Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

allah sizi yaa alemsiniz:):):)nan avukat olunca noluyor dr olunca noluyor boşver guzummmmmmmmm........

Ööle deme yasakkelime bak ben mesela avukat olsun istemem. Ağzı iyi laf yapar, her tartışmada alt eder beni, zaten tartışma esnasında kem küm eden bir insanım, bi de Avukatla felan başedemem. Çok üzgünüm çoook

Ya ankaraya gıdım ıngılızce kursuna baslım sonra ver elını antalya sonra yıne ankara yıne almanya bu arada ask hep benımle olsun yenı yıldaaaaaaaaaaaa offf mutlu olmak ıstıyorummmm

önemli olan insan olsun, bi söz vardır hepiniz bilirsiniz altın semer olayı yaniiii

varda ben türkiyeyi istiyorum ankarayi seviyorumm hadi yaa amanin sendemi almanciydin :) öyle derler ya bize off elmaaaaaaa BAK ALTI GÜN OLDU HALEN TIK YOK

Sana ödev...
Aramazsaaan araaammaaaa yar aramazzsaaan araaammaaa.. sositososito
Minimum 3 saat bu şarkıyı söyleyip üstüne bir demlik zencefilde bekletilmiş papatya çayı içeceksin.
Sorcam bak tadını kaytarmak yok :1closedeyes:

kzımmm siz beni tanımıyorsunuz daha o beni alt edemez ben çokk cadolazumdur:)))))))))))))lafın altında kalmayı sevmem hep bundan kaybettim zaten hiç susmadım:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ayrıca dün msnde 3 saat fwlan konstuk bana dıokı resmen beni süründüyorsun yeter artık dio)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey:

:icecream:çok olsa ne olcak ey gidim eyyyyyyyyyyyykötükedihüsokötükedihüso
hayvanlarla iletişimi süperse senle anlaşamaz kuzum......puhahahahahahaa:icecream::icecream::icecream::icecream:

Evet avukatın cenesı cok olur :roflol: benimkide veteriner hekim olma yolunda :roflol: Hayvanlarla iletisimi süperdir :roflol:

nan bende burdayım yılbası çekılısı varmıs ona kaltıldım lşimdi sizde katılın belkı birbirimize çıkarızzz...nadi gelınnnn.........

hım bende katılacam çekilişi ya kızlar keşke aynı şehirde olsak beraber ne kaynatırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…