Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

006 nasılsın canımmmm
nasıl olayım canım benim bildiin gibi işte, bi gelişme yok anlıcağıınnnn değişik ruh halleriyle geçen bi gün yaşadım, bi ara içim acıdı, bi ara güçlendim gerçekleri gördüm,bi ara umutlandım bitirmedi hala seviyor dedim,nolduğumu bende anlamadım,yoruldum bu gelgitlerden,elimden geleni yapıyorum tüm gücümle:sm_confused:

kızlar nereye gitmişler,biraz başka konulara bakim dedim hemen çil yavrusu gibi dağılmış herkess princess fırtına nerdesinizz

aynı seylerı bende yasadım ve cok yıpratıyor benı bunlar her gün

aynı seylerı bende yasadım ve cok yıpratıyor benı bunlar her gün

jelibonum hadi senin acın daha yeni,herşey daha taze, 5 yıl geçmiş ilişkinin üzerinden bana noluyor,hala ilk günkü gibi yaşıyorum bu acıyı bana noluyo yani 5 seneden sonra,kendime kızıyorum bazen,hayatımdan hiç çıkarmadığım,hala iletişimimi kesmediğim,hala ondan bişeyler beklediğim için bu durumdayım şimdi klava: (bu banaydı kendime :tomato: )

00 6 canım ya....
sende çok kötüsün...
5 yıl bu dile kolay...
sende ayrı bir azap çekiyorsun...
insanı boyle yapan şte hep yarım kalmışlık......

kızlar meraba
sızı cok ozledım 3gundr ugrayamadım
3ay gıbı geldı
aklım hep sızdeydı
varmı guzel gelısmeler
okumadıgım dunya sayfa var

ah cnm bende aynı durumddayım bitiyo ya da bitti galiba.çok iyi anlıyorum yukarda yazdığın gelgitlerin hepsi mevcut.dayanalım canım dayanalım(((((((

benide araniza alin canlarim sevgilimden ayrilali yarim saat oluoo
ve inanmiorum aglayamiorum bile sanki saka gibi sanki gelecek geri birazdan bana askim dicek...
onsuz kimbilir dha nasil gunler beklio beni

Ben halen beklıyorum ebrucugum sende varmı gelısme merak ettım senı

yok canım bendede bıse
sımdı nıkımı degıstım
sunu yazdım
!ya bı yol ac,ya bı yol goster,yada yoldan cekıl!
bunu yazdım ve resmımı degıstım
bende beklıyom yıne bakıyım ne olcak

sened bekle canım bıse yapma
kızlarda varmı baska bıse

iletin süpermis bi gelisme yok aslinda icimdeki sen baristi bi tek

sende bi gelisme var sanmistim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…