Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Değmiyo kuzum değmiyo kimseye... bak ülser olmuşum sinirden, bugün öğrendim, stresten, üzüntüden... hayat boyu başıma bela, ee bi yerden çıkacaktı di mi? Ha noldu şimdi? Kimin umurunda de bana?
Geçmiş olsun monacım.Bu ülser belirtileri ne ki. Bende reflüyüm ama ülsere çevirir mi acaba.Of ne yapayım Allah beterinden saklasın hepimizi.Ama öyle bende sanmıyorum hiç umurlarında olduğumuzu:sinifsinif:

o değil kuzucum ... ortam nasıl olcak ; sen nasıl olcan ; nasıl cümleler kuracak...
daha da önemlisi tek taşın büyüklüğü naniknanik

Mücver mi yapıyosun Böcüküm bayılırım ben of offf yanında bide yoğurtla :) Ama dikkatli ol canım, geçmiş olsun bu arada.Buz koy hemen.

evet yaw... kabak dolması yapmıştım 2 gün önce şimdi içinden mücver yapıom ne maharetli hatunum yaw... kaydirigubbakcemile3

aynen canım onları bi kenara atıp kendimz için üzlürsek bize yapılanlar için ne bilim geçen zamanlarımız için, daha hızlanıyo bu halimizin geçmesii.. ayy artık tamamen kafam rahatlasa yaa -tatlicadiarzu-

o değil kuzucum ... ortam nasıl olcak ; sen nasıl olcan ; nasıl cümleler kuracak...
daha da önemlisi tek taşın büyüklüğü naniknanik
Ne bileyim Böcüküm bi daha evlenecek kadar kimi severim ki ben. O yüzden evlilik hayali kursam bile içinde o olacak :) O yüzden bırak ben hiç hayal kurmayımnaniknanik

Geçmiş olsun monacım.Bu ülser belirtileri ne ki. Bende reflüyüm ama ülsere çevirir mi acaba.Of ne yapayım Allah beterinden saklasın hepimizi.Ama öyle bende sanmıyorum hiç umurlarında olduğumuzu:sinifsinif:

Böyle sabahı sabah ediyosan, ağrıdan yastıkları felan kemiriyosan gecenin 3ünde, bişey yediğinde rahatlayıp 10 dakka sonra hoop çıkarıyosan geri ... öyle bişey işte. Aman diyim. Bendeki belirtileri o en azından. Değdi mi şimdi? Ne o salak Mona aşk acısı çekti... ulan.... :mymeka:

yaaa o kadar mı kötü ...
tedavi filan başladı mı monam :çok üzgünüm:

Ne bileyim Böcüküm bi daha evlenecek kadar kimi severim ki ben. O yüzden evlilik hayali kursam bile içinde o olacak :) O yüzden bırak ben hiç hayal kurmayımnaniknanik

Haa hiç öyle düşünme işte.
Hatta ben sana bir ipucu vereyim.
İnan bana her gelen aşk bi öncekinden büyük oluyor.
Sen bile şaşacaksın bak, Mona demişti diyeceksin.
Öyle Leyla Mecnun falan masal bunlar, kandırıyorlar bizi.
En büyük aşk en son aşktır.

Ah canım benim baya ağırmış o zaman Şimdi daha beterini o çeksin diyeceğim ama ayy beddua etmek istemiyorum:enbuyukkk: Hem bana da düşmez zaten sen varken ama sinirlendim haaÇok üzgünüm çoook

hosbulduk canımnasılsın ıysın valla dımı..
maıl mı attın ona..bıkac sayfa oncesıne bakabıldım ama maıle rastlamadım

ohh mucvermı var..
dıkkat et kuzucum nasılsın bu a<rada

iim ben canım... sen nasılsın...
çok komik halim mutfakla burası arasında koşturup duruom -tatlicadiarzu-

yapma yaaa...
ben de bundan daha fazla acı çekmem diyodum...

banane ya çekmicem işte ben ... :dilcikar:

adamlar günleerini gün eder biz burda üzüntüden stresten bi hal olalım...

hosbulduk canımnasılsın ıysın valla dımı..
maıl mı attın ona..bıkac sayfa oncesıne bakabıldım ama maıle rastlamadım

ohh mucvermı var..
dıkkat et kuzucum nasılsın bu a<rada
Evet canım mail attım sonunda. Ama buraya kopyalayıp yapıştıramam çok duygusal acıklı ağlarsınız yaw :) Böcük ağladı mesela okurken :)
Ay ben yemeğe gidiyorum gelirim

Evet canım mail attım sonunda. Ama buraya kopyalayıp yapıştıramam çok duygusal acıklı ağlarsınız yaw :) Böcük ağladı mesela okurken :)
Ay ben yemeğe gidiyorum gelirim

hah aferin sana ...
çızdın benim tüm karizmayı ...

yok yaw o anda soğan doğruyodum ben ondan oldu...
mesai saati içersinde -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…