İyi yaptın tatlım buraya gel tabi.. Bi geldim oraya kimsecikler yok Hayata ve Derya da seni bırakmıştı. Dün burası şenlikti. Bugün de olur inşallah. Biraz zaman ilersin ben yine başlarım yoklama almaya...
benim bürodaki bardağım kırılmıştı o da bana bardak almıştı. Hala onu kullanıyorum kafamçokkarıştı
Gidip bardağı kafasına atayım diyorum ama bardak cam değil mika.. Pek hafif opuyorumnanaktan:jeyyarpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de hatırladım canım... var demek ki bir derdi yolu tekrar düştüğüne göre...
biz ona da yardım ederiz hem yerimseniben
valla güzelim sen bitirdiysen niye arasın ki ?
ben de terkedildim ve ne ararım ne de sorarım ... ayrılalı 9 ay bitti... hala unutmuş değilim ; hala düşününce içim acıyor ama o aramadığı sürece hiçbir şey yapmam... gerçi tabii neden bittiği de önemli ama ... benimkisi 2 sene sonra ben seni çok sevemiyorum ; sana tutkuyla bağlı değilim diye bitirdi... böyle diyen biri ile hangi ilişki için savaşılır ki ... belki seninki daha farklıydı :sm_confused:
ama yine de yeni aşklara yelken açmışsın işte bu daha güzel ... :)
olur tatlım öle arada ... bir gün iyi bir gün kötü ...sonra 2 gün iyi 1gün kötü ... öyle öyle daha iyi olacaksın... :teselli:
kızlar size gelsin bu şarkı çok güzel
ana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım
Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım
günaydın..
kızlar onsuz yaşayamam bir daha onun gibisini bulamam gibi geliyor.. geçer mi bu acı?
gecmez sadece ustunu ortersın etrafındakıler gectı sanır...
baktıgın hayatına aldıgın herkste onu ararsın..
anlıycagın gecer belkı ama ızlerı kalır...
ecrin yapma
belirli bi sebep yok aslında ban süpriz yapıp geldi.. bende çaktırmadan bil.da internet geçmişini sildim..
eski sevgilisine bakmıştm.. sonra gördü ben de gerçeği söyledim ama inanmadı zaten ne zamandır depresyonda olduğunu söylüyordu..
gerçi her kavgada der bunu ama ne bilim bu sefer ciddi gibi..
geldiğinde kaldı o gece ertesi sabah gitti ama iyiydik
yanımdan gidince başladı huysuzluğu dün de msnden ayrılalım dedi.. sonra misafirleri vardı onlarla yemeğe çıkacağını söyledi. gece ararım dedi ben 2 msj attım.. cevap vermedi.. gece 2 gibi uyandım baya msj attım aradı hala içiyorlarmış sabah ararım dedi bu saat oldu aramadı uyuyordur daha msj atıyorum cevap vermiyor sizce ayrılalım dediğinde ne yapım ine
Evet dun orası baya sessızdı ama burdaız artık burayı senlendırırız :sm_cool:
evet ben bıtırıdım cnm 3 kes bıtırdım 3 sene ıcınde hep aynı nedenden dolayı yogun bırıydı ve sureklı bana az zaman ayırıodu bu yuzdn bıtırmıstım sonuncu barısmamızda bıdha bıtırırsen asla olmaz dedı bana bu konusmdan 9 ay snra gene heyheylerım geldı bı anlık doldurusla bıtırdım sonra pısman oldum aradım sordum hep ykk bıdaha olmadı.. son aradıgımda 1 sene once hayatımda bırı var dedı dahada aramadım aranmazda zaten mafoldumben kendım ettım kendım buldum.. basımda kavak yellerının ucustugu zamanlardı...:gitme:
günaydın..
kızlar onsuz yaşayamam bir daha onun gibisini bulamam gibi geliyor.. geçer mi bu acı?
ecrin yapma
belirli bi sebep yok aslında ban süpriz yapıp geldi.. bende çaktırmadan bil.da internet geçmişini sildim..
eski sevgilisine bakmıştm.. sonra gördü ben de gerçeği söyledim ama inanmadı zaten ne zamandır depresyonda olduğunu söylüyordu..
gerçi her kavgada der bunu ama ne bilim bu sefer ciddi gibi..
geldiğinde kaldı o gece ertesi sabah gitti ama iyiydik
yanımdan gidince başladı huysuzluğu dün de msnden ayrılalım dedi.. sonra misafirleri vardı onlarla yemeğe çıkacağını söyledi. gece ararım dedi ben 2 msj attım.. cevap vermedi.. gece 2 gibi uyandım baya msj attım aradı hala içiyorlarmış sabah ararım dedi bu saat oldu aramadı uyuyordur daha msj atıyorum cevap vermiyor sizce ayrılalım dediğinde ne yapım ine
o zaman gözün hiç arkada kalmasın arkadaşım... sana vakit ayıramıyorsa zaten birşeyler eksiktir... o da adam olsaydı madem aynı nedenle daha önce de ayrıldınız...
boşver güzelim zaten o kadar zaman geçmiş aradan... :1closedeyes:
geçiyor tatlım o acı geçiyor ; onsuz yaşanıyor... benim 9 ay bitti...onun gibisini bulamasam da yine benim için doğru birini bulacağıma eminim... ilk zamanlar zordur ; böyle hissedersin ama saha sonra anlayacaksın ki senin mutlu olman çok daha önemli ve bunun için çabalayacaksın ... :teselli:
sizin ki biraz karışık olmuş... pek nedenini anlayamadım... sen eski sevgilisine bakınca neden inanmadı ne sandı acaba fisfisfis
ama bence çok üzerine gitme... mesajlarla çok sık boğaz etme... zor olacak ama biraz kafasının sakinleşmesini bekle... onlar böyle süreçlerde uzak kalmayı ; düşünmemeyi tercih ediyorlar bizler ise biran önce çözmeyi... benim öğrendiğim en önemli şey şu canım ; o arkadaşlarıyla buluşup kafasını dağıtıyırsa ben de böyle yapmalıyım... neden ben kendi kendime eziyet edeyim ki ... bence sen de bunu dene ... düşünmemeye çalış... sonuçta bu kararı veren o ... aradığı zaman sen de düşüncelerini söylersin açık açık... sakin kalmaya çalış...:teselli:
Güzelim gitmek isteyen bir insanı tutabilir misin?
Hadi tuttun diyelim nereye ve ne zamana kadar?
Ayrıca tuttuğun süre boyunca senin olacak mı sanıyorsun.. olmayacak maalesef.
O yüzden gitmek istiyorsa bırakacaksın gidecek.
Bunun için yapabileceğin hiçbir şey yok üzgünüm.
Eğer ayrılmakla yanlış yaptığını hisseder, sensiz olamayacağını anlarsa zaten tıpış tıpış döner.
Ama dönmezse de bilmelisin ki senin için en iyisi buymuş çünkü sana yürekten bağlı olmayan bir insanla zaten ömür geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?