Geçmiş olsun monacım.Bu ülser belirtileri ne ki. Bende reflüyüm ama ülsere çevirir mi acaba.Of ne yapayım Allah beterinden saklasın hepimizi.Ama öyle bende sanmıyorum hiç umurlarında olduğumuzu:sinifsinif:Değmiyo kuzum değmiyo kimseye... bak ülser olmuşum sinirden, bugün öğrendim, stresten, üzüntüden... hayat boyu başıma bela, ee bi yerden çıkacaktı di mi? Ha noldu şimdi? Kimin umurunda de bana?
Samimi olup ne hayal ettiğimi söyleyim mi.Bu maili attıktan sonra o okuyormuş ve gerçekten çok etkilenip hayatının kadınının ben olduğumu anlaıyormuş.Sonra haftasonu basıp Ankara'ya geliyormuş ve benimle evlenir misin diyormuşmafoldumben Aha bak bunu hayal ettim benkaydirigubbakcemile3
Sağol canım, ha siz siz olun aklınızı başınıza alın.
Bu işler öyle ağlamakla, zırlamakla bitmiyo işte.
Sağlık gidiyo sonunda elden.
Üzüntünüzü de kendinize acıyarak yaşayın gözünüzü seveyim.
Mücver mi yapıyosun Böcüküm bayılırım ben of offf yanında bide yoğurtla :) Ama dikkatli ol canım, geçmiş olsun bu arada.Buz koy hemen.ayyy mücverleri yakmayım derken kolumu yaktım yaw :)
Mücver mi yapıyosun Böcüküm bayılırım ben of offf yanında bide yoğurtla :) Ama dikkatli ol canım, geçmiş olsun bu arada.Buz koy hemen.
Sağol canım, ha siz siz olun aklınızı başınıza alın.
Bu işler öyle ağlamakla, zırlamakla bitmiyo işte.
Sağlık gidiyo sonunda elden.
Üzüntünüzü de kendinize acıyarak yaşayın gözünüzü seveyim.
Ne bileyim Böcüküm bi daha evlenecek kadar kimi severim ki ben. O yüzden evlilik hayali kursam bile içinde o olacak :) O yüzden bırak ben hiç hayal kurmayımnaniknaniko değil kuzucum ... ortam nasıl olcak ; sen nasıl olcan ; nasıl cümleler kuracak...
daha da önemlisi tek taşın büyüklüğü naniknanik
Geçmiş olsun monacım.Bu ülser belirtileri ne ki. Bende reflüyüm ama ülsere çevirir mi acaba.Of ne yapayım Allah beterinden saklasın hepimizi.Ama öyle bende sanmıyorum hiç umurlarında olduğumuzu:sinifsinif:
evet yaw... kabak dolması yapmıştım 2 gün önce şimdi içinden mücver yapıom ne maharetli hatunum yaw... kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım.Evet bende bi bakayım dedim kalabalık gördüm ne zamandır burayı :)
ayyy mücverleri yakmayım derken kolumu yaktım yaw :)
Böyle sabahı sabah ediyosan, ağrıdan yastıkları felan kemiriyosan gecenin 3ünde, bişey yediğinde rahatlayıp 10 dakka sonra hoop çıkarıyosan geri ... öyle bişey işte. Aman diyim. Bendeki belirtileri o en azından. Değdi mi şimdi? Ne o salak Mona aşk acısı çekti... ulan.... :mymeka:
Ne bileyim Böcüküm bi daha evlenecek kadar kimi severim ki ben. O yüzden evlilik hayali kursam bile içinde o olacak :) O yüzden bırak ben hiç hayal kurmayımnaniknanik
Ah canım benim baya ağırmış o zamanBöyle sabahı sabah ediyosan, ağrıdan yastıkları felan kemiriyosan gecenin 3ünde, bişey yediğinde rahatlayıp 10 dakka sonra hoop çıkarıyosan geri ... öyle bişey işte. Aman diyim. Bendeki belirtileri o en azından. Değdi mi şimdi? Ne o salak Mona aşk acısı çekti... ulan.... :mymeka:
hosbulduk canımnasılsın ıysın valla dımı..
maıl mı attın ona..bıkac sayfa oncesıne bakabıldım ama maıle rastlamadım
ohh mucvermı var..
dıkkat et kuzucum nasılsın bu a<rada
Haa hiç öyle düşünme işte.
Hatta ben sana bir ipucu vereyim.
ınan bana her gelen aşk bi öncekinden büyük oluyor.
Sen bile şaşacaksın bak, Mona demişti diyeceksin.
Öyle Leyla Mecnun falan masal bunlar, kandırıyorlar bizi.
En büyük aşk en son aşktır.
Böyle sabahı sabah ediyosan, ağrıdan yastıkları felan kemiriyosan gecenin 3ünde, bişey yediğinde rahatlayıp 10 dakka sonra hoop çıkarıyosan geri ... öyle bişey işte. Aman diyim. Bendeki belirtileri o en azından. Değdi mi şimdi? Ne o salak Mona aşk acısı çekti... ulan.... :mymeka:
Evet canım mail attım sonunda. Ama buraya kopyalayıp yapıştıramam çok duygusal acıklı ağlarsınız yaw :) Böcük ağladı mesela okurken :)hosbulduk canımnasılsın ıysın valla dımı..
maıl mı attın ona..bıkac sayfa oncesıne bakabıldım ama maıle rastlamadım
ohh mucvermı var..
dıkkat et kuzucum nasılsın bu a<rada
Evet canım mail attım sonunda. Ama buraya kopyalayıp yapıştıramam çok duygusal acıklı ağlarsınız yaw :) Böcük ağladı mesela okurken :)
Ay ben yemeğe gidiyorum gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?