Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Merhaba kızlar diyeceğim ama kimse yok olsun girince okursunuz :)

bu çok doğru içimden deli gibi onu aramak , karşısına çıkıvermek gelirken tutuyorum kendimi . bazen kendime kızacak oluyorum hiç bir şey yapmadım diye o zamanlarda aklıma aynen bu düşünce geliyor hiç bir şey yapmayarak çok daha fazla çaba harcıyorum

canım güzel geçti sayılır geçerim inşallah :) cidden yapıcı olmaya çalışmıyorlar bizi suçluyorlar sonra

bugün gördüm a.. yi , o da alttan alıyordu bu dersi , o da girdi finale

hiç selam vermedim , yüzyüze gelince kafamı çevirdim , o da gelmedi yanıma hiç selam vermeye . ben bilerek hiç gitmedim yanına artık anlasın benim onu beklemediğimi (her ne kadar aslında beklesem de )

içimden bir ses gelecek diyor ama umudum olursa daha çok kırılırım ilerde diye korkuyorum

bende de bu umut var ve işin kötüsü annem bu akşam yazlıkta onu gördüğünü söyledi ne zaman geliceksin dedi bıranda işlerim var bıdı bıdı dıye bahaneler yarattım.umudumun yok olmasından korkuyorum.

saol canım ben ıyıyım
bunlar gecıcek canım
cok normal bole olman hergun daha ıyı olucaksın..bunlar bı donem

geçicek ebrum gücümü toplycam ben yine inşallah en kısa zamanda

benimde burda geçer inşallah.ne kadar samimisiniz hepiniz ya insanın kaç yıllık arkadaşı bile bazen dinlemiyor ama burda hepiniz bişeyler yapmaya çalışıyosunuz hele ebrum 2 aydır uğraşıyor benimle ben kendmi toparlayınca inşallah daha da iyi olcak inşallah mutlu haberlerde paylaşıcaz:1hug:

zamanla biraz daha iyi olucak ama bi yandan da hırs geliyor yediremiyorsun kendine olanları...

evet canm hani gerçekten bir hatan olupta bitse ilişkin insan bu kadar üzülmez kendim ettim kendim buldum der ama bu hazmedilmiyor

sınavının iyi geçmesine sevindim canım.selam vermemekle,yanına gitmemekle iyi yapmışsın sen onu beklesende o bilmesin anlasınlar artık her kafalarına esip gittiklerinde herşeyin bıraktıkları yerdeki gibi olmıycağını anlasınlar.
canım benim içindeki ses gelicek diyor ama yinede umut etme umut ettikçe ve o gelmedikçe çok daha kötü oluyor insan ben en azından artık onunla olmayacağını,yapamayacağımı çok iyi biliyorum şuanki tek çabam onu unutmak,acımı en aza indirmek allah yardımcımız olsun

tatlım ben senin yaşadıklarını bilmiyorum ondan soruyorum neden korkuyorsun ki umudunun yok olmasından

Bendede bir umut var ve sırf bu umut yüzünden bekliyor susyorum.Bazen acaba boşuna mı bekliyorum diyorum.Bu umut,bekleyiş elimi kolumu bağlıyor.Mail atayım bişey yapayım diyorum ama sırf umudum olduğu için korkup yapamıyorum.Yani itici olmamak için.

canım askerden gelmeden 10 gün önce ayrıldık biz tüm askeri çarşı izinlerinde yanındaydım.izne geldiğinde benimle geçirdi iznini falan.hadi ayrıldık sevmedim falan dedi bitti.sonra 1 .5 ay sonra geldi barışmak istiyorum dedi kapımda yattı barıştık.ama bu barışmamızda maddi sorunları vardı ve nedenini bılmedıgım seylerden dolayı ağlıyordu.en son 11 nısan da birlikte kaldık.süperdi evlenmemizi istiyordu ailemle konuşcam bu kez olcak dıyordu.ve ben hayır bız evlenemeyeceğiz dediğimde dilerim benden daha ıyısını bulamazsında sana hatırlatırım bunları falan demişti yanı herşey mükemmel ötesiydi ve 3 yıldır o bana hep karım olcak ınsan dıye herkese tanıştırıyordu.benım yanımda olmadıgında zaten ülke dışındaydı.çok kavga ettik çok ayrıldık ama gene bır araya geldik.bu sefer istediklerini sana veremem ben askerdeyken sen çok değiştin ben iflas ettim ama herşey sana olumlu olmuş dedi inan bana umrumda deildi.olumlu olması ama bıkaç gün surıyeye gıtcem dedi hayır dedım,iş ara bana dedi ben nasıl derim sevgilim iş arıyor dıye dedım yanı bır suru şey söyledim en kötüsüde onu kürd bıtlıslı olması ıle yargıladım.13 nısanda ve bıkac gun bu sekılde ben konuştuktan sonra tele çıkmadı.sonra ben herşeyden uzak kalmak ıstıyorum dedı bagrındı ben ne arkadaş ne sevgılı arıyorum artık aılem bana bırısını bulcak evlenıcem dedı.telefonlarıma çıkmıyor.ortak arkadaşlarımıza lafımızı bıle ettırmıyor.yanı hersey bu kez cok farklı hatta keşke askerdeyken bıtseymış falan demiş.artık olamayacağız ve ben hıcbır yazımı onsuz geçirmemiştim şimdi çok zor geliyor.
ve artık umudum yok çünkü telime çıkmayan adam sanmıyorum ki görüşsün.dogumgünümde aradım yanımda ol nolur dıe ben sana ne verebılırımkı neden yanında olıyım senın mutlu olman benım mutsuz olmamsa hayır gelmeyecegım dedı sırf ınadından o akşam gitmyeceği maça gitti

canım bekleyiş dahada yıpratır seni ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama eğer çok yıprandıysanız birşey yapma bırak kafanızı dinleyin eğer halledilcek problemleriniz varsa zaten bir süre sonra sevginiz birleştirir sizi ne kadar oldu ayrılalı

canım ne güzel içinde umut var benim artık içimde umut yok ne yazıkki umutların bittiği noktadayım artık.

Ayrılık sebebini bende tam bilmiyorum desem :) Biz hiç bişeyi yıpratmadık aslında.Bilemiyorum benimkinin kafası mı karışıktı başka bi sebep mi vardı sormadım çok.İrdelemedim.Kabul ettim.4 ay oldu.Bilemiyorum 4 ay çok ya

canım demekki maddi durumu onu epey bir yıpratmış iflas falan etmiş zor zamanlar yaşamış bunalıma girmiş bu arada seninlede problemleri olmuş sen elinden geleni yapmışsın yanımda ol demişsin eğer gerçekten seviyorsa bu bunalımını atlattığında farkedicektir seni ne kadar kırdığını,gerçekleri görücektir sabret canım hayırlısını dile

off acaba bizim üzüldüğümüz kadar onlarda üzülüyormu düşünüyorlarmı çok merak ediyorum ben 2 ay oldu ne zaman geçicek bu acı diyorum ama senin 4 ay olduğu halde bitmemiş off daha ne kadar çekicez yaa

canım zaten kesinlikle öyle hayırlısı Allahtan ama o beni birazda maddi durumumla yargıladı.askere gitmeden herşey çok farklıydı ama dediğim gibi askerden geldiğinde beni bıraktığı noktada bulamadı o babasıyla çalışırken bıle benım durumumda olmadı.arkadaşları cevresınde askerde yokken ben varken bır anda herkes ortaya cıktı açıkcası eskıden olsa benım sürekli arayacağımı,ölüyorum sensiz olamam diye karşısına çıkmamı belkide istedi ama olamadım ve işin kötüsü ben ona askerde bıraktıgı için geldiğinde yargıladım.oda askerden sonra ne oldum delisi oldu.şimdi duyuyorum kımse yok hayatında arada arkadaşlarıyla cıkıyormuş deli gibi çalışıyormuş.ve ben ona bıraktıfgı ıcın mail attım kıme onu tanıyan sorduysam o bu maili aldı ve okuduysa emin ol düşünmüştür ve gelceği varsada gelmez ağır olmuş dıyor.
ama içimdeki bir durum sonucu gecenin birisinde karşısına çıkabilirim yazlıkta alkollü kafayla umarım yapmam ama ne bılım.umarım herkes ıcın hayırlısı olur.

canım şöyle düşün azcık içleri sızlasa şuanda yanımızda oluırlardı ne kadar bu acıyı çekicez bılmıyorum ama düşünmediklerini ben artık anladım...

ya off ben çok özlemeye başladım düngece yine rüyamda gördüm senağlamasenağlama rüyalarımda nekadar mutluyuz oysa sanırım artık sadece rüyamda görürüm.7 ay oldu yaa acı çekmiyorum eskisi gibi ama özlüyorum hemde çok özlüyorum.başka biriyle olduğunu bilerek özlemek daha da acıymış.

Üzülmek bi yanada o özlemek yok mu o özlemek aaaaaah ahmafoldumben
Bende hep rüyamda görüyorum.Dün sabah gördüm hatta evliymişiz, beni öpüyordu falan
Önce bu rüya için Allaha teşekkür ettim mutlu oldum, sonra çok üzüldüm:1no2:

aynen canım bende önce teşekkür ediyorum Allahıma rüyamda olsun gösterdiği için rüyamda olsun beni onunla mutlu ettiği için ama sonrada üzülüyorum dediğin gibi daha çok düşünmeye başlıyorum daha çok özlemeye başlıyorum.ama enazından rüyamda olsun özlemimi gideriyorum napıcaz canım biz böyle yaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…