iyi geceler kizlar, neti açık bırakıp içeri geçmiştim:)
bu arada böcük bu dediğin bana da çok yakın geldi.
ben dertli falanken burda geyik dönerdi sinir olurdum:)
kaydirigubbakcemile3
başkasını açarız kuzum ; sevgilisiyle mutluluktan beyni dönenler diye filan -tatlicadiarzu-
anammm o nasıl yaratıcı umutlandırıcı bi topik adı beee yerim seni kızzzz :dance:
kimi sallandırıoz ... kafamçokkarıştı
Merhaba canım. Ne bileyim şuan iyiyim mesela ama bikaç saat sonram nasıl olur bilemem.Şuan iyiyim ama canım.Sen nasılsın?
Salihli, Manisa'nın ilçesi diye ben Manisa'ya arkadaşımın yanına bile gidemiyorumkaydirigubbakcemile3
benimkini tabiki, bi getirin siizz ben neler yapacam onnaaaaşakkıdı
Ah canım ahhh olay görmek değil ki yakın olduğunu bilip dokunamamak koklayamamaksengözlerimebaksanabbikaç saat sonra mışıl mışıl uyuyor olacaksın canım...
ikinci yazdığına da aferin sana diyorum... ben de kankamın evine gidemiom belki karşılaşırız die ... ama yani bu daha yakın bi ihtimal ... lülülülülülü
mintim yaaa dikkatimi çekti de bizim senle ilişkimiz gelgit dolu...
bir alınırız ; bir kızarız ; bir severiz; yere göğe koyamaz ; özleriz...
ayyy ne tutkulu yaw....
şimdi bu durum benden kaynaklanmıyor demi... yoksa benimki tutku yok die bırakmazdı...
o zaman senin ilişki gelgitmiydi bakem ... nasıl tezim mirmirmirmir
galetam sanırım kaçırma olayının bünyesinde yeterli rahatlama sağlamadığından direk ortadan kaldırma eylemine dönüştürdü işi
yaşasın galetam bırak daha göreceği var lalenin kötükedihüso şeytan azapta gerk anadın sen onu
Evet bak ben sorunca nasıl da sustu birden fark ettin mikaydirigubbakcemile3böcükten minte ... böcükten minte ...
lakitomun sorusuna cevap ver lütfeeen ... :))))
Ah canım ahhh olay görmek değil ki yakın olduğunu bilip dokunamamak koklayamamaksengözlerimebaksanab
iyi geceler kizlar, neti açık bırakıp içeri geçmiştim:)
bu arada böcük bu dediğin bana da çok yakın geldi.
ben dertli falanken burda geyik dönerdi sinir olurdum:)
kaydirigubbakcemile3
damardan girme yaaaaa...
neyse ben sarışını düşüneceğim ... sarışın çocuk ; sarışın çocuk ; sarışın çocuk ... :kedi:
Evet bak ben sorunca nasıl da sustu birden fark ettin mikaydirigubbakcemile3
selın hos geldın canım
bak sennnnn
bana öle demezdiniz amaaaaa
yakalandınız :umursamaz:
Kasma istersen datlum :) Bak bak Mint'ten halen cevap gelmedi görüyon mu :)damardan girme yaaaaa...
neyse ben sarışını düşüneceğim ... sarışın çocuk ; sarışın çocuk ; sarışın çocuk ... :kedi:
hosbulduk canım ne guzel yaa kalabalık bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?