kızlar bu arada beklediğim gibi mezuniyet fotolarını koydu beyefendi
elinde rakılar , şaraplar , yanında kızlar , altına yorum yazmış "kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi " diye bir de "kızlar yerim ben sizi " tarzı bişi yazmış
iyice iğrendim ondan , istediği buydu ve oldu bakalım hep böyle mi kalacak , hep gezip tozup eğlenebilecek mi ? nereye kadar bakalım ?
hiç sektirmiyor maşallah, neyi düşünsen onu yapıyor.
mezun oldular şimdi ya, maksimum bi kere daha buluşurlar pikniğe falan giderler sonrada gayet yalnız hayatına başlar. sıkılmaya başlayınca seni yine arayabilir, cünkü adam bu aralar çok dolu görüyorsun seni niye arasın?? kizlar kizlar gelemmi yanağızdan öpemmi yapar ancak. bak sinirlendim ya..
arama sorma ararsa açma, bi kerelik açma ya, bi noluyoruz desin delikafadulden
seni fena kızdırmışlar belli :umursamaz:
seni fena kızdırmışlar belli :umursamaz:
canım rüyamda seni gördüm ben bu gece ne tuaf :)
seninkiyle konuşmuşsun işte onu anlatıyosun bize sonrada onun için bişey yazıyosun.. Necip fazıl'dan bi şey "göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten,affet senden habersiz aldığım her nefesten" bende çok duygulanıyorumm.. nası olduğunu bilmiyorum ama oda okuyo bi şekilde bu yazdığını.. ölee paylaşiiim dedim
hiç sektirmiyor maşallah, neyi düşünsen onu yapıyor.
mezun oldular şimdi ya, maksimum bi kere daha buluşurlar pikniğe falan giderler sonrada gayet yalnız hayatına başlar. sıkılmaya başlayınca seni yine arayabilir, cünkü adam bu aralar çok dolu görüyorsun seni niye arasın?? kizlar kizlar gelemmi yanağızdan öpemmi yapar ancak. bak sinirlendim ya..
arama sorma ararsa açma, bi kerelik açma ya, bi noluyoruz desin delikafadulden
valla böcük ben de böyleydim,
şugün şurdadır bugün burda bunu yapıyordur
herşeyini tahmin ediyordum.
ve işin komik tarafı bizde yeni ayrıldığımız dönem, ben geberirken b.. lay lay lomdu,
her türlü geziyordu eğleniyordu,
nikleri eğlenceliydi, kizlarla sohbetleri laubaliydi.
o yüzden sinir oldum angelmeninkinede..
hep aynı şeyler çünkü.
biriniz de adam gibi davranın canımlmaz:
Benimde canım çok sıkılıyor...Benim bu gidiş iyi bi gidiş değil ama bişey yapmaya gücümde yok...
nasıl yani beni mi gördün rüyanda :1shok:
sakın öğle uykusu olmasın ; benim rüyamdan mı etkilendin acaba... kaydirigubbakcemile3
bu arada çok güzelmiş ya söz ... opuyorumnanaktan
Ah canım ya bi taraftan aşk acısı bi taraftan işsizlik.Yani inan çalışsam kafam öyle dağılacakki.bi taraftan şükrediyorum ama bi taraftan yeter artık diyorum.Kolay mı ya hep evde olmak.Hep evdeyim hep...kuzum lakitom nasılsın :)))
Acaba okudu mu mailimi çok merak ediyorum...
evt canım banada tuhaf geldii kaydirigubbakcemile3 evet söz çok hoşş hayırdır inşş
Ah canım ya bi taraftan aşk acısı bi taraftan işsizlik.Yani inan çalışsam kafam öyle dağılacakki.bi taraftan şükrediyorum ama bi taraftan yeter artık diyorum.Kolay mı ya hep evde olmak.Hep evdeyim hep...
aaa mail mi attınn.. ne yazdın canım özel değilse tabi merak ettimm :)
hayırdır inşallah ... neler oluyor hayatta bir de şu rüya gerçek olsa olsa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?