böcüğe sor o herşeyi bilirrrrr
ama ben böle arada kalmaktansa herşey ayan beyan ortaya çıksın rahatla isterim
yazmak istersen yaz neden kararsız kalasın ki
neden senden bişeyler gidecekmişşş
iyi olucam dersen olursun ben bunu bilirimmmmm
Belki arada değilimdir.Belki o bitridi bittiğini söylemek istedi ama ben anlayamadım,anlayamıyorum belki.Çünkü somut şeyler duymak istiyorum."Sevgim bitti,bekleme artık,ayrıldık biz" gibi mesela.Gerçi 4 ay oldu ya seven insan 4 ayda dönmez miydi!!!
Ama işte çabalamışsın en azından ben hiç çabalayamadım bilemafoldumbenhişşşş sus bakayım böcüşşşş çoluk çocuğun yanında töbe töbeeee
:))))
ya seninle ne zamandır yeni görüşüyoruzya ondannnn
ne demek ya ben hep sana kompliman yaparımsen unuttuysan ben napayımmmm:dilcikar:
gelişme falan yok gayet çabalayıp böle elim boş kalakalmış durumdayımm
ama üzüntülü değilim içim rahatt elimden gelenin bin katını yaptım paşa gönlü bilir
ağzıyla kuş tutsa da ( tutmaz ya kuyruğu dik tutma hesabı:lepi:) artık kırgınım ben
tamir olmaz yaniii
boşver iyiym yani sorun yok :teytey:
gelecem az sona kızlar az çalışayımmm yawwww
hişşşş sus bakayım böcüşşşş çoluk çocuğun yanında töbe töbeeee
:))))
ya seninle ne zamandır yeni görüşüyoruzya ondannnn
ne demek ya ben hep sana kompliman yaparımsen unuttuysan ben napayımmmm:dilcikar:
gelişme falan yok gayet çabalayıp böle elim boş kalakalmış durumdayımm
ama üzüntülü değilim içim rahatt elimden gelenin bin katını yaptım paşa gönlü bilir
ağzıyla kuş tutsa da ( tutmaz ya kuyruğu dik tutma hesabı:lepi:) artık kırgınım ben
tamir olmaz yaniii
boşver iyiym yani sorun yok :teytey:
gelecem az sona kızlar az çalışayımmm yawwww
Ama işte çabalamışsın en azından ben hiç çabalayamadım bilemafoldumben
Aynen öyle sırf aman o sıkılmasın.canı sıkılmasın diye sessiz kalıyorum susuyorum.Çok korkuyorumda...Bak en yakın arkadaşlarımdan biri Manisa'da oturuyor.Kız beni davet edip duruyor.Ama gidemiyorum.Neden?Salihli,Manisa'nın ilçesi.Şimdi ben Manisa'ya gidersem kötü olurum.Konuşmak isterim konuşamam.Bu kadar yakınken onu arayamamak, yüzünü görememek çok acıtır içimi.O yüzden gidemiyorum bile.herkesin ilişkisine göre çabası farklı ki.. senin şu sessizliğin bile çaba gerektirmiyor mu ?
sen çabalıyorsun zaten ; onu kendi haline bırakmak ; ondan haber alamamak ; sesini duyamamak kolay şeyler mi ... bunları yaşarken ayakta kalmak için de çabalamıyormusun... bunları yaşarken o beyefendinin paşa keyfini bozmamak için çabalamıyormusun ???
Aynen öyle sırf aman o sıkılmasın.canı sıkılmasın diye sessiz kalıyorum susuyorum.Çok korkuyorumda...Bak en yakın arkadaşlarımdan biri Manisa'da oturuyor.Kız beni davet edip duruyor.Ama gidemiyorum.Neden?Salihli,Manisa'nın ilçesi.Şimdi ben Manisa'ya gidersem kötü olurum.Konuşmak isterim konuşamam.Bu kadar yakınken onu arayamamak, yüzünü görememek çok acıtır içimi.O yüzden gidemiyorum bile.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım bende bi problemim olduğunda direk söyledim hep ama bunda bile suçlu oldum o ise hep içinde tuttu içinde tuttukça dahada öfkesini büyütmüş kendi kendine küçücük bişeyi dahada büyütmüş bundada yine beni suçladı o problem çıkmasın kavga etmeyelim diye hep susmuş emek harcamış ama ben aklıma geleni söyleyip hiç emek harcamamışım kendi kendime problem çözmemişim saçmalığa bakarmısın onun gibi içimde tutup aniden zehir gibi sözlerle yüzüne sıralasaydım daha mı iyi olcaktı keşke oda benim gibi yapabilseydi problemlerimizi karşılıklı oturup konuşamıcaksak nasıl bi ilişki olur ki neyse yani her durumda yine suçlu ben oldum anlıycağın o masum melek oldu çıktı off aklıma geldi yine çıldırıcam neyse umarım senin söyleğin gibi olur bende nefes almaya başlarım artık allahım herkese sabır versin
banada dileyin benimde üçde var
bugun kendİsİyle buyuk bİ İhtİmal aynı ortamda olcaz mecbur nasıl davrancagmı bİlmİorum yuzunu bİle gÖrmek İstemİorum yaa eylence var umarım guzel geÇer İnŞ gelmez dİorum ama bakalım ........
Hayat benİ neden yoruosun yavvvv mutlu olmak İstİorum artık ben........
hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................
ben anlatıyorum kızlar fırtınacık adına ... :)
tam da yazmıştım hatun benim telefonumu açmadı diye ... mesajı gönderemeden aradı valla bu kadar olur ...
ayy o ne güzel bir sesti öyle yaa... heyecanlı heyacanlı ... sesten belli suratta kocaman bir gülümseme ... hatta gülümseme nerdeyse surattan büyük ... :roflol:
şanslı erkek ; meslektaşmış... bizim hatun yoğunmuş ama anlatayım istedi... merakta kalmayalım diye... ayy ne meraklı hatunlarız yaaa ... ama seviyorum ben hatun olmayı da... Allahım iiki beni erkek yaratmamışsın yani ... kaydirigubbakcemile3
neyse konuya dönelim... karşılıklı elektrik vermişler birbirlerine... çarpılmışlar ama voltu bilemiyoruz henüz... önümüzdeki günlerde göreceğiz...
bir heyecan ; bir telaş hali belirmiş fırtınamızda... süslenip püslenip görmek istiyormuş genç delikanlıyı ... henüz başlangıç yani en zevkli kısımlarındalar... ayy ne güzel yaw opuyorumnanaktan
telefonunu vermişmiş arkadaş... bizim ki de aramış bu sabah işle ilgili birşey bahane edip... azcuk ağırdan da satıyor tabii kendini... bu kadar işte ... başka havadisler için işii çabucak bitirip gelcek...
fırtınnnnaaaaaa bak o kuralları filan hiçe sayarsan aşık oldum diye valla tepene bineriz kulupcek haberin olsun... anlaştık demi vereliniortak
hayırlısı olsun fibritçim
daha iyisin bugün sevindim buna hep böle ol işte ; takılıyorum ben sana
Ya aslında abi olmak da isterdim ammaaa ablayım halahazırda
çıkmadık candan ümit kesilmez derler:)))))))
35 yaşına girdim mayısta boru deeelllll
saygı isterim sevgi isterim ; disiplin disiplinnnnnnn
hazır olllll marşşş
Buraya yazdıklarım seni şaşırtmasın canım :) Daha iyi değilim ama bastırıyorum sadece.Yoruldum 4 aydır bekle bekle...Bu gidişle ben dahada çok beklerim.Üzüntümün yanında birde bu bekleyiş çok yoruyor beni.Giden benden gidiyor.Çok kararsızım.Mail atıp herşeyi anlatsam söylesem mi diyorum.Belki onun cevabına göre artık beklemem, sadece üzülürüm en azından.Belki hiç dönmeyecek bilmiyorum ama beklemekten kendimi alamıyorum.
Erkeklerden bu tarz somut ,ince ,akılcı,mantıklı şeyler beklememek gerektiğini anlamış bulunmaktayım bendenizzz...sabah böcüşe dediğimde tam buydu işte yani karşındaki adamın sana değer verdiğini de gösterir bir durum bu ( gerçi o adamı bana satmaya kalktı ama almıcam işte çatlasın patlasın )
ya ne bileyim çocuk kelin merhemi olsa başına sürer...
amannn bırak yaşamaya bak
fırtınam aşık olmuş bunun üstüne ne denirrr
hayat insana ne süprizler hazırlıyo
Allah hayırlısını versin hepimiz içinnnn
iyiki de yaşamışız ben öle diyorummm
kısmet bukadarmış
filozof oldummm ne zor kızsın sen yaaa
tam geyik halindeykene adamı zıvanadan çıkarıyon otur birrrkötükedihüso
Aynen öyle sırf aman o sıkılmasın.canı sıkılmasın diye sessiz kalıyorum susuyorum.Çok korkuyorumda...Bak en yakın arkadaşlarımdan biri Manisa'da oturuyor.Kız beni davet edip duruyor.Ama gidemiyorum.Neden?Salihli,Manisa'nın ilçesi.Şimdi ben Manisa'ya gidersem kötü olurum.Konuşmak isterim konuşamam.Bu kadar yakınken onu arayamamak, yüzünü görememek çok acıtır içimi.O yüzden gidemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?