Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam gel bir öpeyim Şeniz
Şımarırım bak şimdi amazemuszemus
Niye kötüyüm aslında söyleyim böcük dün bi arkadaşım kendince yorum yaptı, bence onun hayatında başka biri vardır dedi. Bende savundum.ama böyle nasıl etkilemişse beni o psikolojiyle uyudum ve uyandım.Öyle bişey varsa bilmek istiyorum.Ya valla eğer sosuza kadar bitmişse evlensinde duyayım. Evet çok acı ama en azından ben artık kendi yoluma bakarım.aman ya ne bileyim anlatamıyorum işte.Güya beklemeyecektim.

lakıto nedıcegmı bılemıorum onun hakkında bıŞey duymada bılmede neden hala umut edıosun onu beklemek ıÇın bak ne kadar acı Çekıosun hergun okuorum gelse gelırdı bu zamana kadar...
Maıl ne zaman attın pekııı....muhakkak okumuŞtur
....

bız bekelmıcez dıoruz beklemeyelımde ÜzÜlen bızız..
GerÇekten ama gerÇekten sevselerdı yanımızda olurlardı bugun..
Bı Çok bahanelere ınanmıorum...sebeplere kendımızı suÇalmalara sadece kendımızı kandırıoruz....
Bu arada geÇmıŞ olun lakıto..

Dün değil , ondan önceki akşam attım.Yani ayın 22si akşamı.

bz ayrıldk yani o ayrılmak istedii ve 3 gün olduu bugn halaa msj atıo onu bekliyorum atacak mı die

[b]sebepler nedir peki süresi falan hala beklemen için bi sebep varmı peki..
Ben telime bakmayı bile unuttum artık zamanla..ilk zamanlar öyledir sonra zamanla alışıosun bakmıoun bile
[/b]

lakıto onla ılgılı haber alıcan kımseler yokmu..
Hanı ıstıosun ya Çıktıgı falan varmı dıe eger rahatlıcaksan sor...Çevresınden kımse

canım benim şimdi en iyi olanını düşünelim... mailin çok etkiledi ; aylardır duran aklının çalışmasına vesile oldu diyelim... eee birazcık üzerinde düşünmeli elbet... seni pat diye bıraktı diye pat diye dönme hakkına sahip değil... birazcık yaptığı hatanın pişmanlığını yaşayacak ; karşına çıkmak için de yüzü yoktur biraz düşünecektir...

en kötüsünü düşünelim... gerçekten birşey hissetmiyor sana karşı... eee bu durumda sana vereceği tepkiye zaten şahit olmak istemedin... bunu düşünerek yazdın o maili ve ekledin sakın bana cevap verme diye...

hadi kötünün kötüsünü düşünelim ; hayatında biri var ... o zaman yine sana vereceği cevap bir üstteki durumla aynı ... ama sen yine öyle bir tepki istemiyorsun...

sana tüm yolları kapadın demek istemiyorum ama senin istediğin ; umduğun durum geçerli değilse hiçbirşey değişmeyecek tatlım... gerekçeler; nedenler ; şekiller ; durumlar hiç önemli değil... sen bu acıyı çekeceksin ; çekeceksin ; çekeceksin ve bitecek sonra...

bak galateiaya o biliyor bir ilişkisi olduğunu ... üstelik bittiği andan beri... geçiyor mu acısı ; hayır ... bak fırtınaya nasıl bitti ilişkisi ... çekti mi acısını evet hem de sonuna kadar ... eee şimdi de mutlu olma zamanı onun... hepimizin o zamanı gelecek...

senin biraz daha beklemen gerek sadece... yoksa ondan alacağın haberler hele nişanmış ; başka kızmış hiçbirşeyi değiştirmeyecek... senin acını ne hafifletecek ne de çoğaltacak... çünkü senin için sonuç değişmeyecek ; senin yanında olmayacak... :1closedeyes:

o yüzden bu kadar üzerinde düşünme... beklemiyorum desen de zaten biz de inanmayacağız o yüzden dert etme sen ... akışına bırak ... :teselli:

vallahı bÖyle gÖrdÜkÇe kızıorum hepsıne nedr bu yaa bız burda ÜzÜlÜoruz adamların keyfı gayet yerınde nedır b u adaltesızlık...

sonuÇ gene hep aynı aynı bıttımı bıtıo ...
Duysak nolcak hayatında bırımı var yokmu hıÇbıŞey degıŞmez..
Bız ıstersek o ılıŞkıye tekrar baŞlasak bıle sÜrmez Çnkı bıŞeyler kırıldı vede koptu sonu yok yanııı

Böcüğüm şahane yazmışsın canım.Ben neden istiyorum hayatında biri varsa öğrenmeyi ya da nişanlandığını vs duymayı? Çünkü ben bunu duymadığım sürece beklemekte demeyelimde işte aklımda hep soru işareti kalacak.Atıyorum birisinden hoşlansam bile (şuan hoşlanamam asla ama farzet ileride) yok yani kapılarımı sonuna kadar kapatacağım. sırf ona duyduğum hislerim ve sadakatim için.Ay ne bileyim anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum sanki.
Deryacım etrafımda var sorabileceğim kişiler.Arkadaşları var, kardeşi, kardeşinin kız arkadaşı, onun kardeşi vs var yani ve hepsi beni gerçekten çok seviyor biliyorum.Özellikle kardeşi...ama soramam ah canım be nasıl sorayım, yapamam.Hem benim onu sevdiğimi bilmiyorlar mı? Bi şekilde söylerler diye tahmin ediyorum.Soramam yani...

laf almaya ÇalıŞ okadar yakınındalarsa sen bunun hakkında gayet ııde bılgı alırsın...
Benım sormama gerek kalmadı Şekr 2 hafta oldu ayrıldık cafede denk geldık bı kızla geldı yukarı bıle Çıkamadı benı gÖrdÜ zaten..
3 hafta bıda denk geldık tek geldı bu sefer parmagında yuzuk vardı bıde bana nıspte yapar gıbı arkdaŞlarına gÖsterdı..ben bıdaha o cafeye gıtmedım gıtmemde gÖrdÜklerım bana yeter..
Ama hala nedense bıgun dÖncek gıbı gelıo yada olmıcak ama bırı Çıkarasada takmam en azından gÖrdÜm gÖrÜcegm ben..he bu arada kuzenımdeden ıstsesm Ögrenırım herŞeyı ama kendımı kÜÇÜltemem bazen hıÇbıŞey bılmemek dahamı ıyı dıorum ne gerek var kendını Üzmeye....kafamızda kalbımızde bıtse yeter ne duyrsan duy hıÇbıŞey hıssetmesın bıle...ne kadar oldu bıtelı ılıŞkı

ben de soramıyorum kuzucum arkadaşıma... var mı sevgilisi diye... soramam da sormam da :1closedeyes:

ama ben zaten içimden sevgisi gitmedikçe kimseye de kendime deşans vermeyeceğim... ama bir gün bitecek biliyorum... beni istemeyen birini sonsuza kadar sevemem ya... sen de öyle... bir gün bitecek... sen az daha bekle... böyle düşüneceksin... şimdi normal ama böyle düşünmem...

ama işte biri olduğunu duysan da değişmeyecek ; kimseye şans vermeyecek ; herkese kapılarını kapatacaksın zaten... anlatıyorsun çok güzel hem de... çünkü anlıyoruz tatlım... yerimseniben

ama yine de rahatlayacaksan sor birine... hiçbirşey kaybetmezsin... sor ama cevap hayır olursa napıcaksın ?

onla ılıglı hıÇbıŞey bılmek ıstemıorum vede ılgılı herŞeyden uzak duruorum lakıto..
Kuzenıme bıle gıtmıorum 1.5 ay oldu gıtmekte ıstemıorum muhakkak onu lafı aÇılÇak...onunla ılgılı ortamda gıtmıorum uzun zaman oldu ınan facebok bıle resmıne bıle bakmıorum kaÇ zaman oldu zaten sılmıŞtım bende onla ılıglı hıÇbıŞey yok...sende onla ılgılı herŞeyden uzak dursan Çokmu yakınlar..

Yok ya soramam kimseye...Takıntılı gibi görebilir insanlar canım o zaman beni.Evet bak burda sen,ben hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynı şeyleri hissediyoruz ama başkaları anlamaz işte. Ruh hastası, takıntılı gibi görür öyle algılar.O yüzden sormam kimseye birşey canım.

en mantıklısı sormamak zaten..
sen rahatlıcaksan dedik şeker...
sen bi çok şeyi silmeye başla onla iligli..
iyiki burası varda anlatıoruz rahatlıoruz....

Öyle tabi iyiki burası var ama bazen tam tersi böyle anlattıkça daha kötü etkileniyor insan sanki. Zaten benim tek sıkıntım aşkta değil ki.Bir derdim var bölümüne başlık mı açsam :) ama yok o kadar herşeyi anlatamam..

[b]sebepler nedir peki süresi falan hala beklemen için bi sebep varmı peki..
Ben telime bakmayı bile unuttum artık zamanla..ilk zamanlar öyledir sonra zamanla alışıosun bakmıoun bile
[/b]

ya soğudum senden dedii ama sürekli mesaj atıoo msnden falan yazıoo asıl sebep bu deil bnce ama söylemiyo da bnde rahat bıraktmm ama halaa aklı bnde çok takip ediyokaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar nasılsınız ? ben boş boş oturuyorum evde akşam üstü çamlıcaya çıkacağız onu bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…