Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım çok haklısın ben de eğlenebiliyorum zaten ama aklımın bir köşesinde hep o var ve onun aklında olmadığımı bilmek o kadar kötü bir şey ki yarn da arkadaşlarımla olacağım ama onun hayatını hep göreceğim facebookumda ekli olduğu sürece , bu da iyi bir şey değil gördüğün gibi

tam bişiler düzeliyor diye umutlandım gene yıkıldı herşey..
hani mutsuz değilm çok şükür ama...

kızçelerim ben geldim yoktum hep geziyorum walla unuttum bnm odunumu :)) hayat güsel bunalımdan çıktım bn ara ara özlüyorm ama oda olcak bol bol alışveriş yapıyorum bol bolda dua ediyorum geleceği warsa gelir gelmezsede keyfi bilir ohhh sefam olsun nede güzel geziyorum sokaklarda o odunda bni kaybettğine yansınkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
,hepinizi çok özledim.
yine toplaşmayı konuşmayı çok özledim.
ama yeterınce toplaşamıyoruz.umarım acılarınız geçmiştir.yahut aşk acısıyla bir süre daha yaşıyorsunuzdur.
biraz geçmişi okudum.yenı katılanlar olduğu gibi depreşenler olmuş.
aşk acısı yanlızlık hırs özlem merak anılarla yaşamak ağlamak deprsyona girmek ne demek iyi bilirim.
lakıto senın yazına istınaden yazıyorum ozellıkle.umarın okursun.
ben 4 yıllık taptıgım adamın evlılık haberını duyunca neler yaşadığımı bir ben birde allah bılır.
o fırtınalı aşkşamda aldığım haberle nasıl buza döndüğümü.
bılıyormusun lakıto ben işi boşladım iletişimi kesmiştim.

gunlerce pijamalarımla odama kapanıp duvarlarla konuştugumu bılırım.
bırde o dönemde tek aşk acısı değilidi problem işim ailem iç dunyam ekonomık durumum karmakarışıktı.
ben ne sakinleştiriciler aldım neler neler
ben sürekli kendi kendime sorular soran bir tiptim.
neden dedim neden.
çok agladım zırladım
acım sürdü ama geçti
terk etseydi bu kadar koymazdı belki
ama benle bir ilşkisi varken evlenmesi ve benım bunu sezemem enayı yerıne konmam
ve onu haklı çıkarmaya yonelık durumlarım beni altüst etti.

şu anda ne düşünüyorum bılıyormusun
yazıkmış bana
o gözyaşlarıma yazıkmış.ona değmezmiş.ama aşka degermiş.
unutma o gözyaşlarını çok degerlı.ve onu mucizelerin için sakla.
bana derlerdiki zamanla geçer.
bende ne gececegı kaç ay olmuş nah gecer derdım
ama acım geçti
hatta dıyorumkı ıyıkı evlenmiş.
şimdi unuttum onu.
oda hak ettıgı cezayı buldu zaten.
onu allaha havale ettım.
ortagı onu sırtından vurmuş.
eşide işinden dolayı ceza almış
bana dıyorkı bana ahmı ettın dıyor.
şu anda o çokmuş durumda gerçekten.
ama bu durumu benı ilgilendirmiyor.
dedım ya ondan nefret edecek kadar bıle aklımda değil.

şu anda hayatımda bırı var.
henuz aşkın baharındayım.
karşılıklı cılveleşiyoruz.
ne o nede ben ona açılamadım.
ama ıkımızıde bır guç çekiyor.
nasıp kısmet işi.
bu aşk acısının faydalarını şimdi gorebılıyorum.
artık kımseyı merkez yapmıyorum.
kendı degerımı bılıyorum ve gucumu
ve allaha hakkımda hayırlısını ver dıyorum.

bu çocuk daha yakışıklı genç karızmatık
ustelık çok çok uzaktan aynı köyden bagımız var
aileler yapıları bıle aynı.
ama nasıp işi tabıkı oyle yanı...

ve ben ınanıyorumkı mutluluk ve mucıze sızınle buluşmasına az kaldı.

ne güzel yazmışsın fırtınam ya bende ağladım 4 ay oldu bi kaç msjlaştık umdumu hiç yitirmedim ben hiç kötü davranmadı bana ama bn gerçekten unuttum geziyorum tozuyorum hayatımın tadını çıkarıyorum kısmet açıldı diyebilirim istemeeye gelenler bile war beni ama yaşım genç okulum bitmedi bütlere kaldım bide 4 dersten napcam bilmiyorum :)) ama üzülmüyorum allahın izni ile vericem onları gerçekten döktüğüm gözyaşlarım çok değerli onları mucizellerim için saklıyorum devran elbet dönecek beni terk eden o tekrar gelcek giden öyle yada böyle gelir ama ben eski bn olmam o yüzden ben unuttum yeni sayfalar açtım gönlümü gün ediyorum fibritcim değer mi hı?? sana bırak ben istersem döneyin diyip dönmeyen adam için ağlamak ?? sen avukatsın mesleğin war elini sallasan ellisi boşwer bak aynıyız seninle hemen hemen aynı zmnlarda ayrıldık bak ben atlattım.. bana dedilerki rüyaya yat hayırlı ise yeşil beyaz görürsün gerçekten berrak bi su gördüm ama nafile o gördüğüm berrak su karşımdaki adam adam değıl üzme kendini bizide üzme ben atllatım inş sende atlatacaksın kuzumopuyorumnanaktan

Milkacım ben hep öyle derim birisini özlesem arkadaşımda olabilir mi ölecek miyim yoksa derim bi tür espri gibi ama kötü espri tabi :) Bakma bana sen.
Fırıtnacım sende ne güzel yazmışsın gerçekten.Yazdıkların doğru ama bende onun evlendüğünü duymadan rahat yüzü yok bana. Öyle oldum ki bazen evlensin istiyorum :) Çok acı ama ne bileyim anlatamıyorum pek ifade edemiyorum şuan.Benimde öyle sadece aşk değil senin olduğun dönem gibi işim herşeyim karmakarışık belirsiz.

ıyı aksamlar kızlar...
lakıtocum nasılsın...
yılkka senden naber canım...naılsın

fırtına gelmıs ...cok sevınıyorum adına fırtına ..allah bozmasın...

ıyı aksamlar kızlar...
lakıtocum nasılsın...
yılkka senden naber canım...naılsın

fırtına gelmıs ...cok sevınıyorum adına fırtına ..allah bozmasın...

iyiym bn walla bitek büte kaldım ona üzülüyorum 4 dersim war ama çalşcaz artık ex aşkımla aram aynı msjlaştığımzla duruo buluşalım ddim gece msj atmış 2 de uzunca hesap vermiş bana kısaca ama bnde cwp atmadım öle durum aynı ama ben beklemiyorum annem artık istemiyor beni üzdüğü için ama çewremdeki insanlar olucak sizin iş diyorlar ama bilemem sen nasılsın senn nasıl gidiyor :1hug:

noldu tatlım yaa niye için acıyor bu gece :teselli:

canım duyduğum bazı şeyler var, canımı sıksada artık umudum kalmadı, bitmişim ben onun içinde bunu görebiliyorum.artık kendime döndüm kendi içimde onu seviyorum bir gün buda geçecek nasılsa, kimseye bi zararım yok o bilmiyor ben ne durumdayım gerek de yok zaten mutlu mesut hayatından,seçim yaptı ve bende ona seçimini yaşaması için şans veriyorum.ama benim için benden beter olsun diyorum

fırtınamm cok güzel yazmışsın. iç açıcı boyle..
hele senin olayınla böyle içiçe olunca daha çok seviniyorum var ya..
bide senin demen herkesin demesi gibi, "geçicek" olarak kalmıyor.
geçmeyeceğine inanan biri diyor bunu. geçicek..
fırtınam hayırlısı olsun inşallah inşallah çok mutlu olursun..

kızlar ya bsy soylemek ıstıyorum gerçekten değmiyor ben şuanda çok mutluyum ve galiba bende aşık olmak üzereyim.....

tabi ki kendine dön artık tatlım biten bitiyor boşuna bekleyerek umut ederek kendini daha da üzüyorsun o halinden memnunsa sende memnun olabilirsin yeter ki iste bu acının geçiceğine inan ve dua et

kızlar ya bsy soylemek ıstıyorum gerçekten değmiyor ben şuanda çok mutluyum ve galiba bende aşık olmak üzereyim.....

hayata biliyormusun bende aşık oldum galiba :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…