gelcek kızlar ama bizde içinde bulunduğumuz durumu kabullenip başka şeylerle de mutlu olmaya çalışalım kaydirigubbakcemile5 hayat süprizlerle dolu ne malum güzel şeylerin olmayacağı? kızlar gerçektende ciddi ciddi şu çekim yasasını uygulayalım hepimiz inanarak olumlu düşüncelere yoğunlaşalım kimse karamsar olmasın ne dersiniz yerimseniben
gelcek kızlar ama bizde içinde bulunduğumuz durumu kabullenip başka şeylerle de mutlu olmaya çalışalım kaydirigubbakcemile5 hayat süprizlerle dolu ne malum güzel şeylerin olmayacağı? kızlar gerçektende ciddi ciddi şu çekim yasasını uygulayalım hepimiz inanarak olumlu düşüncelere yoğunlaşalım kimse karamsar olmasın ne dersiniz yerimseniben
Kızlar sizlere takılan lakaplarınız var mıydı??
(Alakaya maydonoz belki ama,birazcık konu değişsin)
Kızlar sizlere takılan lakaplarınız var mıydı??
(Alakaya maydonoz belki ama,birazcık konu değişsin)
olmaz mıı hemde ne ilginç lakaplar kaydirigubbakcemile3 mesela okulda şekerkızcandy ve atom karınca diyolardı çünkü hem minyon hemde çok hareketliyim diye -tatlicadiarzu-
bide eski çalıştığım yerde gizli psikopat diyolardı :1ninca:
tamam o zaman başlıyoruz..
ben başlatıyorum. sizde buna inanın.
yarın gerçekten güzel bir gün olacak.
aramızdan birisi daha çok iyi haberlerle gelicek gene kutlıcaz burda hihoyyyt
ya ben tek basima yapamam öyle kizlar birlikte yaparsak olur ben kendim cok pessimist karamsar bir insanim ne yaziki illa birileri motive edicek beni hep beraber yaparsak olur burada cok iyi destek aliyorum sizden yoksa su an cok cok daha kötüydüm hepiniz iyiki varsiniz
benim hiç lakabım olmadı :1no2:
:roflol: :roflol: ya bende cok hareketliydim isyerinde bi orada bi burada bide hep güldürdüm tabi o zaman mutluydum kaydirigubbakcemile3
benim hiç lakabım olmadı :1no2:
ay canım ya bır tuhaf oldum ben.........
bu kelımeyı o kadar içten çoşkuyla soylerdımkı...
konyada çok yuksek bir yer varbır gun arabayla beraberken avazım çıktığı gibi bagırmıştım...
seni çok seviyorum aşıgım dıye........herkes duysun dıye......
senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?