Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

altına imzamı atarım,,
hatta bide buna içerim..
mutlu muyum mutluyum
dışardan bakılınca herşeyim de var çok şükür
ama hep bişi kalıyo içimde hep.
kim olursa olsun başkasıyla çıkayım başkasından hoşlanayım yinede kalıyor.

kız ben sana ne dedimmm klava:

ebruummm ağlama artık yetmedi mi senin onun için döktüğün gözyaşların yaa hani sen bana hep ne diyodun arada bir gelicek bu nöbetler ve sonra geçicek sonra yavaş yavaş tamamen geçicek şu lanet krizler..ayrıca ne demek hiç bi zaman mutlu olamycam sen mutlu olucaksın onu kalbinden attığın gün yeniden doğup tekrar mutlu olabilceksin :teselli:

off bana da içirttiriceksin bu gece yine diptesiniz kızlar yaa kendinize gelin

Boşver Böcük ya.
Kendi hayatımı kendi kendime mahvettim ben.
Hiç değmeyecek bişeyler uğruna.
Allah beni de bildiği gibi etsin.

cnm okudum sayfaları ama kafam karıştı eskiye mi üzüldün böcüğüm bi gazeteci demiş ona mı üzüldün :bbo: Bu arada geçmiş olsun,kendine dikkat et Şeniz

kızlar günaydın herkese. uzun zamandır giremdim özlemişim sizleri.princess şunu unutma hepimizde aynıyız. çivi çiviyi sökmedi denenmiştir. ondan nefret etemmi sağladım yine yok.sabır, zaman...

iyiyim sizler nasılsınz. eh işte aynı değişen yok. ateş söndü külleriyle boğuşuyoruz.

hep zaten öyle olur çıktıgın olunca hepsi üst üste arar..lalelerlede bitincede kesildimi hepsi kesilir..
Bak bendede öyle 1 tek kişi bile yok ne arayan ne soran..
Bende hele çıktıgım olunca hepsi gelince bir anda gelio ve sinir oluorum bu sefer kararsızlık oluo..kötü bi durum..

aynen lale devı bıttı duraklamaya geÇtık Şeker bırazda bÖyle takılalım bakalım..
Bı yandada ııı kafanı dınlıosun ne kavga ne tartıŞma ne problem ohh dıosun yaa ben bu ılıŞkınden Çok yorulmuŞum heraldde su halıme bak..ama hlada ÖzlÜorum tuhhhh bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…