ayy pardon ya tunaydın saat 12 olmus:)))bana gunaydın olsun
Bende öyle hiç mutlu değilim. Mutlu insanlara imrenir oldum.Hayattan bi gayem bile yok.Hiçbişeyim yok sanki. Günler çabuk geçsin diye hep uykuya veriyorum kendimi.Benimki ne kadar taş kalpliymiş. Mailimi okumuştur galiba ama hiç ses yok. Gerçi ne yazacaktı yazma bişey dedim.İçinde biraz bana karşı sevgisi olsaydı dönerdi bana. Ama kandırılmış aldatılmış hissediyorum kendimi.Sevgi denen şeye öyle inanmıştım ki şimdi çok boş.Bide sabah moralim bozuldu.Sol tarafımda boynumda bi şişlik var. dokununca acıyocanım cok sıkkın kızlar ya kendımı yıne burda buldum..ıcımı dokmemk ıcın..saatlerdr oturdum aglıyom...
annem yoktu gozlerımı kıpkırmızı yaptım yıne...
ona aglamadım...kendıme agladım ...onada cok kızdım ama yıne ıcımden...
hayatımda hersey var..eksık bıseyım yok..
yedıgım onumde yemedıgım arkamda...sorumlulugum yok...aılem basımdsa huzurum var..para sıkıntım yok..ıstedıgım alınıyo gezıyorum arkadaslarım avr cok sevdıgım...sızler varsınız ...mutlumuyum mutluyum ama bana yetmıyo ....
hıc bızaman mutlu olamıcam galıba
Bende öyle hiç mutlu değilim. Mutlu insanlara imrenir oldum.Hayattan bi gayem bile yok.Hiçbişeyim yok sanki. Günler çabuk geçsin diye hep uykuya veriyorum kendimi.Benimki ne kadar taş kalpliymiş. Mailimi okumuştur galiba ama hiç ses yok. Gerçi ne yazacaktı yazma bişey dedim.İçinde biraz bana karşı sevgisi olsaydı dönerdi bana. Ama kandırılmış aldatılmış hissediyorum kendimi.Sevgi denen şeye öyle inanmıştım ki şimdi çok boş.Bide sabah moralim bozuldu.Sol tarafımda boynumda bi şişlik var. dokununca acıyoAklıma allah korusun lenf kanseri geldi.Böyle tam anlamadım biraz şişlik var işte.Onuda kafaya taktım.bide ben yastıksız yatıyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum.Annemede diyemedim desem acaip kafaya takar.Kızlar bişey yoktur demi Yarında olursa doktora gideceğim...
Ya valla aklıma lenf kanseri geliyo töbe töbe!!! Ama içimde öyle bi hissiyat yok çok şükür.Muhtemelen boynumu incittim biliyorum.Kitap okuyorum işte ne yapayım.Ay ben çok tatsız tuzsusum yine bugün.
Tamam sustum ben dövme:sinifsinif:dayağı yiyeceksin ama :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?