimize...

ayy darısı diğerlerimizin başına... ama evet bizi gerçekten mutlu edecek insanlar için böyle umutlanıp hayallere dalalım :içelim:

günaydın bu arada :)

hadi bakalım güzel bir haftaya başladık... güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah ...

“bir rüyadır gelir geçer
her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler
unutulur unutulur..”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…