Lakito kodadlı Fibrit mi ilahi ya çok tatlısın mintcimkaydirigubbakcemile3
Sen bilmiyorsun galiba tatlım evet ben avukatım ama işsiz bi avukatım.Şöyle ki; Ben işi yaklaşık bir sene önce sınav için bıraktım.Sınavı da kazanmadım.Şuan evdeyim yani çalışmıyorum.Beklemedeyim yani canım.Acele karar vermek istemiyorum çünkü.Bikaç yerden haber bekliyorum yani.Evkızı Avukatım ben gamyoncuiremsu
Mintcim aşık insan daha çalışır bence :) Beynine devamlı taze kan gider :) Hafızası beyni daha iyi çalışır :) Hemen işe koyulamamki hem canım.Bu sefer bakalım büyük bi adım atıyorum çünkü.Hatta Kuşadası'ndan bi haber bekliyorum.Olursa oraya yerleşeceğim.Ama içimde olacağına dair bi his yok nedense.Gayet biliyorummm bunu ve de bundan diyorummm kiii
evden çıkkkk hemen işe koyul bakemmmmm
ya aslında hazır fırtına aşık olmuşkene sen konya ya gidip onun işi devralsan olmamıdelikafadulden
malum hatun kişi cevap vermeden gitti aşık adam bizi netsin yawww
:jeyyar:
Fırtınacım senin adına gerçekten çok sevindik ve deli gibi merak ediyoruz kim bu şanslı erkek diye :))) Bi ara anlat canım girdiğinde.Bu arada kolay gelsin canım.kızlarrrr hepinii çok özledim................
işlerimöyle yogunki... anlatamam...
ama haftaya yogunlugum azalıyor.................
haftyaya bol bol konuşuruz...
inan buraya geldimmi. nasıl bırtakacağımı bilemiyorum...................
ya kızlarrrrrrrrrrr sizleri çok seviyorum.
arada gelip bakıyom sonra yok oluyom o kadar...........,
hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................
:dilcikar:hıh sen akşam ne yemek yaptın onu söyle benle uğraşmadakaydirigubbakcemile3 Evdekiler nasıl meselalülülülülülü
Ay herkes sevgi kelebeği olmuş okudumda.E bende sizi seviyorum kader arkadaşlarım benimopuyorumnanaktana.s.
Canım sınavında başarılar dilerim.Bu arada alıntı yapmayı unutmuşum galiba angelme'ye de başarılar dilerim.Allah zihin açıklığı versin.
Oleyyy sonunda güzel bi haberdelikafadulden Kime oldun?Nerde oldun?Nasıl oldun?sırnaşık şey
ben anlatıcam kuzum ... hihoyyyt
hala yaşıyorlar şekerim ...
tavuk yemeği ve pilav... bir de bayat ekmeklerden pizzamsı bişi cokacimcoook
kızlar sizleri çok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy şekerim yaaaa... süper valla... hihoyyyt
Afiyet olsun canım :) Bayat ekmekleri de değerlendirmişsin ne güzel.Seni kaçıran yansın haline bence:dilcikar:ben anlatıcam kuzum ... hihoyyyt
hala yaşıyorlar şekerim ...
tavuk yemeği ve pilav... bir de bayat ekmeklerden pizzamsı bişi cokacimcoook
alooo fırtınammmm felaketim hasretimmmmmmmm
anlat yoksa böcük yalan yanlış anlatacak dimağımızı zehirlicek
böcük senle küsüm ben heçç konuşmaşakkıdı
Afiyet olsun canım :) Bayat ekmekleri de değerlendirmişsin ne güzel.Seni kaçıran yansın haline bence:dilcikar:
hepinize selam kızlar...............
hepinizi çok seviyorum....
kızlar ben aşık oldum.............................................
evet ben aşık oldum galiba.............................
Mint sen abla mı oluyorsun yani ablamız yaşında mısın?:icecream:naz yapıyorum böcüşüm yaaaa
bi ilgilen ablayla diye:)
bide işte ağırdan satmayı senin üstünde deniyorum
yarın bigün lazım olur neyin diye
Buraya yazdıklarım seni şaşırtmasın canım :) Daha iyi değilim ama bastırıyorum sadece.Yoruldum 4 aydır bekle bekle...Bu gidişle ben dahada çok beklerim.Üzüntümün yanında birde bu bekleyiş çok yoruyor beni.Giden benden gidiyor.Çok kararsızım.Mail atıp herşeyi anlatsam söylesem mi diyorum.Belki onun cevabına göre artık beklemem, sadece üzülürüm en azından.Belki hiç dönmeyecek bilmiyorum ama beklemekten kendimi alamıyorum.hayırlısı olsun fibritçim
daha iyisin bugün sevindim buna hep böle ol işte ; takılıyorum ben sana
Şöyle yakışıklı,karizmatik bi abi fena olmazdı aslında:jeyyar:hayırlısı olsun fibritçim
Ya aslında abi olmak da isterdim ammaaa ablayım halahazırda
çıkmadık candan ümit kesilmez derler:)))))))
35 yaşına girdim mayısta boru deeelllll
saygı isterim sevgi isterim ; disiplin disiplinnnnnnn
hazır olllll marşşş
hayırlısı olsun fibritçim
Ya aslında abi olmak da isterdim ammaaa ablayım halahazırda
çıkmadık candan ümit kesilmez derler:)))))))
35 yaşına girdim mayısta boru deeelllll
saygı isterim sevgi isterim ; disiplin disiplinnnnnnn
hazır olllll marşşş
Aaa şimdi hatırladım.Fırtınacık bi ara birinden bahsetmişti.Avukat bi çocuktan.Hatta telini falan vermişti Fırtına'ya.Acaba bu çocuk, o çocuk mu?
Belki arada değilimdir.Belki o bitridi bittiğini söylemek istedi ama ben anlayamadım,anlayamıyorum belki.Çünkü somut şeyler duymak istiyorum."Sevgim bitti,bekleme artık,ayrıldık biz" gibi mesela.Gerçi 4 ay oldu ya seven insan 4 ayda dönmez miydi!!!böcüğe sor o herşeyi bilirrrrr
ama ben böle arada kalmaktansa herşey ayan beyan ortaya çıksın rahatla isterim
yazmak istersen yaz neden kararsız kalasın ki
neden senden bişeyler gidecekmişşş
iyi olucam dersen olursun ben bunu bilirimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?