Bilmem ki canım ne zaman belli olacağı.Zaten bir kişi alınacak.Sanırım bikaç ay sürer.Ankara'da kalmak istemediğim için büroda açamıyorum burda.Ya valla ne olacak benim bu halim bilmiyorum.tamam çalışcaksın zaten sen ...
olcak çok güzel bir iş çıkacak karşına...
sen başvuru yaptın demi ; sonuç ne zaman belli olcak ki opuyorumnanaktan
Evet canım dün akşam gönderdim.ama öyle barışma falan değil. İçimdekiler sadece...İimden ne geldiyse yazdım.Söyledimde baba bişey yazmamasını aramamasını,canımı daha çok acıtırsın dedim. Ne bileyim Güzel bi mail oldu galiba ve biraz duygusal...Bana biri öyle mail atsa direk evlenirdim vallamafoldumben:1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3 yoksa bu bi sinyalmii.. ayy nese kafanıda karıstırmiim canım şimdii ama mutluydun yani rüyamda hayırlısa gerçek olsun diilse yerine başka birisi olsun ama olsun yaa
Evet canım dün akşam gönderdim.ama öyle barışma falan değil. İçimdekiler sadece...İimden ne geldiyse yazdım.Söyledimde baba bişey yazmamasını aramamasını,canımı daha çok acıtırsın dedim. Ne bileyim Güzel bi mail oldu galiba ve biraz duygusal...Bana biri öyle mail atsa direk evlenirdim vallamafoldumben:1rolleyes:
Bilmem ki canım ne zaman belli olacağı.Zaten bir kişi alınacak.Sanırım bikaç ay sürer.Ankara'da kalmak istemediğim için büroda açamıyorum burda.Ya valla ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Samimi olup ne hayal ettiğimi söyleyim mi.Bu maili attıktan sonra o okuyormuş ve gerçekten çok etkilenip hayatının kadınının ben olduğumu anlaıyormuş.Sonra haftasonu basıp Ankara'ya geliyormuş ve benimle evlenir misin diyormuşmafoldumben Aha bak bunu hayal ettim benkaydirigubbakcemile3olmaz öle bir maille evlenilmez...
önce güzel bir evlenme teklifi almalısın... bak madem evde sıkılıosun bunu düşün ...
nasıl bir evlenme teklifi almak istiyorsun bunun hayalini kur...
ben bunu düşünüyorum ama henüz birşey şekillenmedi kafamda...
sonra en yakın arkadaşlarıma anlatıcam ki bir aday olduğu zaman bana öle evlenme teklif etsin sengözlerimebaksanab
hııı anladım hayatmm inş kafasına bişeyler dank ederr.. :) oyyy ben senin geçirdiğin durumu bitiriyorum sanırım yavaş yavaş az bişey kaldıı ne günlerdii çok zorduu çok incitti yordu üzdüü offama geçiyo çok şükür umarım seninki çok hızlı geçer...
Amin canım ama 5 ay oldu ne bileyim bi halt geçtiği yok.Kafasına bişeylerinde dank edeceğini sanmıyorum. Evet hayal ediyorum ama inanki hiç umudum yok.hııı anladım hayatmm inş kafasına bişeyler dank ederr.. :) oyyy ben senin geçirdiğin durumu bitiriyorum sanırım yavaş yavaş az bişey kaldıı ne günlerdii çok zorduu çok incitti yordu üzdüü offama geçiyo çok şükür umarım seninki çok hızlı geçer...
hiç sektirmiyor maşallah, neyi düşünsen onu yapıyor.
mezun oldular şimdi ya, maksimum bi kere daha buluşurlar pikniğe falan giderler sonrada gayet yalnız hayatına başlar. sıkılmaya başlayınca seni yine arayabilir, cünkü adam bu aralar çok dolu görüyorsun seni niye arasın?? kizlar kizlar gelemmi yanağızdan öpemmi yapar ancak. bak sinirlendim ya..
arama sorma ararsa açma, bi kerelik açma ya, bi noluyoruz desin delikafadulden
valla böcük ben de böyleydim,
şugün şurdadır bugün burda bunu yapıyordur
herşeyini tahmin ediyordum.
ve işin komik tarafı bizde yeni ayrıldığımız dönem, ben geberirken b.. lay lay lomdu,
her türlü geziyordu eğleniyordu,
nikleri eğlenceliydi, kizlarla sohbetleri laubaliydi.
o yüzden sinir oldum angelmeninkinede..
hep aynı şeyler çünkü.
biriniz de adam gibi davranın canımlmaz:
KATILIORUM ARKDAŞA.AYNI DÜŞÜNCELERİ YAZMIŞŞsırnaşık şey:roflol:
haklısın canım... orası öyle hepsi aynı işte ; gayet de güzel eğleniyorlar...
ne yapalım bizde böyle dert yanalım vah bize vahlar bize şeklindelmaz:
Monacım hoşgeldin ama biraz asabi ve feminist gördüm seni:umursamaz:Çıkma felan teklif edenin de öle... bana karşı hissiyatı olanlara duyurulur sumsuğu kodum mu valla fena yaparım Çok üzgünüm çoook
Monacım hoşgeldin ama biraz asabi ve feminist gördüm seni:umursamaz:
öle olmuyor be tatlım... hızlı geçmiş gibi geliyor sonra bir bakıyorsun aaa geçmemiş :1shok:
ama önemli olan bu süreçleri yaşamayı kabullenmek... sindire sindire yaşamak acıyı da ki yüreklerimiz yeniden özgür olduğunda tam olarak özgür olsun yerimseniben
Değmiyo kuzum değmiyo kimseye... bak ülser olmuşum sinirden, bugün öğrendim, stresten, üzüntüden... hayat boyu başıma bela, ee bi yerden çıkacaktı di mi? Ha noldu şimdi? Kimin umurunda de bana?
Hoşgeldin canım.Evet bende bi bakayım dedim kalabalık gördüm ne zamandır burayı :)ıyı aksmalar kızlar
neyse buaksam yazıp donmıcem galba kalabalıksınız:))))))))))))9
Bana evlenme teklif edenin gozünün ortasına ortasına çakacam bi dene... -tatlicadiarzu-
ayy canım çok geçmiş oslun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?