Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kizlar kime aşık oluyosunuz anlatsanıza biraz yaa:)

nasıl oldu bende anlamadım ki o kadar hayal kırıklığından sonra başka birine bişey hissediceğim aklıma bile gelmezdi ama oldu işte :asigim: aslında onun bana yoğun ilgisi beni yakınlaştırdı ona mutlu olmak istiyorum artık ya yine yanlış birini seçipte hata yapmak istemiyorum

O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!
O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti!
Geriye sadece yarım yarım sevgiler,
Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler..
Öznesi kalan süresi kısalan cümleler
Yalan dolan cümleler kaldı.

Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de
Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de
Bu böyle vurabilir de, ilgisiz durabilir de
Onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilir de
Bu böyle...

süper yaaa bu şarkı. kızlar hepiniz iyi olun canlarımm.. hep okuyorumda yorum yapmıyorumm bu aralar bi hoşum :) inşşş hepimiz en kısa zamanda iyi olalımmm güzel şeyler gelsiin bulsun bizi yaa oooyyyyyyyy :)

Son düzenleme:

naaaber gülinn ? iyi görünüyosun burdann kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım canım hayırlısıı çok acele etme aman kızzzz akşına bırak yavaş yavaş sora pişman olma.. inşş güzel haberlerini alırızz canmm

çok iyiyim canım çok şükür yaa haklısın çok acele etmemeliyim sen nasılsın ?

çok iyi hee, süper yaa birilerinden burda bunu duymak sevindim canım Allah bozmasınn.. bende iyiyim galibaa kendimi anlayamıyorum aslında bu aralar pekk, ama iyiyim iyiyimmm öle diim öle olsun

anlat bakiim biraz yenisini kız nasıl olduu? merak ettimm

iyi ol canım yaa inşallah çookk iyiyim diyceğin günler çok yakındır..

anlatym hemen ayy heyecanlandım :) iş yerinde tanıştık canım ilk günler dikkatimi bile çekmedi sonra baktım benimle ilgileniyor bakışları,konuşmaları falan çok etkilendim şakalaşmaya falan başladık biraz daha yakınlaştık sonra o bana ilgi duyduğunu falan söyledi bende bir ilişkiye daha hazır olmadığımı kalp kırıklığımın olduğunu söyledim cesaret edemem yeni bir ilişkiye dedim o da ben beklerim yeter ki hayır deyip kestirip atma dedi öyle yani canım aklıma geçmişte yaşadıklarım geliyor korkuyorum ama bir yandanda kalbim bu yaşadığım güzel duyguları silip bir kenara atma yaşa istediğini diyo

anladım canımm ne güzel yaa.. sen ona hazır değilim demişsin oda beklerim demiş işte hayırlıysa olur umarım bi an önce..ağzın kulaklarında gel habelerini ver bizee :) darısı basımızaaaaa :):)

geÇmıŞı okudum bıraz baya gelenler var kızlar burası hepımız ıÇın ıyı olmuŞ dden yahuuu

iim ben tatlım ya... fuar zamanı işler biraz yoğun... eee birde dediğin gibi eskiyince acılar da eksidi ... yazacak birşey olmuyor valla :)))

sen neler yapıyorsun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…