bu arada topici okuorum 255.sayfada falan olmam lazım.nası yetisicem bilmiorum hızınıza:) hepinizin yasadıklarını okuorum.bazen sizde kendımı görüorum.herkes benzer acılar yaşıo.ama gercekten de dediğin gibi şu an en dayanılmaz acı benımkı gibi gelior bana.bide ben onla birlikte oldum ya utanıorum ona güvendigim için.hiç bi işi rast gitmesin domuz(
hep güzel gunlerımız gelio aklıma,sorada bana bu yaptıkları.mahvoluyorum gözlerim doluyo alakasız yerlerde.birden aklıma geliyo,napıyodur dıye.haftasonlarından nefret edıoyrum kızla gezıodur dıe.sabahları telime bakıorum belki aramıştır die.çok kötüym nası alışıcam hayatımda ben hiç bişi için bu kdr ağlamadım yaa bi tek onun için..
o kadar sevdimki onu,çok koydu yaptıkları.hç mi sevmemiş beni.hiç mi özlemiyor anlamadım.Allahım bana yardım etsın
işe gdiorum zaten.çalışıorum ama aklıma gelio akşamları.sanırım ben bide iii olmak istemiorum,yani bu yönde çabam yok.onu unutmak istemiorum çok salakça gelebilir size ama sanırım öle yapıorum..
normaldir solucancım ama bi süre boyle idare et. arama haber de almamaya çalış. zamanla toparlıcaksın.
o sürede zaten duymaya başlarsın onun çöküşünü. hep boyle lay lay lom gitmez
bana sanki o hiç acı çekmicek hep mutlu olucak gibi gelio.acı çeksin istiorum.hatta ben ona çektirmek istiroum.yaşattıklarının pişmanlığını duysun istiyorum.dua ediyorum hep..
senın eski yazdıklarına bakıodum b ile ilgili.sonlarda ne oluo blmiorum ama merak edıorum.b pişman oldu mu pekii?sana döndü mü?benimki de olur mu?
ayrılalı 7ay oldu daha önce kısa süreli ayrlklarda kandili bayramı bahane eder arardı ama dün kandildi ve aramadı bekledim bi msj atsın dieen son 3ay önce aramıştı halini hatrını sorayım die arama yüzsüzsün nasıl olduğum seni ilgilendirmez demiştim ama içim öle demiyor işte benden sorada eski sevgilisine döndü oysa onu seviomuş beni hiç sevmemiş zaten ona yakın şeyler sölemişti ayrılırken unutamıyorum nasıl unutcam ben biri bana akıl versin dua edin nolur özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?