Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bak bak nasıl da politiksin seeennn!!!Ona ayrı bana ayrı demek :) Ama çaktırma barizemuszemus

Ya ben buna cevap bulamadım sadece gülüyorumkaydirigubbakcemile3
Bak Mintcim güldürdün beni kuzumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ya bende lakıto kıyamaz dıyorum...lakıto elınden tutar...ama ellerı baglı olur...

kucuk bocuk lakıto prencess hepınızınıze slm kızlar baya kalabalıksınız bugun aman ne guzel

kapatmayın topiğimiziiiii :1shok:

yok yoook bence doooğru salihliye gidelim beraber kızlar ankaraya kaçıralım vecihi, anca bu olur yanii bizden çete baabında

bunun ankaradan kaçırıp istanbula getirme versiyonu var mııı siz getirin ben boğaz köprüsünden sallandirim lmaz:

ya benim acım hafif tazeyken burda gece kuşlarımız filan geyik yaparlardı... o zaman nedense sinir olurdum ... itiraf.com gibi oldum ben de bu gece ama neyyyseee...

şimdi anlıom ben de öle oldum valla... acısı taze güzeller keyfini çıkarın bence... gülümsemek için size fırsat :))))

off offf ne sozler yıkılıyo valla prenses sıgarayıda bıraktım

aman baslama
ya onu face de buldum cok guzel bı sarkı muzugı cok hos

bir arada jelinin baytarı dövecekti ankarada toplaşıp ... ama kaldı o iş artık...
bari bunu organize edelim ...

bu arada pambıkım türk filmlerinden sahneler döktürüyoruz ikimiz ... -tatlicadiarzu-

bız cok ızlıyoz galba turk fılmıkaydirigubbakcemile3

:roflol:AYY COK HOS YA
bı dızı vardı ya gazetecıyı kacırıyolardı falan..bızde hepsını kacırırmısısz..bıde adıle nasıtın vardı bı flmı boledelikafadulden

amanınnnnn hala kaçıralım diyo kız ben sana ne diyimmmm
:roflol:
yarın ankaraya geliyom kaçıralım madem böcüğüde alırız izmirden senden kıymetlimi kız lale
Evet kaçıralım tabi. Ben savunurum sizi korkmayın.Ha bide Fırtına da var :) Aramızdan bikaç kişiyi de yalancı tanık gösteririz olur biter.
Ya Mint Ankara'ya geliyorsan senin içinde bi buluşma yapalım müsait olursanyerimseniben

Mint ben o kadar umutsuz vaka mıyım :) Ama bak buraya giriyorum sizi görüyorum kafam dağılıyor. Bide sen Salihli demesen daha iyi olecek

yerim seni ben umutlu vakaasın yoksa klavyemi kıpırdatmam kız ben sana sositososito
hem korkuların üzerine gitmek lazım salihli sadece bi ilçe senin için bi kıymeti yokkk
kaydirigubbakcemile
böcük aşk olsun yaaa hem bana kızıyosun üzerine bide müzevir gibi monaya sölicenn seni yalnış tanımışımmmm hayallerimi yıktın :a015:

aman baslama
ya onu face de buldum cok guzel bı sarkı muzugı cok hos

bız cok ızlıyoz galba turk fılmıkaydirigubbakcemile3

ben çok severim türk filmlerini... ama eskileri ... opuyorumnanaktan

aaa nasıl da kaçmamış... minti mintiiim ankaraya mı gidiosun...
ayyy kesin görüşün yaa.... alkisalkisalkis

mintim yaaa dikkatimi çekti de bizim senle ilişkimiz gelgit dolu...
bir alınırız ; bir kızarız ; bir severiz; yere göğe koyamaz ; özleriz...
ayyy ne tutkulu yaw....

şimdi bu durum benden kaynaklanmıyor demi... yoksa benimki tutku yok die bırakmazdı...
o zaman senin ilişki gelgitmiydi bakem ... nasıl tezim mirmirmirmir

lakıto nasılsın ıyı mısın bıraz daha ?
Merhaba canım. Ne bileyim şuan iyiyim mesela ama bikaç saat sonram nasıl olur bilemem.Şuan iyiyim ama canım.Sen nasılsın?

Salihli, Manisa'nın ilçesi diye ben Manisa'ya arkadaşımın yanına bile gidemiyorumkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kizlar, neti açık bırakıp içeri geçmiştim:)

bu arada böcük bu dediğin bana da çok yakın geldi.
ben dertli falanken burda geyik dönerdi sinir olurdum:)
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…