Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm bence şu sınavlar bitip okulun tatile girmesini beklersen ve sonra karar verirsen daha iyi olcak gibi geliyor biraz sabır

hmm keşke benide böle biri sevse delikafadulden

her şey güzel olacak...
bugün bana gelen eski mesajları okudum...
inanın bi kaç ay sonra bu noktada olmayacaksınız..

Gunaydın ıkızler burcu sevgılımdı saolsun Çok Çektırdı bana ama bıttı dengesız bı burÇ

bırgun daha geÇıo sensız olmıcagnıda bılıorum bıdaha ama suan Çok sakınım sana karŞı hıÇbıŞey kalmadı ıÇımde sadece kızla senı gÖrdÜgm gun aklımdan Çıkmıo bukadar basıt duruma nasıl Çevırdın herŞeyı acaba hıÇ dŞÜŞndÜnmÜ benı bı ÖzÜr dılemeyı bıle Çok gÖrdÜn bana bukadarad kÖtÜ degıldık bırbıbımıze karŞı ama sen Şımdı nefrret ettırdın kendŞını senı unutmaya karar verdım sevmekten vazgeÇtım bukadar degersız bırı degılım ben ama sen gÖzmde kendını kÜÇÜlttn bıgun pıŞman olmassın umarım senıı unutucam ÖmrÜmÜn sonuna kadarrrrrrrrr

ben geldiiiim kimsecikler niye yoook... yemek yiyip gelicem o zamana kadar toplaşın bakayım :)

fibritim geçmiş olsun diyecektim ama geçmiş zaten ...

ebrumla çenemin resimlerine bakıcam gelince...

galetam süpersin sen ... böyle devam et ... ama arada bir eskiye dönüyorum gibi olursan da korkma... normal ... ama iyi olmana çok seviniyorum...

yllka artık sen bir tepki verme zaten de vermem demişsin...

elacık canım geçmiş olsun sana da... bu arada tatile geldiğinde olmadı yine msne girersin bir yerden o zaman belki buluşma ayarlarsın... ama sen tlf filan verme... unutma ; uğraşan sen değil o olmalı... mehmet de evet yanında olmaktan bahsetmemiş bile ; o kararını vermiş... yapacak birşey yok... yeni aşklara yelken açmaktan başka :)))

unuttuğum varsa şimdiden pardon...

hoşgeldin böcük eevt kızlar toplaşın ben özlüyom sizleriopuyorumnanaktan

ben geldiiiim kimsecikler niye yoook... yemek yiyip gelicem o zamana kadar toplaşın bakayım :)

yllka artık sen bir tepki verme zaten de vermem demişsin...

unuttuğum varsa şimdiden pardon...

öyle yapıyorum kuzum arayıp sormuyorum gece msj attı bana neden buluşşmaya gelemedğini söledi işim olmasaydı yanına gelirdim demiş ama müsait değilim bjk kutlamalarına gitcekmiş büyük bi ihtimal hiç cwp bile wrmedim yazdğı msja.nerde olduğunu falan yazmış msjda hesap verir gibiydi buda önemli bişey sonuçşta normalde bnimle bulusmak istemeyen adam bana müsait olmadğını için gelemdğini söledi bilmiorum bekliyorum napim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…