Bak bak nasıl da politiksin seeennn!!!Ona ayrı bana ayrı demek :) Ama çaktırma barizemuszemusgörmicen öle her cümleyi kuzucum...
ben minte kızarım sen boşver... opuyorumnanaktan
mint aaaaa ...lmaz:
mintciiiim çaktırma kuzum :kedi:
o zaman ben de sana kocamaaan rep veriim ... kaydirigubbakcemile5
verelim repleri de bu olaya nasıl çözüm bulucaz... -tatlicadiarzu-
ya ne narkozu şakkıdı töbe töbee
fasulye den kıza gaz veren sensin olay üstüme kaldı delikafadulden
bana bak mahsus yapıyom heee çıbık yamacıma gel fibrit kodadlı lakito
ne oo smiley ağlama neyin gül bakalım
avukat felan demem senden büyük savcı var alla alla otur yaz kızım
sıradaki buyrunnnnnnnnn
ayy bir an gözümde canlandırdım da ...
süper sahne... çuvala koyarız dicem ama lakito kıyamaz valla...
emel sayını kaçırıyorlardı ya halı içine sararak öle yaparız biz de olur mu kaydirigubbakcemile3
sende tadilat falan kalmadı bence ebruşum iyisinn
zate bence bi fibrit kaldı işte o da ağır aksak çekiştircez adam olcek sona topiğe kilit :)
biz sağ laleler neyse ne olcekler allah bilir müstehak mı ne rabbim bilir
tek bildiğim bizim sağ olduğumuz fibrite de suni solunum felan sanki ayıldı gibilmaz:
yok yoook bence doooğru salihliye gidelim beraber kızlar ankaraya kaçıralım vecihi, anca bu olur yanii bizden çete baabında
off offf ne sozler yıkılıyo valla prensessıgarayıda bıraktım
bir arada jelinin baytarı dövecekti ankarada toplaşıp ... ama kaldı o iş artık...
bari bunu organize edelim ...
bu arada pambıkım türk filmlerinden sahneler döktürüyoruz ikimiz ... -tatlicadiarzu-
:roflol:AYY COK HOS YA
bı dızı vardı ya gazetecıyı kacırıyolardı falan..bızde hepsını kacırırmısısz..bıde adıle nasıtın vardı bı flmı boledelikafadulden
Evet kaçıralım tabi. Ben savunurum sizi korkmayın.Ha bide Fırtına da var :) Aramızdan bikaç kişiyi de yalancı tanık gösteririz olur biter.amanınnnnn hala kaçıralım diyo kız ben sana ne diyimmmm
:roflol:
yarın ankaraya geliyom kaçıralım madem böcüğüde alırız izmirden senden kıymetlimi kız lale
kapatmayın topiğimiziiiii :1shok:
bunun ankaradan kaçırıp istanbula getirme versiyonu var mııı siz getirin ben boğaz köprüsünden sallandirimlmaz:
Mint ben o kadar umutsuz vaka mıyım :) Ama bak buraya giriyorum sizi görüyorum kafam dağılıyor. Bide sen Salihli demesen daha iyi olecek
aman baslama
ya onu face de buldum cok guzel bı sarkı muzugı cok hos
bız cok ızlıyoz galba turk fılmıkaydirigubbakcemile3
Evet kaçıralım tabi. Ben savunurum sizi korkmayın.Ha bide Fırtına da var :) Aramızdan bikaç kişiyi de yalancı tanık gösteririz olur biter.
Ya Mint Ankara'ya geliyorsan senin içinde bi buluşma yapalım müsait olursanyerimseniben
başkasını açarız kuzum ; sevgilisiyle mutluluktan beyni dönenler diye filan -tatlicadiarzu-
Evet eveeet ben de mutluluktan beynim dönsün istiyorum alkisalkisalkis
yerim seni ben umutlu vakaasın yoksa klavyemi kıpırdatmam kız ben sana sositososito
hem korkuların üzerine gitmek lazım salihli sadece bi ilçe senin için bi kıymeti yokkk
kaydirigubbakcemile
böcük aşk olsun yaaa hem bana kızıyosun üzerine bide müzevir gibi monaya sölicenn seni yalnış tanımışımmmm hayallerimi yıktın :a015:
Merhaba canım. Ne bileyim şuan iyiyim mesela ama bikaç saat sonram nasıl olur bilemem.Şuan iyiyim ama canım.Sen nasılsın?lakıto nasılsın ıyı mısın bıraz daha ?
yerim seni ben umutlu vakaasın yoksa klavyemi kıpırdatmam kız ben sana sositososito
hem korkuların üzerine gitmek lazım salihli sadece bi ilçe senin için bi kıymeti yokkk
kaydirigubbakcemile
böcük aşk olsun yaaa hem bana kızıyosun üzerine bide müzevir gibi monaya sölicenn seni yalnış tanımışımmmm hayallerimi yıktın :a015:
ya benim acım hafif tazeyken burda gece kuşlarımız filan geyik yaparlardı... o zaman nedense sinir olurdum ... itiraf.com gibi oldum ben de bu gece ama neyyyseee...
şimdi anlıom ben de öle oldum valla... acısı taze güzeller keyfini çıkarın bence... gülümsemek için size fırsat :))))
Evet eveeet ben de mutluluktan beynim dönsün istiyorum alkisalkisalkis
başkasını açarız kuzum ; sevgilisiyle mutluluktan beyni dönenler diye filan -tatlicadiarzu-
kimi sallandırıoz ... kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?