Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

allam yaa... bana ne çok torpil geçtin sen bugün...
mahcup oluyorum lütfen kaydirigubbakcemile3

herşeyi bildiğimden ötürü bu haldeyim demi... çok gezen mi çok okuyan mı bilirdi.. yoksa çok bilen candan mı bilirdi... laelaelaelaelae

arada kalmak isteyen hatun abla azcuk senden bahsedelim en son bildiğim kadarıyla gayet de aralarda ; derelerdeydin sen :uhm:

Erkeklerden bu tarz somut ,ince ,akılcı,mantıklı şeyler beklememek gerektiğini anlamış bulunmaktayım bendenizzz...sabah böcüşe dediğimde tam buydu işte yani karşındaki adamın sana değer verdiğini de gösterir bir durum bu ( gerçi o adamı bana satmaya kalktı ama almıcam işte çatlasın patlasın )
ya ne bileyim çocuk kelin merhemi olsa başına sürer...
amannn bırak yaşamaya bak
fırtınam aşık olmuş bunun üstüne ne denirrr
hayat insana ne süprizler hazırlıyo
Allah hayırlısını versin hepimiz içinnnn
iyiki de yaşamışız ben öle diyorummm
kısmet bukadarmış
filozof oldummm ne zor kızsın sen yaaa
tam geyik halindeykene adamı zıvanadan çıkarıyon otur birrrkötükedihüso

hişşşş sus bakayım böcüşşşş çoluk çocuğun yanında töbe töbeeee
:))))
ya seninle ne zamandır yeni görüşüyoruzya ondannnn
ne demek ya ben hep sana kompliman yaparımsen unuttuysan ben napayımmmm:dilcikar:
gelişme falan yok gayet çabalayıp böle elim boş kalakalmış durumdayımm
ama üzüntülü değilim içim rahatt elimden gelenin bin katını yaptım paşa gönlü bilir
ağzıyla kuş tutsa da ( tutmaz ya kuyruğu dik tutma hesabı:lepi:) artık kırgınım ben
tamir olmaz yaniii
boşver iyiym yani sorun yok :teytey:

gelecem az sona kızlar az çalışayımmm yawwww

Ama işte çabalamışsın en azından ben hiç çabalayamadım bilemafoldumben

çalış bakalım sonra yine gel... özletme de kendini Şeniz

Ama işte çabalamışsın en azından ben hiç çabalayamadım bilemafoldumben

şekerim onunkisi demedi ki uzak dur... ona göre herşey yolundaydı o abiye göre yani... neyse minti mint kızmasın bana şimdi :)

herkesin ilişkisine göre çabası farklı ki.. senin şu sessizliğin bile çaba gerektirmiyor mu ?
sen çabalıyorsun zaten ; onu kendi haline bırakmak ; ondan haber alamamak ; sesini duyamamak kolay şeyler mi ... bunları yaşarken ayakta kalmak için de çabalamıyormusun... bunları yaşarken o beyefendinin paşa keyfini bozmamak için çabalamıyormusun ???

Aynen öyle sırf aman o sıkılmasın.canı sıkılmasın diye sessiz kalıyorum susuyorum.Çok korkuyorumda...Bak en yakın arkadaşlarımdan biri Manisa'da oturuyor.Kız beni davet edip duruyor.Ama gidemiyorum.Neden?Salihli,Manisa'nın ilçesi.Şimdi ben Manisa'ya gidersem kötü olurum.Konuşmak isterim konuşamam.Bu kadar yakınken onu arayamamak, yüzünü görememek çok acıtır içimi.O yüzden gidemiyorum bile.

kısıtlama kendini onun için canım yaaa...
ama gitmek seni üzecekse gitme bir süre daha da...

bide sana patladıktan sonra sorunu çözelim beraber dediğinde sanki o problem dünya meselesiymiş gibi çözülemezmiş gibi davranıp,bitti diyorlar üsteleğincede artık seni eskisi gibi sevmiyorum diyorlar...ben elimden geleni yaptım o bana bunları söylerken ben hala çözebiliriz seni seviyorum diyordum,ama itip duruyorlar işte sonunda bende tamam senin istediğin gibi olsun bir daha sesimi duymayacaksın dedim sildim...nefes alıyorsun inanki zamanla kaybettiğin kendine olan saygında geri geliyor kendi değerini anlıyorsun belki dönsün diye dua etmeye devam ediyorsun ama ayakta kalcaksın merak etme,güçlü durki o dönerse karşınında artık istediğini yapabileceği birini bulamayacağını bilsin sengözlerimebaksanab

canım git eğlencene bakk bence :) hatta öle bir eğlen takmıyormuş havasındaki çatlasın patlasın keşke benimde görme olanağım olsaydı hıhhhh bi sürü arkadaşımla güler güler geçerdim :lepi:

hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................

canım senin adına çok sevindim, hep mutlu olman dileğiyle

birazda olsun güzel ayrıntılardan bizi mahrum bırakmazsınız inşalah şölee moralimiz düzelsin opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

canım belkide mail atman çözüm olur ama bence bu haliylede sen kendini toplamalısın yani o bişe demese bile şuan yanında mı ?? değil.. o zaman sen hayatına devam edip kendine yön vermeye başla acınıda yaşa ama bir yandan da nefes almaya devam et, ikimizde bak gör çıkacaz bu sıkıntılı durumdaan a.s.

istediklerinde ölee bir inceliyorlar ki inanasın gelmez, ama inatları yokmu keçiler işte ankara keçisi benimkide, çıkarken bi buket çiçek almadı mafoldumben

Anam çenem düşmüş valla üst üste yorumları düzmüşümmm delikafadulden kısaca diyorum ki arkadaşlar
"""terkenler allahtan bulsun, yandım sende yanasın aşkım aşklarından bulasın, yüreğinin götürdüğü yerlerde tek başına ağlayasın""""

Canım peki ben napıyım benim halimi düşünsene tüm arkadaşlar ortak yazlıktaki,tüm kuzenler birbirlerini tanıo.en yakın arkadaşım onun en yakın arkadaşı yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Yazlıklarımız aynı yerde.bikaç ev var arada.aynı denizi paylaşıyoruz.hatta ben en yakın arkadaşımda kalırsam hemen onun yazlıgının yanı yani çok acı çekicem bu sene.yazlıkta gitceğimiz bar aynı ve ben hep sapıtırdım o beni toplardı.geceleri bardan çıkınca çorbacıya gıderdık sonrada bırlıkte sahıle çekip arabada sarılarak uyurduk.yada annemler yazlığa gittiğinde biz ya bizim evde yada onlarda kalırdık 3 ay boyunca hatta bırbırımızle kalamayınca kavga ederdik.her pazartesi sabahı önce bırlıkte sahılde kahvaltı edip sonra istanbula dönerdik.3 sene böyle bitti.düşün adam yazın aldı askerdeyken bıle iznini bu düzeni bozmasın dıye canım çok acıyor.bu sene yazlığa adım atamıyorum bile.

galateiacım benimkide istanbul öküzü.bi çicek almadı ama en güzel süprizleri yaptı.asla kızmıyorum çok üzüldüm ama ömrümün en güzel 3 senesini yaşadım.artık bir ilişki yaşamasamda ben razıyım çünkü çok güzeldi herşey.
ve sizlerinki gibi benimkide hiç problem yok ben çok mutluyum tapıyorum sana evlenceğim kadınsın derken gitti hemde kaçarak gitti sebep açıklamadı.ve yaz geldi kafayı yedim gibi bsy zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…