canım cok sıkkın kızlar ya kendımı yıne burda buldum..ıcımı dokmemk ıcın..saatlerdr oturdum aglıyom...
annem yoktu gozlerımı kıpkırmızı yaptım yıne...
ona aglamadım...kendıme agladım ...onada cok kızdım ama yıne ıcımden...
hayatımda hersey var..eksık bıseyım yok..
yedıgım onumde yemedıgım arkamda...sorumlulugum yok...aılem basımdsa huzurum var..para sıkıntım yok..ıstedıgım alınıyo gezıyorum arkadaslarım avr cok sevdıgım...sızler varsınız ...mutlumuyum mutluyum ama bana yetmıyo ....
hıc bızaman mutlu olamıcam galıba
canım cok sıkkın kızlar ya kendımı yıne burda buldum..ıcımı dokmemk ıcın..saatlerdr oturdum aglıyom...
yedıgım onumde yemedıgım arkamda...sorumlulugum yok...aılem basımdsa huzurum var..para sıkıntım yok..ıstedıgım alınıyo gezıyorum arkadaslarım avr cok sevdıgım...sızler varsınız ...mutlumuyum mutluyum ama bana yetmıyo ....
altına imzamı atarım,,
hatta bide buna içerim..
mutlu muyum mutluyum
dışardan bakılınca herşeyim de var çok şükür
ama hep bişi kalıyo içimde hep.
kim olursa olsun başkasıyla çıkayım başkasından hoşlanayım yinede kalıyor.
Boşver Böcük ya.
Kendi hayatımı kendi kendime mahvettim ben.
Hiç değmeyecek bişeyler uğruna.
Allah beni de bildiği gibi etsin.
altına imzamı atarım,,
hatta bide buna içerim..
mutlu muyum mutluyum
dışardan bakılınca herşeyim de var çok şükür
ama hep bişi kalıyo içimde hep.
kim olursa olsun başkasıyla çıkayım başkasından hoşlanayım yinede kalıyor.
gunaydın kızlar nasılınız durumlarınız iyidir umarım
günaydınnn kafamçokkarıştı
geçen sene eylül ayında ben daha laleyle birlikteyken, eskiden 2006 yılında 1 kez yemeğe çıktığım fakat bi şekilde daha sonra görüşmediğim o zamanlar hoşlandığım biri aradı eylül ayında. çocuk gayet normal konuştu, tam 2,5 yıl hiç konuşmamışız, bir akşam beni görmüş ertesi günü aramış falan.tabi biri olduğunu bilmiyo söylememiştim, görüşelim filan demişti, ben tabi o zamanlar kabul etmedim, kestirip attım..
Biz ocaksonu laleyle ayrıldık. 5 ay oldu, etrafımda beğeneceğim hoşlanacağım kimse de yok şuan..ee şimdi arasa ya bu eylülde arayan zat-ı muhterem, belki düşünebilirim bi görüşmeyi üfff hayat beni neden yoruyosuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?