canım senin adına çok sevindim, hep mutlu olman dileğiyle
birazda olsun güzel ayrıntılardan bizi mahrum bırakmazsınız inşalah şölee moralimiz düzelsin opuyorumnanaktan
galateiacım benimkide istanbul öküzü.bi çicek almadı ama en güzel süprizleri yaptı.asla kızmıyorum çok üzüldüm ama ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım.artık bir ilişki yaşamasamda ben razıyım çünkü çok güzeldi herşey.
ve sizlerinki gibi benimkide hiç problem yok ben çok mutluyum tapıyorum sana evlenceğim kadınsın derken gitti hemde kaçarak gitti sebep açıklamadı.ve yaz geldi kafayı yedim gibi bsy zaten...
istediklerinde ölee bir inceliyorlar ki inanasın gelmez, ama inatları yokmu keçiler işte ankara keçisi benimkide, çıkarken bi buket çiçek almadı mafoldumben
çalış bakalım sonra yine gel... özletme de kendini Şeniz
şekerim onunkisi demedi ki uzak dur... ona göre herşey yolundaydı o abiye göre yani... neyse minti mint kızmasın bana şimdi :)
herkesin ilişkisine göre çabası farklı ki.. senin şu sessizliğin bile çaba gerektirmiyor mu ?
sen çabalıyorsun zaten ; onu kendi haline bırakmak ; ondan haber alamamak ; sesini duyamamak kolay şeyler mi ... bunları yaşarken ayakta kalmak için de çabalamıyormusun... bunları yaşarken o beyefendinin paşa keyfini bozmamak için çabalamıyormusun ???
Şeniz Şeniz
ayy benimki aldı bi kere ... ama çok pis suçluydu ondan aldı zaten...
valla çiçekler de çok güzeldi... casablanca mı neydi adı ; çok güzel koktu ev günlerce...
anneme de arkadaşım sevgilisine alıyordu ben de kendime de aldırdım dedim...
yediyse artık -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
bende seni öpüyorummmm
sen sınava gireceksin demi yanlış mı hatırlıyorum
malum yaş kemale erdidelikafadulden
canımda çekit bak şimdi bare böcüğe söliyimde o getirsin kaydirigubbakcemile2 pişmaniyeee
bana da tek gül, karanfil almıştı aslında...ya şimdi burda olsa ben çiçek mi isteyecem yaa :) şimdi ada ne muhteşemdir ah ahhhh laelaelaelaelae
hayırlı cumalar kızlarrr..allah ne muradımız varsa nasıp etsın ınsaalah...
bıraz goz gezdırdım gecmıse,once sınavı olanlara basarılar dılıyorum...
fırtına asık olma yolundaymıs..cok sevındım sasırdım....hayırlısı olsun ınsallah ..hıc uzulmesın..
ve burdan bızede bı umut cıktı bızde asık olabılırız demek:)))
km pısmanıye ıstıyo kuzular...ızmıtın pısmanıyesı meshurdur...soleyın gonderelım
pişmaniye nerden getirriiim ben kuzum ... ankarada ben yokum ki ...
ama sen yerini söle ben heryerden gönderirim sana Şeniz
tabii isteyeceksin yaaa... alla alla ...
eşşek hem bırakıp gidio ; hem de çiçeksiz gelecek ooooo ...
olmaz öle şey .. izninlen eşşek dedim ama naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?