Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Şirketin yolunu anımsadım şükür.. bugün akşam olmaz ama, çok alışmışım evde pineklemeye.
Sizler nasılsınız?

ben cumadan itibaern çalışmaya başladığım için gayet sıradan bir pazartesi...
valla hepinize kolay gelsin :)

Bi de tatile gitseydik hepten eziyet olurdu bugün herhalde.
Bu kadar uzun tatillerden sonraki ilk gün yarım gün olmalı yaa.
Ya da tatil dediğin bitmemeli alala...
18 yıl boyunca çalışınca böyle oluyo işte kızçeler.

ayrıca doğum günlerini biz unutmıcakmıydık bırakıny aaa alasen:):):):)boşveri gtsin ben hiç hatırlıyormuyum mayısda naletınk ı:):):)

selam kızlar, günaydın geçti tünaydın diyim bari, ben de cuma çalıştım ona rağmen bayram sonu sendromunu atlatabilmiş deilim valla, hem pzt sendromu,hemde diğer öbür konu anladınız siz onu, keyifsizim kısaca

ya kızlar bnm doğum günümde haftaya dün:)=:):):):):):)

ayrıca doğum günlerini biz unutmıcakmıydık bırakıny aaa alasen:):):):)boşveri gtsin ben hiç hatırlıyormuyum mayısda naletınk ı:):):)

benimkine de tam 1 ay ... 15 ocakta ... ama ben hiçbir şey yapmayacağım...
mümkünse o günün tarihini bile farketmeden bitsin gitsin istiyorum ... :1closedeyes:

kıslarrr

benimkinin doğum gününe az kaldı ya 1,5 ay senağlama

benimkinin doğumgünü de cumartesi,yani 20'si, kutlamamam lazım,mutsuzuummm kutlasam bi türlü,kutlamasam bi türlü, acaba kutlasam barışır mıyız,hayır ama aramamam gerekiyo, :çok üzgünüm:

benimkinin doğumgünü de cumartesi,yani 20'si, kutlamamam lazım,mutsuzuummm kutlasam bi türlü,kutlamasam bi türlü, acaba kutlasam barışır mıyız,hayır ama aramamam gerekiyo, :çok üzgünüm:

ben senin yerinde olsam kutlardim...
ne bileyim bi mesaj yazabilirsin mesela....
arasan acmaz felan üzülürsün...
ama mesaj atsan cevap yazma yazmaz en azindan okudugunu bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…