Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla böcük şu cümlen özetlemiş yaşadığımızı var ya:)
aldığım nefes yetiyor, bi daha bi daha daha derin almam gerekmiyor:)
gerçekten buna da şükür.
ha mükemmel miyim değilim, ama kötü de değilim)

bende kaçıyorum canlar kalırdım ama yarın kpss var öff bişeyde olsa bare, çalışmayınca bi anlamı yok zaten nese, öpüyoruuuum herkesiii opuyorumnanaktan

canım benim başarılar sana ... :1hug:

ay ablalarım napıonzz vallaa bni de acıktrdnz beaa:)

sen de ye bişiler güzelim ... kaydirigubbakcemile3

bu arada ben de yatıyorum... az önce elektrikler kesildi... tekrar kesilmeden ben yatayım...
iyi geceler diyeyim diye açtım tekrar bilgisayarı...

mintimin dediği doğru oyalanmadan güzel güzel çıkın tünelden.. ama hız sınırını da çok aşmayın yerimseniben

anlatmaya başlamadın hala, anlat da rahatla biraz ve biz de bişeyler yazalım sana

ben birazdan yatıcam ama mutlaka yazıcam cevap

bende yazarım cvp tubık aynen yanı bu arada esın gece gece canım sahıl ve ayran kofte cektı )))cokacimcoook gelıyorum hemen dermısım

solucan cım konunu hiç uzun uzun okumamıştım ben. sadece 7 senelik ilişki bitti diye biliyordum.
ama baksana adamın sana daha yapabileceği hiçbişi kalmamış,
her şeyi yapmış yani, hakaret etmiş, aldatmış, seni korumamış...
daha napması gerekiyor diye düşünsene, hani napsa bu adamdan vazgeçersin?

bi yerde artık pes etmek gerekiyor, bi noktada vazgeçiliyor,

yaşlarımız da yakın sanırım.
sana bişi söleyim eğerki sen şu durumundan toparlanıp çok mutlu olursan, bi başkasıyla vs. olursan aşık olursan bir başkasına,o çocuk da ailesi de çıldırır.

seni avucunda görüyorlar, seni üzüyor ya ablaları mutludurlar. bak nasıl alt ettik diyorlardır.
ne kadar ayıp ya hediye almışlar ayrıldı diye.
karaktersiz bi aile. kusura bakma ama..

vallahi bak bi toparlan bi silkelen. ben güçlüyüm ben mutluyum de ayağa kalk.
inan o çocuk çıldırıcak sende bize anlatcaksın.
ve bişi demiş ya sana, iyi ki bitti diyeceksin ilerde demiş.
dersin ya bu adam sana layık değil.

yatanları öptümm. ben gece bekçisi olarak budayım..
^^TuBiK^^ cim senin derdin ne canım?
tam geyiğin ortasına geldin yardımcı olamadık bazen topic böyle çıldırıyor:)

ay dayanamıyorum bazen nefret ediyorum bazen özlüyorum.şu an ağlıyorum mesela.napıcamı bilmiyorum,üzüntüm hiç geçmio.sokağa çıkıp avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum.onla geçirdimiz gunler,bana verdgi sözler geliyo aklıma hep.dayanamıyorum artık ya ölmek istiyorum.çok çaresizim

o sözlere hiç inanmayacaksın ... bu aldığın ilk ders olsun...
2.ders her güzel şey bitebilir ; her an herşey değişebilir... o yüzden hiçbirşeye körü körüne bağlamayacaksın... hep bir ayak yerde olacak...

3. ders bu gelgitleri bir süre daha yaşayacaksın... bir iyi bir kötü ... bir hüzünlü - bir ağlamaklı ... ama o üzüntü geçecek... bıçak gibi birden kesilmesini bekleme... zamana bırak... ve acının azalacağı konusunda bize güven ...

şimdilik bu kadar ders yeter...

aaa en önemliyi unuttum ; sana saygısı olmayanlarla hiç işin olmasın... önce senin kenine saygın olmalı ki kimseler sana haketmediğin şeyleri yaşatamasın...

evet bence de... bu adam için pes etmen gereken yer ve zamandasın...
daha ne kadar incitmesi lazım seni ; daha hangi kötü anları yaşatması lazım sana ???

bunları düşün... ama bu gece bişey düşünmeden uyumaya çalış...

bu sefer gerçekten yatıyorum...
princessiim sana emanet buralar ... anlat bakalım ne acılar nasıl geçti...

belki umut olur :)))

hani böcüğe yazmışsın ya bunu, şuan ağlayarak yazıyormuşsun ya, hep sözler aklına geliyormuş dayanamıyormuşsun ya..
böcük bunu birebir yaşadı ki..
hepimiz yaşadık.

hani şuan sana kendininki en büyük acı gibi gelir, bize de öyle geliyordu,
ben intihar etmeye calışıp duruyordum, bilgisayarı dahi açacak gücüm olmuyordu,
herkes perişandı. zamanla geçer dediler. geçmez dedim ben. benim aşkım çok büyüktü geçmez.
şuan ama iyiyim diyorum.

taa bu topiğin başlarına gitsene boş bi zamanında..
eski sevgilimin bana git artık yeter dediği günleri falan izle, benim ağzımdan gör neler hissetmişim.
hani gurur falan bırakmamıştım zaten.

e şimdi iyiyim. gerçekten iyiyim.
biraz zaman ver.
unutursun demiyorum ama unutmaya yakın bir şey olur,
içime gömdüm sanırım ben.
aklıma gelmediği zamanlar oluyor, ağlamıyorum. onla gittiğim yerlere gidiyorum içim acımıyor.

ayrılığımızın 8.bucuğuncu ayına kadeh kaldırdım az once.
hep de aynı cümleyle.
sensiz bir dakika bile geçmezken 8.5 ay geçti ya..
helal olsun bana..hala hayattayım ya..

az ciddiye alarak oku nolur benim yazdığımı,
martaval gibi gelir biliyorum bana öyle geliyordu, ama olaylara dıştan bakıcaksın biraz zaman sonra.
o az zamanıda kendini yiyip bitirmeden geçirmeye çalış.

ayyy gidemedim gene... princessim ne güzel anlatmışsın demek istediğim buydu işte...

nasıldın ; şimdi nasılsın ... ben de 9. ayı bitireceğim yakında... ne komik demi :))))

canlarım tesekkur ederim.ben pes ettim zaten,dediğim gibi 1 aydır aramıyorum.büyük ihtimalle ben ondan soğuyim diye ablasının hediye aldını falan söledi ama yediremiyorum yani yaptıklarını.kendıme teselli veriyorum pişman olucak sürünücek diye diğer yandanda solucan hiç bişi olmicak.o gayet mutlu yaşantısına devam edicek diyorum
çok beddua ettim yaa.sizce arar mı beni,gerçi hangi yüzle aricak..

bu arada topici okuorum 255.sayfada falan olmam lazım.nası yetisicem bilmiorum hızınıza:) hepinizin yasadıklarını okuorum.bazen sizde kendımı görüorum.herkes benzer acılar yaşıo.ama gercekten de dediğin gibi şu an en dayanılmaz acı benımkı gibi gelior bana.bide ben onla birlikte oldum ya utanıorum ona güvendigim için.hiç bi işi rast gitmesin domuz(

Harika dersler gerçekten.. Gerçekler bunlar... Tebrikler kısa özetin için canımm:1shok:

bence sen ararmı diye düşünme... seni aramasın zaten...
elbet bir gün onun da canı yanacak ; en azından sana bu acıları yaşattığı için... senin görmen ; duyman gerekmiyor acı çektiğini...

hayatından çıkışından mutlu ol ve bundan sonra yaşadıklarının izlerini silmek için zamanın geçmesine izin ver...

hep güzel gunlerımız gelio aklıma,sorada bana bu yaptıkları.mahvoluyorum gözlerim doluyo alakasız yerlerde.birden aklıma geliyo,napıyodur dıye.haftasonlarından nefret edıoyrum kızla gezıodur dıe.sabahları telime bakıorum belki aramıştır die.çok kötüym nası alışıcam hayatımda ben hiç bişi için bu kdr ağlamadım yaa bi tek onun için..
o kadar sevdimki onu,çok koydu yaptıkları.hç mi sevmemiş beni.hiç mi özlemiyor anlamadım.Allahım bana yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…