Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

verdiğin karardan eminsen ve böyle mutluysan ne güzel canım...
hayırlısı olsun hakkında... inşallah çok daha güzel anıların yaşanacağı ve yenilerin ekleneceği güzel bir ilişkin olur en doğru zamanda... :Saruboceq:

aynen öyle canim benim...
bende sasiriyorum zaten niye böyleyim diye ama tuhaf bir sekilde iyiyim, huzurluyum...
olmayacagini, benim icin dogru insan olmadigini anlamam biraz uzun sürdü ama anladim ve kabullendim...
dedigin gibi insallah hepimiz burda yeni heyecanlarimizi paylasiriz...

yaaa ben fırtınanın heyecanına çok mutlu oldum... valla ya sesinden belliydi... sırnaşık şey
inşallah hepimizinkine tanık olalım...:içelim:

neyse şimdi çıkıyorum ben ... a.s.

kızlar ben çıkıyorum... hepinizi de öpüyorum... muccukkkk ...

gule gule canım cok optum

benimkinin doğumgünühihoyyyt

uzulmk yok bende ancak ogleden sonra ınsallah burda olurum

ınsallah canım...hepımız en guzel askı yasayalım sonsuz olan sonu olmayan

sagol canim evet mutluyum...
insallah canim hepimizin icin herseyin hayirlisi olsun...
dogru insan gelip bizi dogru zamanda bulsun...

üzülmem diye düşünüyorum ama bir anlık gelirse atmam nişanlı adama ne mesajı atcam hep o benimkini bir gün sonra ben hatırlatınca kutladı sadece atlatım yarını yeter

canım benim samimi olmadığım, yani meraba meraba olan bir arkadaşımın eski sevgilisi.
uzun süreliymiş ilişkileri baya.
ve benim eski çıktığımın da arkadaşı.
yani ben eğerki tamam dersem okula gitmemem gerek, çünkü okulda afaroz edilirim.
şuan düşünüyorum bölüm 100 kişiyse yanımda 15i kalır.
geri kalanlar nefret eder.

hem bana yapsalardı bunu, biri b.. ile olsaydı benim okuldan, çok üzülürdüm

bir de kafam kaldırmaz o yoğunluğu gibi geliyor,
heran bir dedikodu olacak falan..
kötü bakan gözler..
eski gücüm yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
üzülmem diye düşünüyorum ama bir anlık gelirse atmam nişanlı adama ne mesajı atcam hep o benimkini bir gün sonra ben hatırlatınca kutladı sadece atlatım yarını yeter

bugün mü doğum günü canım?
biz de zor atlattık doğum günlerini,
bi kaçımızınki daha bu araydı ya,
galanınki,benimki,silamın ki
zor geçiyor ama atma mesaj sakın.

ay ben kendim çalıp oyynuyom yarın canım prensesim yarın inş hiç aklımda olmaz oda gülmez mutlu doğum ghünü geçirmesin

kızlaar bn arkilerim bu bnm oduna msj atmış yarın blşcaz sende gel die bakalım hala bi ses çıkmamış ondan inş kabul ederde bnde görürüm onu ya dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…