Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

doğru aslında şimdi hakkını yiyemem süprizleri çok güzel oluyordu :asigim: bide bana her geldiğinde ğişmaniye getiyordu yaaa ben kızmışken sen şimdi erittin yine beniii :bbo:

istediklerinde ölee bir inceliyorlar ki inanasın gelmez, ama inatları yokmu keçiler işte ankara keçisi benimkide, çıkarken bi buket çiçek almadı mafoldumben

ayy benimki aldı bi kere ... ama çok pis suçluydu ondan aldı zaten...
valla çiçekler de çok güzeldi... casablanca mı neydi adı ; çok güzel koktu ev günlerce...

anneme de arkadaşım sevgilisine alıyordu ben de kendime de aldırdım dedim...
yediyse artık -tatlicadiarzu-

bakkkk bakkkkkk kız görmeyeliiii ben seni hem ser veriri hem sır verir olmuşunnn kaydirigubbakcemile
ya böcüş şaka bi yana da bu kadar mantıklı yorum yapmayı nasıl beceriyosun sen ya
gel öpücemmmmm kaydirigubbakcemile3
aynen imzamı atıyorummm yazdıklarına ve kendin mutlu olmadıkça kimseyi mutlu edemeyeceğini de eklemek istiyorum
aşk meşk bulunan şeyler acımızıda aslanlar gibi yaşadık tamam artık fibritim
ne geliyosa içinden yap et hiçbişey içinde arkana bakma
sositososito

canımda çekit bak şimdi bare böcüğe söliyimde o getirsin kaydirigubbakcemile2 pişmaniyeee

bana da tek gül, karanfil almıştı aslında...ya şimdi burda olsa ben çiçek mi isteyecem yaa :) şimdi ada ne muhteşemdir ah ahhhh laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3
bende seni öpüyorummmm
sen sınava gireceksin demi yanlış mı hatırlıyorum
malum yaş kemale erdidelikafadulden

canım ben kpss gircem ama 2010 dada gircem yani deniyorum olursa olur..aslında iş arıyorum 2 senedir.benim yaşda 26 gamyoncuiremsu

hayırlı cumalar kızlarrr..allah ne muradımız varsa nasıp etsın ınsaalah...

bıraz goz gezdırdım gecmıse,once sınavı olanlara basarılar dılıyorum...

fırtına asık olma yolundaymıs..cok sevındım sasırdım....hayırlısı olsun ınsallah ..hıc uzulmesın..
ve burdan bızede bı umut cıktı bızde asık olabılırız demek:)))

bana da tek gül, karanfil almıştı aslında...ya şimdi burda olsa ben çiçek mi isteyecem yaa :) şimdi ada ne muhteşemdir ah ahhhh laelaelaelaelae

tabii isteyeceksin yaaa... alla alla ...
eşşek hem bırakıp gidio ; hem de çiçeksiz gelecek ooooo ...

olmaz öle şey .. izninlen eşşek dedim ama naniknanik

ayy benim o umudum hep var zaten yaw...
elbet aşık olucaz...

ama inşallah doğru insanlara aşık oluruz da bi daha yanmaz canımız... :Saruboceq:

pişmaniye mi lazımdı, itinayla otobüsün üstünde bırakılır kaydirigubbakcemile3

çok hastayım, ilgiye sevgiye ihtiyacım var mafoldumben

minik böcük bunca zamandır bi hukukumuz var ne bi kumru ne bi şey göndermedin bana sen ya
aşk olsun sana bana ilgin sevgin bu muydu?
yalanmıydı herşey :mymeka:
ağlamak istiyorum zate monamda yok ortalıklar da
ben kırkyılda bi netteyim hatun kimbilir nerdeeeee
batsın bu dünyaaaa:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…