Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Gayet biliyorummm bunu ve de bundan diyorummm kiii
evden çıkkkk hemen işe koyul bakemmmmm
ya aslında hazır fırtına aşık olmuşkene sen konya ya gidip onun işi devralsan olmamıdelikafadulden
malum hatun kişi cevap vermeden gitti aşık adam bizi netsin yawww
:jeyyar:

kızlarrrr hepinii çok özledim................
işlerimöyle yogunki... anlatamam...
ama haftaya yogunlugum azalıyor.................
haftyaya bol bol konuşuruz...
inan buraya geldimmi. nasıl bırtakacağımı bilemiyorum...................
ya kızlarrrrrrrrrrr sizleri çok seviyorum.
arada gelip bakıyom sonra yok oluyom o kadar...........,

Mintcim aşık insan daha çalışır bence :) Beynine devamlı taze kan gider :) Hafızası beyni daha iyi çalışır :) Hemen işe koyulamamki hem canım.Bu sefer bakalım büyük bi adım atıyorum çünkü.Hatta Kuşadası'ndan bi haber bekliyorum.Olursa oraya yerleşeceğim.Ama içimde olacağına dair bi his yok nedense.

Fırtınacım senin adına gerçekten çok sevindik ve deli gibi merak ediyoruz kim bu şanslı erkek diye :))) Bi ara anlat canım girdiğinde.Bu arada kolay gelsin canım.

hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................

süper haber yaaaaa .... alkisalkisalkis
senin aşktan kulakların da sağır oldu demi... açmadın benim telefonumu :dilcikar:

alooo fırtınammmm felaketim hasretimmmmmmmm
anlat yoksa böcük yalan yanlış anlatacak dimağımızı zehirlicek
böcük senle küsüm ben heçç konuşmaşakkıdı

ben anlatıyorum kızlar fırtınacık adına ... :)

tam da yazmıştım hatun benim telefonumu açmadı diye ... mesajı gönderemeden aradı valla bu kadar olur ...

ayy o ne güzel bir sesti öyle yaa... heyecanlı heyacanlı ... sesten belli suratta kocaman bir gülümseme ... hatta gülümseme nerdeyse surattan büyük ... :roflol:

şanslı erkek ; meslektaşmış... bizim hatun yoğunmuş ama anlatayım istedi... merakta kalmayalım diye... ayy ne meraklı hatunlarız yaaa ... ama seviyorum ben hatun olmayı da... Allahım iiki beni erkek yaratmamışsın yani ... kaydirigubbakcemile3

neyse konuya dönelim... karşılıklı elektrik vermişler birbirlerine... çarpılmışlar ama voltu bilemiyoruz henüz... önümüzdeki günlerde göreceğiz...

bir heyecan ; bir telaş hali belirmiş fırtınamızda... süslenip püslenip görmek istiyormuş genç delikanlıyı ... henüz başlangıç yani en zevkli kısımlarındalar... ayy ne güzel yaw opuyorumnanaktan

telefonunu vermişmiş arkadaş... bizim ki de aramış bu sabah işle ilgili birşey bahane edip... azcuk ağırdan da satıyor tabii kendini... bu kadar işte ... başka havadisler için işii çabucak bitirip gelcek...

fırtınnnnaaaaaa bak o kuralları filan hiçe sayarsan aşık oldum diye valla tepene bineriz kulupcek haberin olsun... anlaştık demi vereliniortak

alooo fırtınammmm felaketim hasretimmmmmmmm
anlat yoksa böcük yalan yanlış anlatacak dimağımızı zehirlicek
böcük senle küsüm ben heçç konuşmaşakkıdı

yawww noldu ; naptım ben mafoldumben

Afiyet olsun canım :) Bayat ekmekleri de değerlendirmişsin ne güzel.Seni kaçıran yansın haline bence:dilcikar:

amaan herkesler yansın haline ... sırnaşık şey

hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................

ayy süüüüüüüüperrrrrrrrr canmmm darısı basımızaa hihoyyyt

selammmm kızlar herkesee.. hepiniz iyisiniz bugün heralde

Aaa şimdi hatırladım.Fırtınacık bi ara birinden bahsetmişti.Avukat bi çocuktan.Hatta telini falan vermişti Fırtına'ya.Acaba bu çocuk, o çocuk mu?

naz yapıyorum böcüşüm yaaaa
bi ilgilen ablayla diye:)
bide işte ağırdan satmayı senin üstünde deniyorum
yarın bigün lazım olur neyin diye

hayırlısı olsun fibritçim
daha iyisin bugün sevindim buna hep böle ol işte ; takılıyorum ben sana

Ya aslında abi olmak da isterdim ammaaa ablayım halahazırda
çıkmadık candan ümit kesilmez derler:)))))))
35 yaşına girdim mayısta boru deeelllll
saygı isterim sevgi isterim ; disiplin disiplinnnnnnn
hazır olllll marşşş

Son düzenleme:
hayırlısı olsun fibritçim
daha iyisin bugün sevindim buna hep böle ol işte ; takılıyorum ben sana
Buraya yazdıklarım seni şaşırtmasın canım :) Daha iyi değilim ama bastırıyorum sadece.Yoruldum 4 aydır bekle bekle...Bu gidişle ben dahada çok beklerim.Üzüntümün yanında birde bu bekleyiş çok yoruyor beni.Giden benden gidiyor.Çok kararsızım.Mail atıp herşeyi anlatsam söylesem mi diyorum.Belki onun cevabına göre artık beklemem, sadece üzülürüm en azından.Belki hiç dönmeyecek bilmiyorum ama beklemekten kendimi alamıyorum.

Şöyle yakışıklı,karizmatik bi abi fena olmazdı aslında:jeyyar:
Hem daha dur bi 35mişmişmiiişşşş...35 gayet genç bir yaş.Bende bişey sanmıştım:1closedeyes:

ayy napıcaksın abi olup yawww... ben abla olarak seviyorum seni...
ablaaaa ; ablacıımmm kaydirigubbakcemile3

ağırdan satma kısmını bende nasıl deniyorsun onu anlamadım... kendin içinse iyi ...
yoksa ben kimseyle uğraşamam ... yani erkek milletinden demek istiyorum... ben ağırdan satıcam o da taşıycak beni paşa paşa...
yok o naz yaparsa hadi canım sana güle güle :)))

Aaa şimdi hatırladım.Fırtınacık bi ara birinden bahsetmişti.Avukat bi çocuktan.Hatta telini falan vermişti Fırtına'ya.Acaba bu çocuk, o çocuk mu?

bak onu bilmiyorum ben ...

böcüğe sor o herşeyi bilirrrrr
ama ben böle arada kalmaktansa herşey ayan beyan ortaya çıksın rahatla isterim
yazmak istersen yaz neden kararsız kalasın ki
neden senden bişeyler gidecekmişşş
iyi olucam dersen olursun ben bunu bilirimmmmm

ayyy fibritçim tabiiiki gencimmmm ,güzelim sizi üzmem!!! mona denilen kaçağı üzerimmmmm

Son düzenleme:
Belki arada değilimdir.Belki o bitridi bittiğini söylemek istedi ama ben anlayamadım,anlayamıyorum belki.Çünkü somut şeyler duymak istiyorum."Sevgim bitti,bekleme artık,ayrıldık biz" gibi mesela.Gerçi 4 ay oldu ya seven insan 4 ayda dönmez miydi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…