olmus baya niye ayrilmistinizcanim benim unutum ya senin olayini
[sıze="2"][ı]saçma sapan şeyler canım beni sürekli kıskandırmaya çalışıyodu bi kere kıskandığımı gördü sonra hep devam etti bende kıskanmıyomuş gibi yaptım en sonunda dayanamadım kavga ettik bitti sonra o face e falan ekledi bi ara gene konuştuk bu sefer ben istemiyom dedim oda eski sevgilisiyle kısaknadırdı intikam aldı öyle çok saçma aslında belkide buna bi son vermem lazım artık[/ı][/sıze]
[sıze="2"][ı]sen en azından duygularından eminsinhem belki ankaraya döndüğünde arıycak buluşmak istiycek belli olmaz bende diğer msn e ekliycem onu jelibon napıyım meraktan ölcem oysa o değilse değil ama o bu saate kadar pek oturmaz kafamçokkarıştı[/ı][/sıze]
bende senın yerınde olsam meraktan ölürüm bence ankaraya gelınce benı görmek ısteyecek uzaktayım dıyede bıraz ondan yapıyor offff bı barıssakk her gece dua edıyorumm
ekledim jelibonum o ç.dışı görünüyo bu arada profilinde başka bir isim yazıyo sitedeki ismi benimkiyle aynıydı belki bişey öğrenebilirim o değilsede üzülmiycem çünkü onunla olamayız bunu anladım seni de tuttum yatcam diyodun ama kafam çok karışıktı sağol canım:)
[sıze="2"][ı]içimden bi his ankaraya döndüğününde dayanamıycak arıycak diyo bence görüşmek işstiycek bak görürsün boşuna harap ediyosun kendini[/ı][/sıze]
ALLAH ALLAH COK ILGINC LÜTFEN HABERDAR ET YARIN MERAK ETTIM SIMDI YATIYORUM ASLINDA YATMAZDIM AMA BASIM AGRIYOR YINE BIR GÜN BITTI YARIN DAHA GÜZEL OLSUN BUGÜN EVDEYDIM YARIN CIKICAM ARTIK GEZMEYE ÖPTÜM CANIM GRS :1hug:
Ally cim bence ekle konuş bakalım ne olacak
ekledim ama daha o kabul etmedi galiba bide haber vermedim siteden ekledim diye sitedeki niki benimkinin adı ama verdiği msn de profilde başka bi isim yazıyo insan gerçek ismini siteye yazmaktan çekinmez de msn e yazmaya mı çekinir demi ama o değil galiba bakalım açık olursa konuşurum bi olmadı silerim zaten sıkıldım artık bu meseleden hiçbişeyin belli olmamasından
Bu arada,sen ona gerçek kimliğini vermiş miydin sitede?
Vermediysen daha rahat olursun,hareket alanı kalır sana
Bence senin eklediğini tahmin eder,konuşur
yok kendi adımı vermedim bende yalan yanlış bilgiler yazdım zaten şimdi msn de konuşuyoruz habire foto deiştiriyo bana da resim yok mu dedi ama ben koymadım kendi resmimi fotolara bakılırsa o değil kızlar...
İyi yapmışsın...
Resim koymamakla da iyi etmişsin...
O değil mi??Hmmm...Bu şimdi iyi mi,kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?