Tamam sustum ben dövme:sinifsinif:
Şımarırım bak şimdi amazemuszemustamam gel bir öpeyim Şeniz
Dün değil , ondan önceki akşam attım.Yani ayın 22si akşamı.lakİto nedİcegmİ bİlemİorum onun hakkında bİŞey duymada bİlmede neden hala umut edİosun onu beklemek İÇİn bak ne kadar acı Çekİosun hergun okuorum gelse gelİrdİ bu zamana kadar...
Maİl ne zaman attın pekİİİ....muhakkak okumuŞtur....
bz ayrıldk yani o ayrılmak istedii ve 3 gün olduu bugn halaa msj atıo onu bekliyorum atacak mı die
Şımarırım bak şimdi amazemuszemus
Niye kötüyüm aslında söyleyim böcük dün bi arkadaşım kendince yorum yaptı, bence onun hayatında başka biri vardır dedi. Bende savundum.ama böyle nasıl etkilemişse beni o psikolojiyle uyudum ve uyandım.Öyle bişey varsa bilmek istiyorum.Ya valla eğer sosuza kadar bitmişse evlensinde duyayım. Evet çok acı ama en azından ben artık kendi yoluma bakarım.aman ya ne bileyim anlatamıyorum işte.Güya beklemeyecektim.
Böcüğüm şahane yazmışsın canım.Ben neden istiyorum hayatında biri varsa öğrenmeyi ya da nişanlandığını vs duymayı? Çünkü ben bunu duymadığım sürece beklemekte demeyelimde işte aklımda hep soru işareti kalacak.Atıyorum birisinden hoşlansam bile (şuan hoşlanamam asla ama farzet ileride) yok yani kapılarımı sonuna kadar kapatacağım. sırf ona duyduğum hislerim ve sadakatim için.Ay ne bileyim anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum sanki.
Deryacım etrafımda var sorabileceğim kişiler.Arkadaşları var, kardeşi, kardeşinin kız arkadaşı, onun kardeşi vs var yani ve hepsi beni gerçekten çok seviyor biliyorum.Özellikle kardeşi...ama soramam ah canım be nasıl sorayım, yapamam.Hem benim onu sevdiğimi bilmiyorlar mı? Bi şekilde söylerler diye tahmin ediyorum.Soramam yani...
[b]sebepler nedir peki süresi falan hala beklemen için bi sebep varmı peki..
Ben telime bakmayı bile unuttum artık zamanla..ilk zamanlar öyledir sonra zamanla alışıosun bakmıoun bile[/b]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?