Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaaaaaaa nere kayboldunuz ya(
ben geldım herkez toz olmus:))
gulıncım sekerım bende ıyım
cenbazım hep mutlu ol sekerım...gule gule kullan ladıklarını
hepınız cok optum..bende gıdıım barı

deryacım asagıda sen varsın...senıde cok optum

kendi isteği ile giden herkes dönmeye mahkumdur..bugüne özel bi söz olsun buu.içim çok acıyor bu gece

ya biraz paranoya yaptım

bütün gün msne girmedi a... , hotmailine girdim eve 3 tane dürüm sipariş etmiş akşam 9 gibi , aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya evde bir kızlaysa 3 dürümü tek başına yiyemez ki

tatlım erkek arkadaşıda olabilir yada bir tanıdığı falan olabilir niye derin düşüncelere dalıp kendini daha da üzüyorsun canım

tatlım erkek arkadaşıda olabilir yada bir tanıdığı falan olabilir niye derin düşüncelere dalıp kendini daha da üzüyorsun canım

doğru diyorsun canım ama bir de pazartesi akşam mezuniyet balosu olacak , düşünsenize ben bu baloda onun yannda olmayı hayal etmiştim hep bir de onun burukluğu var üzerimde

fotoğraflarını koyacak facebooka , şık giyimli bir şekilde yanında da o çok sevdiği arkdaşları neyse Allah mesut etsin ne diyeyim

canım anlıyorum üzüntünü ama kendini biraz başka şeylerle meşgul etsen onu daha az düşünmeyi başarabilsen zamanla sende iyi olcaksın şöyle düşün o şu an gidip rahat rahat eğlenebiliyorsa sende eğlenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…