Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

[/Fadam yok ağlamak yok filan dedim yani o kadar da değil yavrum, akıllandık artık bir sonrakine ağlamıcaz inş.
ONT]

Anladım güzelim sataşacak lale yokya bende seni gözüme kestirdim delikafadulden
ağlama esincim ya ne ağlıcan ; ağlamak için bi biz ilişki yaşıyoruz ulen millet neler yapıyo yinede kıymetleri biliniyo bizde burda hüngürdek şaziyeler amann artık akıllandım gözyaşı dökmeyecem kimse için haa dökmeye meylettim mi herkes kendi yoluna
off beee tecrübe gibisi varmı :jeyyar:

zemuszemusevet evt ıyım opuyorumnanaktan
valla fıbrıtımde ıyı az kaldı az daha bas sunıyı:lepi:

Mint ben o kadar umutsuz vaka mıyım :) Ama bak buraya giriyorum sizi görüyorum kafam dağılıyor. Bide sen Salihli demesen daha iyi olecek

bakıyorum da gayet dimdik ayaktasın cidden ...
allah nazardan saklasın ...

aksini görür ya da sezerem monaya ispilerim ona göre :sinifsinif:

ulen millet neler yapıyo da kıymetleri biliniyo cümlene
aynen katılıyorum ve sana kocaman bi repp

Mint ben o kadar umutsuz vaka mıyım :) Ama bak buraya giriyorum sizi görüyorum kafam dağılıyor. Bide sen Salihli demesen daha iyi olecek

görmicen öle her cümleyi kuzucum...
ben minte kızarım sen boşver... opuyorumnanaktan

mint aaaaa ... lmaz:

mintciiiim çaktırma kuzum :kedi:

o zaman ben de sana kocamaaan rep veriim ... kaydirigubbakcemile5
verelim repleri de bu olaya nasıl çözüm bulucaz... -tatlicadiarzu-

narkozu fazla verdik galiba mintimmm :kedi:

ya ne narkozu şakkıdı töbe töbee
fasulye den kıza gaz veren sensin olay üstüme kaldı delikafadulden
bana bak mahsus yapıyom heee çıbık yamacıma gel fibrit kodadlı lakito
ne oo smiley ağlama neyin gül bakalım
avukat felan demem senden büyük savcı var alla alla otur yaz kızım
sıradaki buyrunnnnnnnnn

Aynen öyle canım. Dün msnde ıstanbul'da bi arkadaşım dertlerini anlattı. Arkadaşım erkek.Kız arkadaşı burunundan getiriyor, aptal aptal kıskançlıklari kaprisler,kısıtlamalar..bunun nasıl ödü kopuyo falan. Aman o kızmasın aman üzülmesin, aman yanlış anlamasın.Bi okuyacaktınız.Yazışırken sinir oldum cidden.Bide bana anlatıyor...

yok yoook bence doooğru salihliye gidelim beraber kızlar ankaraya kaçıralım vecihi, anca bu olur yanii bizden çete baabında

ayy bir an gözümde canlandırdım da ...
süper sahne... çuvala koyarız dicem ama lakito kıyamaz valla...

emel sayını kaçırıyorlardı ya halı içine sararak öle yaparız biz de olur mu kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar bu kadar kızız.Kuralım bi çete. Kaçıralım bizim lalelerikaydirigubbakcemile3

amanınnnnn hala kaçıralım diyo kız ben sana ne diyimmmm
:roflol:
yarın ankaraya geliyom kaçıralım madem böcüğüde alırız izmirden senden kıymetlimi kız lale

off offf ne sozler yıkılıyo valla prenses sıgarayıda bıraktım

amanınnnnn hala kaçıralım diyo kız ben sana ne diyimmmm
:roflol:
yarın ankaraya geliyom kaçıralım madem böcüğüde alırız izmirden senden kıymetlimi kız lale

bir arada jelinin baytarı dövecekti ankarada toplaşıp ... ama kaldı o iş artık...
bari bunu organize edelim ...

bu arada pambıkım türk filmlerinden sahneler döktürüyoruz ikimiz ... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…