Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam çalışcaksın zaten sen ...
olcak çok güzel bir iş çıkacak karşına...

sen başvuru yaptın demi ; sonuç ne zaman belli olcak ki opuyorumnanaktan
Bilmem ki canım ne zaman belli olacağı.Zaten bir kişi alınacak.Sanırım bikaç ay sürer.Ankara'da kalmak istemediğim için büroda açamıyorum burda.Ya valla ne olacak benim bu halim bilmiyorum.

olmaz öle bir maille evlenilmez...
önce güzel bir evlenme teklifi almalısın... bak madem evde sıkılıosun bunu düşün ...
nasıl bir evlenme teklifi almak istiyorsun bunun hayalini kur...

ben bunu düşünüyorum ama henüz birşey şekillenmedi kafamda...

sonra en yakın arkadaşlarıma anlatıcam ki bir aday olduğu zaman bana öle evlenme teklif etsin sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 yoksa bu bi sinyalmii.. ayy nese kafanıda karıstırmiim canım şimdii ama mutluydun yani rüyamda hayırlısa gerçek olsun diilse yerine başka birisi olsun ama olsun yaa

saol tatlım... hayırlısı olsun elbet :Saruboceq:
hepimiz için ... :Saruboceq:

yok ya ben tüm alıcı verici olayına noktayı koydum... sinyal filan yok yerimseniben

hııı anladım hayatmm inş kafasına bişeyler dank ederr.. :) oyyy ben senin geçirdiğin durumu bitiriyorum sanırım yavaş yavaş az bişey kaldıı ne günlerdii çok zorduu çok incitti yordu üzdüü off ama geçiyo çok şükür umarım seninki çok hızlı geçer...

Bilmem ki canım ne zaman belli olacağı.Zaten bir kişi alınacak.Sanırım bikaç ay sürer.Ankara'da kalmak istemediğim için büroda açamıyorum burda.Ya valla ne olacak benim bu halim bilmiyorum.

ben biliyorum...
çok güzel olacak senin halin ...

en tatlı ; en şirin avukatlardan biri olacaksın sen...
hem de en başarılılardan :lepi:

sadece az biraz sabır... yerimseniben

Samimi olup ne hayal ettiğimi söyleyim mi.Bu maili attıktan sonra o okuyormuş ve gerçekten çok etkilenip hayatının kadınının ben olduğumu anlaıyormuş.Sonra haftasonu basıp Ankara'ya geliyormuş ve benimle evlenir misin diyormuşmafoldumben Aha bak bunu hayal ettim benkaydirigubbakcemile3

öle olmuyor be tatlım... hızlı geçmiş gibi geliyor sonra bir bakıyorsun aaa geçmemiş :1shok:

ama önemli olan bu süreçleri yaşamayı kabullenmek... sindire sindire yaşamak acıyı da ki yüreklerimiz yeniden özgür olduğunda tam olarak özgür olsun yerimseniben

Amin canım ama 5 ay oldu ne bileyim bi halt geçtiği yok.Kafasına bişeylerinde dank edeceğini sanmıyorum. Evet hayal ediyorum ama inanki hiç umudum yok.

Çıkma felan teklif edenin de öle... bana karşı hissiyatı olanlara duyurulur sumsuğu kodum mu valla fena yaparım Çok üzgünüm çoook

doğru çok dolu 7 ya da 8 temmuzda da kep töreni var ooh orada da eğlenir , onun fotolarını da koyar , ya yorumlarını gördükçe iyice sinirlendim zaten ne demek güya geyik yapıo :S

açmayacaım valla sıkıldım artık bu boş adamdan zaten

hem de çok laubali ya sinir oldum , bu bayadır laylaylom ama bakalım nereye kadar ? :S

KATILIORUM ARKDAŞA.AYNI DÜŞÜNCELERİ YAZMIŞŞsırnaşık şey:roflol:

haklısın canım... orası öyle hepsi aynı işte ; gayet de güzel eğleniyorlar...
ne yapalım bizde böyle dert yanalım vah bize vahlar bize şeklinde lmaz:

ya sonsuza dek böyle eğlenemeyecek onu biliyorum , nereye kadar ya ?

Monacım hoşgeldin ama biraz asabi ve feminist gördüm seni:umursamaz:

Değmiyo kuzum değmiyo kimseye... bak ülser olmuşum sinirden, bugün öğrendim, stresten, üzüntüden... hayat boyu başıma bela, ee bi yerden çıkacaktı di mi? Ha noldu şimdi? Kimin umurunda de bana?

canım 133 gün oldu bugün ve ben kısa bi süre önce kız arkadası olduğunu öğrendimm sonra noldu naaptı bilmiyorum ama bu beni çok fazla incitti yıkıldım aslında :) ama baktım yapacak bişey yok artık gelsede kabul edeceğim yok bi şekilde kendime yön vermek zorundayım dedim bi kendine gel tugba hanım! :) ölee son 4 5 gündür iyiyim inş geçici bişey değildir.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…