ayyy evet ... ama ben uğraşamamıştım...
ve yine evet cidden zor günlerdi... ama geride kaldı demi princessim...
artık en azından aldığım nefes yetiyor ... bir daha bir daha ;daha derin almam gerekmiyor... buna da şükür ... a.s
bende kaçıyorum canlar kalırdım ama yarın kpss var öff bişeyde olsa bare, çalışmayınca bi anlamı yok zaten nese, öpüyoruuuum herkesiii opuyorumnanaktan
ay ablalarım napıonzz vallaa bni de acıktrdnz beaa:)
bana abla dersen komplekse girerim deme, hepinize köfte ayran sahilde
kızlar ıyı geceler ben kactım hepınızı optum gorusmek uzere :teytey:
anlatmaya başlamadın hala, anlat da rahatla biraz ve biz de bişeyler yazalım sana
ben birazdan yatıcam ama mutlaka yazıcam cevap
kızlar ıyı geceler ben kactım hepınızı optum gorusmek uzere :teytey:
tmm geçen bana küçük demiştnz de ondan ööle demiştm pardonçok utandmm
evet ben de hatılıyorum... senin konunu canım...
oraya da yazmıştım sanırım...
bence sevinmen gereken bir durumdasın... bittiğini kabul et ve hatta şükret bu duruma...
sana onca şeyi söyleyecek bir adam ; ailesi de tabii ; hemen biriyle çıkmaya başlayacak sen de acı çekmeye devam edeceksin...
elbet kolay olmayacak ... daha 1 ay olmuş ... 7 sene diyorsun... hiç kolay değil biliyoruz...
ama sen işe bu ayrılığın senin için en doğru şey olduğunu kabul ederek başlamalısın...
zaten acıların da zamanla azalacak... :teselli:
ay dayanamıyorum bazen nefret ediyorum bazen özlüyorum.şu an ağlıyorum mesela.napıcamı bilmiyorum,üzüntüm hiç geçmio.sokağa çıkıp avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum.onla geçirdimiz gunler,bana verdgi sözler geliyo aklıma hep.dayanamıyorum artık ya ölmek istiyorum.çok çaresizim
solucan cım konunu hiç uzun uzun okumamıştım ben. sadece 7 senelik ilişki bitti diye biliyordum.
ama baksana adamın sana daha yapabileceği hiçbişi kalmamış,
her şeyi yapmış yani, hakaret etmiş, aldatmış, seni korumamış...
daha napması gerekiyor diye düşünsene, hani napsa bu adamdan vazgeçersin?
bi yerde artık pes etmek gerekiyor, bi noktada vazgeçiliyor,
yaşlarımız da yakın sanırım.
sana bişi söleyim eğerki sen şu durumundan toparlanıp çok mutlu olursan, bi başkasıyla vs. olursan aşık olursan bir başkasına,o çocuk da ailesi de çıldırır.
seni avucunda görüyorlar, seni üzüyor ya ablaları mutludurlar. bak nasıl alt ettik diyorlardır.
ne kadar ayıp ya hediye almışlar ayrıldı diye.
karaktersiz bi aile. kusura bakma ama..
vallahi bak bi toparlan bi silkelen. ben güçlüyüm ben mutluyum de ayağa kalk.
inan o çocuk çıldırıcak sende bize anlatcaksın.
ve bişi demiş ya sana, iyi ki bitti diyeceksin ilerde demiş.
dersin ya bu adam sana layık değil.
ay dayanamıyorum bazen nefret ediyorum bazen özlüyorum.şu an ağlıyorum mesela.napıcamı bilmiyorum,üzüntüm hiç geçmio.sokağa çıkıp avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum.onla geçirdimiz gunler,bana verdgi sözler geliyo aklıma hep.dayanamıyorum artık ya ölmek istiyorum.çok çaresizim
o sözlere hiç inanmayacaksın ... bu aldığın ilk ders olsun...
2.ders her güzel şey bitebilir ; her an herşey değişebilir... o yüzden hiçbirşeye körü körüne bağlamayacaksın... hep bir ayak yerde olacak...
3. ders bu gelgitleri bir süre daha yaşayacaksın... bir iyi bir kötü ... bir hüzünlü - bir ağlamaklı ... ama o üzüntü geçecek... bıçak gibi birden kesilmesini bekleme... zamana bırak... ve acının azalacağı konusunda bize güven ...
şimdilik bu kadar ders yeter...
aaa en önemliyi unuttum ; sana saygısı olmayanlarla hiç işin olmasın... önce senin kenine saygın olmalı ki kimseler sana haketmediğin şeyleri yaşatamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?