Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bence biz bu erkeklerin topunun yakmalıyız...
Neymiş yaa bunlar...Pipilerini koparmak lazım hepsinin

Keşke aşk olmasaydı şu hayatta yaaa... Valla doğru söylemiş nilüfer teyzem...

Güzelliğin beş para etmez bendeki bu aşk olmasa diyeeee

Amaaannnnnnnn

hmm madem ankara yok benim iş yatar, ama gelecek için eğitim verebiliriz dimi nasıl gizlice adam kaşırılır delikafadulden benimki win chun bilio ona göre birimiz eğitim almalı yakalamak içinnnn:1ninca:

HAY ALLAHIM on e kıııı ben almam bu yaşta böle eğitim neymişş win chuin yok anam belim neyin kırılır
gençler alsın eğitim ben kaldırır koparırım en kötü :umursamaz:
ama sallandırmak yok söz ver
bide bırak önümüzdeki maçlara bakalım tekraren sölüyom anlayan anlar :asigim:

Yaaa kızlarrr ya siz yemekten bahsedince nasıl acıktım. Yapmayın gece gece insanın canı kuru fasulye pilav cacık çeker mi... Bi de kuuru fasulyeyi sevmeyen benn

küçük böcük sizi kurufasulye pilavla kandıracak hepiniz karnınız şiş gezeceksiniz, gazman gibi
tekirdağ köfte + ayran teklifim hala geçerli

gece yarısı olunca baktım ki ifadelerde düz gidiyosunuz
buranın RTÜK ü yokmuu

cnm bir dövüş sporu sokak dövüşü :)tama sallandırmam ama zaten kıyamam :jeyyar:

küçük böcük sizi kurufasulye pilavla kandıracak hepiniz karnınız şiş gezeceksiniz, gazman gibi
tekirdağ köfte + ayran teklifim hala geçerli

Valla esincim gece gece ağır olur pilav.. Köfte daha mı hafif kiiii...
kaydirigubbakcemile

Valla ben acıktım gidip bişeyler yicem. Kilo aldığımd da suçu size atıcammm cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kızlar bana uzatan yokmu ?

ben sana barış çubuğu uzatayım napıcan bacım oku bütün topiği bütün gece sabaha dek yaa hatunlara bak ne acılar çekmişler haa neymiş ben çekmeyim bariii deee
çünkü tünelden çıkış var tubikçim
sen bas gaza çık oyalanma içerde bi numara yok
gidiyommm

bende kaçıyorum canlar kalırdım ama yarın kpss var öff bişeyde olsa bare, çalışmayınca bi anlamı yok zaten nese, öpüyoruuuum herkesiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…