[/Fadam yok ağlamak yok filan dedim yani o kadar da değil yavrum, akıllandık artık bir sonrakine ağlamıcaz inş.
ONT]
böylesi daha iyi ama ya... sonuna kadar bitirip yeni birşeye başlamak yani...
öbür türlüsü tamamen yürek yorgunluğu ...
ayy gelemem bu yaştan sonra ... :umursamaz:
sende tadilat falan kalmadı bence ebruşum iyisinn
zate bence bi fibrit kaldı işte o da ağır aksak çekiştircez adam olcek sona topiğe kilit :)
biz sağ laleler neyse ne olcekler allah bilir müstehak mı ne rabbim bilir
tek bildiğim bizim sağ olduğumuz fibrite de suni solunum felan sanki ayıldı gibilmaz:
Anladım güzelim sataşacak lale yokya bende seni gözüme kestirdim delikafadulden
ağlama esincim ya ne ağlıcan ; ağlamak için bi biz ilişki yaşıyoruz ulen millet neler yapıyo yinede kıymetleri biliniyo bizde burda hüngürdek şaziyeler amann artık akıllandım gözyaşı dökmeyecem kimse için haa dökmeye meylettim mi herkes kendi yoluna
off beee tecrübe gibisi varmı :jeyyar:
Anladım güzelim sataşacak lale yokya bende seni gözüme kestirdim delikafadulden
ağlama esincim ya ne ağlıcan ; ağlamak için bi biz ilişki yaşıyoruz ulen millet neler yapıyo yinede kıymetleri biliniyo bizde burda hüngürdek şaziyeler amann artık akıllandım gözyaşı dökmeyecem kimse için haa dökmeye meylettim mi herkes kendi yoluna
off beee tecrübe gibisi varmı :jeyyar:
Ya kızlar bu kadar kızız.Kuralım bi çete. Kaçıralım bizim lalelerikaydirigubbakcemile3zemuszemusevet evt ıyım opuyorumnanaktan
valla fıbrıtımde ıyı az kaldı az daha bas sunıyı:lepi:
Mint ben o kadar umutsuz vaka mıyım :) Ama bak buraya giriyorum sizi görüyorum kafam dağılıyor. Bide sen Salihli demesen daha iyi olecek
ulen millet neler yapıyo da kıymetleri biliniyo cümlene
aynen katılıyorum ve sana kocaman bi repp
narkozu fazla verdik galiba mintimmm :kedi:
Aynen öyle canım. Dün msnde ıstanbul'da bi arkadaşım dertlerini anlattı. Arkadaşım erkek.Kız arkadaşı burunundan getiriyor, aptal aptal kıskançlıklari kaprisler,kısıtlamalar..bunun nasıl ödü kopuyo falan. Aman o kızmasın aman üzülmesin, aman yanlış anlamasın.Bi okuyacaktınız.Yazışırken sinir oldum cidden.Bide bana anlatıyor...ulen millet neler yapıyo da kıymetleri biliniyo cümlene
aynen katılıyorum ve sana kocaman bi repp
Ya kızlar bu kadar kızız.Kuralım bi çete. Kaçıralım bizim lalelerikaydirigubbakcemile3
Ya kızlar bu kadar kızız.Kuralım bi çete. Kaçıralım bizim lalelerikaydirigubbakcemile3
yok yoook bence doooğru salihliye gidelim beraber kızlar ankaraya kaçıralım vecihi, anca bu olur yanii bizden çete baabında
yıne yollarda yanlızım ...zaten bır var bı yoktun... benı uzen gtmen degıl ...soledıgın son sozun.... madem konusmaya gerek yok... yıkıl karsımda durma...simdı gayet mutlusun allah yukarda unutma....
yarın aklında baska bır yar var....
gozde yas durmaz.. sozde yalanlar...ahh be yar...gonlunde kım var kahpe yar...aklıanda kım var bızı bıze baglayan ...hanı bana aglayan..sımdı karsımda duvarlar...
..bıtmez oldu geceler dılım senı heceler...sole sensız gecermı sneler....
yarın aklında baska bır yar varrrrr.........
amanınnnnn hala kaçıralım diyo kız ben sana ne diyimmmm
:roflol:
yarın ankaraya geliyom kaçıralım madem böcüğüde alırız izmirden senden kıymetlimi kız lale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?