Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ii dielm vallaaa telefonla yatıp kalkıormm mesaj gelecek diee bakalm tıkk yokkk szde durumlar nasıl

bz ayrıldk yani o ayrılmak istedii ve 3 gün olduu bugn halaa msj atıo onu bekliyorum atacak mı die

bencede prensescim bana akşam bıle olabilir sabah 6da kalkıyorum ben zemuszemus
ıyıyız bende nıhal sendenım arayacak dıye elım -gözüm telde beklıyorum....

Bende öyle hiç mutlu değilim. Mutlu insanlara imrenir oldum.Hayattan bi gayem bile yok.Hiçbişeyim yok sanki. Günler çabuk geçsin diye hep uykuya veriyorum kendimi.Benimki ne kadar taş kalpliymiş. Mailimi okumuştur galiba ama hiç ses yok. Gerçi ne yazacaktı yazma bişey dedim.İçinde biraz bana karşı sevgisi olsaydı dönerdi bana. Ama kandırılmış aldatılmış hissediyorum kendimi.Sevgi denen şeye öyle inanmıştım ki şimdi çok boş.Bide sabah moralim bozuldu.Sol tarafımda boynumda bi şişlik var. dokununca acıyo Aklıma allah korusun lenf kanseri geldi.Böyle tam anlamadım biraz şişlik var işte.Onuda kafaya taktım.bide ben yastıksız yatıyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum.Annemede diyemedim desem acaip kafaya takar.Kızlar bişey yoktur demi Yarında olursa doktora gideceğim...

canım benim geçmiş olsun... sıkıntı işte birşekilde vücudumuza da yansıyor... çok telaş etme ama ihmal etme ... Aklına kötü şeyler getirme yine de... :teselli:

bekleyişin için de bişi sölicem ; ister istemez o psikolojiye giriyorsun ama iyi hissetmeye çalış kendini... evet şimdi sadece derdin günler geçsin ... geçiyor o günler hiç merak etme... sen istesen de durmayacak... geçen günlerimize üzülmemek için birazcık daha verimli geçirmeye çalış ; hem aklını da meşgul etmiş olursun... yerimseniben

bak adli tatil sonrası seni cübbeli avukat olarak görmek istiyorum ben kaydirigubbakcemile

Ya valla aklıma lenf kanseri geliyo töbe töbe!!! Ama içimde öyle bi hissiyat yok çok şükür.Muhtemelen boynumu incittim biliyorum.Kitap okuyorum işte ne yapayım.Ay ben çok tatsız tuzsusum yine bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…