Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet dun orası baya sessızdı ama burdaız artık burayı senlendırırız :sm_cool:

evet ben bıtırıdım cnm 3 kes bıtırdım 3 sene ıcınde hep aynı nedenden dolayı yogun bırıydı ve sureklı bana az zaman ayırıodu bu yuzdn bıtırmıstım sonuncu barısmamızda bıdha bıtırırsen asla olmaz dedı bana bu konusmdan 9 ay snra gene heyheylerım geldı bı anlık doldurusla bıtırdım sonra pısman oldum aradım sordum hep ykk bıdaha olmadı.. son aradıgımda 1 sene once hayatımda bırı var dedı dahada aramadım aranmazda zaten mafoldumben kendım ettım kendım buldum.. basımda kavak yellerının ucustugu zamanlardı...:gitme:

cnm soyledıgım sarkı dımı nıran unsal ve ozcan denız muthıs bı sarkııı ne kadar unuttum desemde ıste bu sarkıda aklıma gelıo sarkıyı tamamlamadan kapatmak zorunda kalıorum hayalını aklımdan sılmek ıcın..

niye ayrıldınız azra geçer desem yalan olur zaman şimdi ilk başlarda zaman deyince kızacaksın ama aylar geçtikçe bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan

gecmez sadece ustunu ortersın etrafındakıler gectı sanır...
baktıgın hayatına aldıgın herkste onu ararsın..

anlıycagın gecer belkı ama ızlerı kalır...

ıssız adamdakine benzetirdim aşkımızı..
ömür boyunca unutamamaktan korkuyorum..
kollarında öyle güzel uyuturdu öyle koklardı ki

ecrin yapma
belirli bi sebep yok aslında ban süpriz yapıp geldi.. bende çaktırmadan bil.da internet geçmişini sildim..
eski sevgilisine bakmıştm.. sonra gördü ben de gerçeği söyledim ama inanmadı zaten ne zamandır depresyonda olduğunu söylüyordu..
gerçi her kavgada der bunu ama ne bilim bu sefer ciddi gibi..
geldiğinde kaldı o gece ertesi sabah gitti ama iyiydik
yanımdan gidince başladı huysuzluğu dün de msnden ayrılalım dedi.. sonra misafirleri vardı onlarla yemeğe çıkacağını söyledi. gece ararım dedi ben 2 msj attım.. cevap vermedi.. gece 2 gibi uyandım baya msj attım aradı hala içiyorlarmış sabah ararım dedi bu saat oldu aramadı uyuyordur daha msj atıyorum cevap vermiyor sizce ayrılalım dediğinde ne yapım ine

gecmez sadece ustunu ortersın etrafındakıler gectı sanır...
baktıgın hayatına aldıgın herkste onu ararsın..

anlıycagın gecer belkı ama ızlerı kalır...

Geçer geçeeeerrrrr.. en büyük sandığımız aşklar hep en son aşık olduklarımızdır.
Yarın bi gün o başkasına aşık olsun da gör bak nasıl unutuyor.
Senin için de geçerli tabii. Sadece doğru insana denk gelmemişsiniz daha o kadar.

burcu bak bu konuda haklıyız hee benimkide çok denemişti benii sanki deneme tahtasıyız.

Güzelim gitmek isteyen bir insanı tutabilir misin?
Hadi tuttun diyelim nereye ve ne zamana kadar?
Ayrıca tuttuğun süre boyunca senin olacak mı sanıyorsun.. olmayacak maalesef.
O yüzden gitmek istiyorsa bırakacaksın gidecek.
Bunun için yapabileceğin hiçbir şey yok üzgünüm.
Eğer ayrılmakla yanlış yaptığını hisseder, sensiz olamayacağını anlarsa zaten tıpış tıpış döner.
Ama dönmezse de bilmelisin ki senin için en iyisi buymuş çünkü sana yürekten bağlı olmayan bir insanla zaten ömür geçmez.

kafamçokkarıştı ben gayet iyiyim artık eskisi kadar aklıma gelmio kızlar keyfimde ii..
umarım sizde benim gibi olursunuz

o zaman gözün hiç arkada kalmasın arkadaşım... sana vakit ayıramıyorsa zaten birşeyler eksiktir... o da adam olsaydı madem aynı nedenle daha önce de ayrıldınız...

boşver güzelim zaten o kadar zaman geçmiş aradan... :1closedeyes:

günaydın..
kızlar onsuz yaşayamam bir daha onun gibisini bulamam gibi geliyor.. geçer mi bu acı?

geçiyor tatlım o acı geçiyor ; onsuz yaşanıyor... benim 9 ay bitti...onun gibisini bulamasam da yine benim için doğru birini bulacağıma eminim... ilk zamanlar zordur ; böyle hissedersin ama saha sonra anlayacaksın ki senin mutlu olman çok daha önemli ve bunun için çabalayacaksın ... :teselli:

sizin ki biraz karışık olmuş... pek nedenini anlayamadım... sen eski sevgilisine bakınca neden inanmadı ne sandı acaba fisfisfis

ama bence çok üzerine gitme... mesajlarla çok sık boğaz etme... zor olacak ama biraz kafasının sakinleşmesini bekle... onlar böyle süreçlerde uzak kalmayı ; düşünmemeyi tercih ediyorlar bizler ise biran önce çözmeyi... benim öğrendiğim en önemli şey şu canım ; o arkadaşlarıyla buluşup kafasını dağıtıyırsa ben de böyle yapmalıyım... neden ben kendi kendime eziyet edeyim ki ... bence sen de bunu dene ... düşünmemeye çalış... sonuçta bu kararı veren o ... aradığı zaman sen de düşüncelerini söylersin açık açık... sakin kalmaya çalış...:teselli:

deryacım gunaydın :)
monapisa haklısın belkı bu tarz telkınlerde hep bulunuyorum zaten kendıme karsı bu yuzden bıraaz unuttum dıorum zaten yksa olucak gıbı dgl..
ıyı bırının cıkmaması da kesınlıkle katılıyorum belkı daha ıyı bırı cıksa duzenlı bı ılıskım olsa aklıma bıle gelmez

evet sırf bu yuzden bıttı bızım hep ozamanlarda etrafım dolu tabı hergun farklı bırınden teklıfler alıorum onada soyluorum ılgılenmıosun bak bugun bu bole yaptı su soyle yaptı dıodum sınırlenıodu susuyodu ama hareket ykk... bıten bıttı bosverın o kadar zaman gectı aradan konusmak bıle gereksız..

böcük ve mona yazmış benimde 9 ay olacak bende onsuz yaşıyorum ilk zamanlar zor ama unutuluyır bazı günler hiç aklııma gelmiyor

kaybolsam bulunmasam biradahaa ...
Silebilsem senidee...
Yandi gönlümm Yandiii hem hiç yanmadigi gibii

çok doğru seven dönüyor

azra kız nerdeyse konumuz aynı eskı sevgılı eskı eŞ ben anlamadımyaa
ben neden hıÇ eskılerı karıŞtırmadım bıttıyse bıttı dedık bu erkeklerde takıntımı oluo.
Ben sanmıorum eskısıylede bıda olmıcak ama napmaya ÇalıŞıorla bılmıorummm saÇma hareketler

ben bı maıl atmıŞtım buna ıŞte...kızlar
ded,mkı sen boŞuna kımselerle Çıkma bana yaptıgını onada yaparsın..
Umarım barıŞırsın dedım esınle.....mutluluklar dıledım bu sÖzÜmÜ okuduugnda mors olmuŞtur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…