Benim canım.Nickimi değiştirdim.
Kızlar bu aralar şeytan aklıma türlü türlü düşünceler sokuyor.Bi mail at diyor.Şimdide deli gönül gece bin otobüse git taa Salihli'ye yüzyüze konuş diyor.İyice coştum ben demi.:bbo:
Çünkü maille falan hiç bişey olmuyor.Aslında Manisa'da arkadaşım var,davet edip duruyor.Gitsem mi acaba ya.Ne oluyor bana böylehadi maili analdım da salihliye gitmk nerden çıktı fibritcimkaydirigubbakcemile2bnmde aklıam gelio şeytan bana sürekli taksiye bin git dio ama cesaret edemiyorum arkadşlarda organize etti ama hala ondan ses yok off napcam ben bndemi gitsem yanına kaydirigubbakcemile
Çünkü maille falan hiç bişey olmuyor.Aslında Manisa'da arkadaşım var,davet edip duruyor.Gitsem mi acaba ya.Ne oluyor bana böyle
Yani böyle bir imkanım var.Arkadaşım davet edip duruyor.Gitsem mi acaba?Salihli, Manisa'nın ilçesi ya.
aman ebruşummm yaaa atın ölümü eşşekten olsunn boşverr
ya böcükkk sen illlaaa bugün birini kakalıcan bana
ne bu sabah eski sevgilini şimdi izmirli hatun
hatunu napam ben hay allah bigün topikte kaldım başıma gelmeyen kalmadı monam olsa kurtarırdı beniiiimafoldumben
hayda çiğdemi görmemişimmmm ben yeterince şişkoyum zate napıcam çiğdem falan
dost dedik bu kıza ama var bi bityeniği
noluyo ya tırsıyorummmm
monaaaaaaaaaaaaaa
ay kagfam karıstı senmı kocaelıdesınfisfisfi
Hadi bakalım gözün aydın.Böyle daha güzel olmuş canım.slm kizlar ay inanamiyorum geçen diyordum ya keske num verse de belki msjlarla fln iyice yakinlasiriz diye, o hoslanmaya basladigim kisi az once girdi konustuk :)
baya konustuk sonra birden demez mi ankaraya benden once geleceksin istersen num vereyim orda gorursuz dedi, bende olur dedim kaydirigubbakcemile2
sukur en sonunda kendinden verdi bende ona 1 çagri attim num gitsin diye, ama o birsey yazmadan birsey yapmam
slm kizlar ay inanamiyorum geçen diyordum ya keske num verse de belki msjlarla fln iyice yakinlasiriz diye, o hoslanmaya basladigim kisi az once girdi konustuk :)
baya konustuk sonra birden demez mi ankaraya benden once geleceksin istersen num vereyim orda gorursuz dedi, bende olur dedim kaydirigubbakcemile2
sukur en sonunda kendinden verdi bende ona 1 çagri attim num gitsin diye, ama o birsey yazmadan birsey yapmam
son aldığım mesajı yazıyorum buraya
ç... den
gitmiyorum. senden bisey de istemiyorum. sadece gitme dediğin için gitmiyorum
=)hihoyyythihoyyythihoyyyt
bunların hepsi aynı demekki değeri,sevgiyi anlamıyolar bunları süründürüceksin yüz göstermiceksin ki bak o zaman nasıl kıymeyli oluyosun ama biz yapamıyoruz en azından ben yapamadım samimiyetine,sevgisine herşeyine inanıp kalbim teslim ettim ona değmedi değmiyor değmiycek ama kalbim anlamıyor işte
Kızlar bu aralar şeytan aklıma türlü türlü düşünceler sokuyor.Bi mail at diyor.Şimdide deli gönül gece bin otobüse git taa Salihli'ye yüzyüze konuş diyor.İyice coştum ben demi.:bbo:
kaydirigubbakcemile3Ta Adana'ya gitmek ha o da iyiymiş.Ama insana arada bi geliyor değil mi?Sanki yüzyüze konuşsan herşey değişir gibi geliyor.Valla banada birileri gaz verse basar giderim o kadar gözüm karasengözlerimebaksanabYa varya fibritçim bian kendimi gördüm :1shok:
bende eski günlerden bigün delikafadulden adanaya gidecem diye işyerinde dolanıp duruyorum ama nasıl yani okat senin bu kat benim deli gibiyim
monayı aradım dedim ben adanaya gidiyorum -tatlicadiarzu-ama o kadar kararlıyım ki inanamazsın monam tabeee ağzımın payını verdi oturdum aşağı kaydirigubbakcemile
bian onu hatırladım güldüm kendime
ayy fibritimm yaa biz herşeyi yapabiliriz fibrit yaaa
bu adamlarda bizim binde birimizdeki cesaret & merhamet olaydı
ama yok en azından benimkinde yok yani
NE KAAA ÜZÜMM O KAAA KÖFTEEE
şiarım budur artıkınnnn
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Ta Adana'ya gitmek ha o da iyiymiş.Ama insana arada bi geliyor değil mi?Sanki yüzyüze konuşsan herşey değişir gibi geliyor.Valla banada birileri gaz verse basar giderim o kadar gözüm karasengözlerimebaksanab
Yok yapamam zaten canım.SEn niye gidecektin Adanaya?Ayrı mıydınız o zaman?Benim gibi konuşmak için mi gidecektin?hade beeeee aldırma bana o gazııııklava:
ben sene bu düşünceler olur ama uygulanmaz demek için bu misali verdim
otur yerine bakemmmm:mymeka:
Yok yapamam zaten canım.SEn niye gidecektin Adanaya?Ayrı mıydınız o zaman?Benim gibi konuşmak için mi gidecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?