Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar bu arada beklediğim gibi mezuniyet fotolarını koydu beyefendi

elinde rakılar , şaraplar , yanında kızlar , altına yorum yazmış "kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi " diye bir de "kızlar yerim ben sizi " tarzı bişi yazmış

iyice iğrendim ondan , istediği buydu ve oldu bakalım hep böyle mi kalacak , hep gezip tozup eğlenebilecek mi ? nereye kadar bakalım ?

hiç sektirmiyor maşallah, neyi düşünsen onu yapıyor.
mezun oldular şimdi ya, maksimum bi kere daha buluşurlar pikniğe falan giderler sonrada gayet yalnız hayatına başlar. sıkılmaya başlayınca seni yine arayabilir, cünkü adam bu aralar çok dolu görüyorsun seni niye arasın?? kizlar kizlar gelemmi yanağızdan öpemmi yapar ancak. bak sinirlendim ya..
arama sorma ararsa açma, bi kerelik açma ya, bi noluyoruz desin delikafadulden

seni fena kızdırmışlar belli :umursamaz:

valla böcük ben de böyleydim,
şugün şurdadır bugün burda bunu yapıyordur
herşeyini tahmin ediyordum.
ve işin komik tarafı bizde yeni ayrıldığımız dönem, ben geberirken b.. lay lay lomdu,
her türlü geziyordu eğleniyordu,
nikleri eğlenceliydi, kizlarla sohbetleri laubaliydi.
o yüzden sinir oldum angelmeninkinede..
hep aynı şeyler çünkü.
biriniz de adam gibi davranın canımlmaz:

canım rüyamda seni gördüm ben bu gece ne tuaf :)

seninkiyle konuşmuşsun işte onu anlatıyosun bize sonrada onun için bişey yazıyosun.. Necip fazıl'dan bi şey "göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten,affet senden habersiz aldığım her nefesten" bende çok duygulanıyorumm.. nası olduğunu bilmiyorum ama oda okuyo bi şekilde bu yazdığını.. ölee paylaşiiim dedim

nasıl yani beni mi gördün rüyanda :1shok:

sakın öğle uykusu olmasın ; benim rüyamdan mı etkilendin acaba... kaydirigubbakcemile3

bu arada çok güzelmiş ya söz ... opuyorumnanaktan

KATILIORUM ARKDAŞA.AYNI DÜŞÜNCELERİ YAZMIŞŞsırnaşık şey:roflol:

haklısın canım... orası öyle hepsi aynı işte ; gayet de güzel eğleniyorlar...
ne yapalım bizde böyle dert yanalım vah bize vahlar bize şeklinde lmaz:

yaw kuzum sen de benim gibi yemek yap...inan iyi geliyor...
bak şimdi mücverler yanmadan hemen bakıp geliim :)))

Ah canım ya bi taraftan aşk acısı bi taraftan işsizlik.Yani inan çalışsam kafam öyle dağılacakki.bi taraftan şükrediyorum ama bi taraftan yeter artık diyorum.Kolay mı ya hep evde olmak.Hep evdeyim hep...

tamam çalışcaksın zaten sen ...
olcak çok güzel bir iş çıkacak karşına...

sen başvuru yaptın demi ; sonuç ne zaman belli olcak ki opuyorumnanaktan

aaa mail mi attınn.. ne yazdın canım özel değilse tabi merak ettimm :)

Evet canım dün akşam gönderdim.ama öyle barışma falan değil. İçimdekiler sadece...İimden ne geldiyse yazdım.Söyledimde baba bişey yazmamasını aramamasını,canımı daha çok acıtırsın dedim. Ne bileyim Güzel bi mail oldu galiba ve biraz duygusal...Bana biri öyle mail atsa direk evlenirdim vallamafoldumben:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…