Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bi dahaki Ankara buluşmasına gel bi görelim endamınısengözlerimebaksanab

Canım aşkolsunnn yaa... Ben sana yaşlı demek istemedim ki. Değilsin de zaten... 40+ deyince baya kapsıyo biliyo musun?

Ama şaka bir tarafa olgun adam başka oluyo. Tartışması bile ayrı. Ağız tatdıyla bi kavga edemedim ya. Hep mi haksızıımm kaydirigubbakcemile

Ama hakikaten yapılan araştırmalar göre erkek sayısı bayan sayısını katlamak üzereymiş. Durum gerçekten vahim... Etrafımdan da biliyorum :lepi:

Ama sana söz şekerim..Eğer birisi olursa çevresinden mutlaka bulacağım sana. Benimkinin etrafı doluyud 40+ larla inan. Hepsi bekardı. Öyle bi tayfaya çarpımışım işte. Şöyylee 10-15 kardeşli birini bulacağım yada aşiret bulacaaammmm burda bekar bayaaann bırakmaacaammm laelaelaelaelae:lepi:kafamçokkarıştı

Buucuuu, küçük böcük, Lakito, MonaPisa, Umudum, xxtalyaxx

Çıktım deyip çıkmayanlar var, gözüm sizdeeeee

Evet bugün de bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederken sizleri Sadettin Kaynağın güzide bir eseriyle başbaşa bırakıyoruz. Ziya Taşkent'ten geliyor efendim...

Yollarına gül döktüm.. gelir de geçer diye...geçmedin boynumu büktün... benden vazgeçer diyee... dınınımm dınınımm....

Esen kalın.

Çok tatlısın yaa..
Ben de kaçanzii. Mesai bitti diye sevincem ama çalışmadım kiii zemuszemus

Herkese iyi ahşamlarrrrr... Geceleyin görüşelim kıssslarrr opuyorumnanaktan

Beni resmen hayattan soğuttu.Çok mutsuz çok keyifsiz, çok umutsuzum...Herşey üstüme üstüme geliyor. Başta annemle babam.Ve benim hiç bişeye inancım, umudum yok yok yok!!!!

QUOTE=Lakito;7738458]İşte kızlar bilemiyoruz ki ne yapsak doğru ne yanlış???O yüzden bişey yapmak çok zor...Mint sana özel mesaj attım :) ama doğru ben bu aralar cortladım(Bu da bi arkaşımdan öğrendiğim bi laf, çok komik ama :))
Bide insanın içinden gelen ses her zaman doğru mudur acaba :) Mesela ben çok duygusalım. Şimdi o duygusallıkla içimden gelenleri yapsam basar Salihli'ye giderim :) Bi ara ciddi ciddi düşünmedimde değil hani :)
[/QUOTE]

canım baştan okudum seni..bence sende bir sonraki aşamaya geçtin artık.hep kendinde hata arıyordun şimdi onda da aramaya başladın ve ilk defa nefret ediyorum diyebildin bunun da bir duygu olduğu gerçek..bence artık daha net görüyorsun herşeyi,bundan sonraki süreç daha kolay geçicek az kaldı yerimseniben

Aminnn canımm :Saruboceq::Saruboceq: Aminn de yorumun sadece bu muu? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hatalı mı buldun beniii senağlamasenağlamasenağlama

canım hatalı bulmadım yok öle bişee :) sevindim adına...birinden etkilenmek çok güzel darısı başıma sen 23 dun saırım oda 28 herhalde..erkeğin biraz büyük olması iyi oluyor en azından salak salak hayalleri olmuyor bazı şeylere doyuyor gerçi bazıları hep öle oluyor ama konumuz bu değil.adamın senin geçmişine göre karar vermesi biraz garip geldi yani olduğun gibi düşünse daha iyi olurdu demekki kalbinin yanı sıra mantığıda var yani başlarsa ciddi bir ilişki olabilir, belki sende mutlu olursun hihoyyyt

monam dersler süppppeeeer çok hoşuma gitti tanımlama ve benzetmeleer sırnaşık şey

kızlar şunu demek istemiştim ben kız bana yan profılden cok benzeyen bırısı ama yuzunu gorsenız cok çırkın zaten gırın sıze ıkımızın resmınıde gösterıcem o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsınız.
ben benım ondan üstün olmamı hazmedemedi demiştim ama cidden hazmedememiş anlaşılan...
kızlar ben bılmıyorum evet olgun erkek ıyı oluyor ama ben mesela denemiştim kuşak farkı vardı bıryerden sonra sevgılı olarak degılde onun yanında çanta gıbı hıssedıyorsun hatta abı gıbı goruyorsun zaten sen bara gıtmek ıstedıgınde o adam yorgun argın oluyor toplantıdan cıkıp yanına gelıyor yemek yıyıp uyumak ıstıyor gezıyor ama senın ıstedıgın gıbı degıl bılmıyorum belkıde bana boylesı denk gelmıştı gercı bızım yaş farkımızda fazlaydı ben 21dım o 32ıydı 1 ay yapamamıştık.oyuzden ben daha genç ısterım ama ışınde gücünde olmalı tabıkıde....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ben de dedim bugün giremedim nete.... Bi bakayım, yoklama alayımm. Kimseciklerr yokkklmaz:
Yerdesiniz bebişlerrr... Oldumu yaaa. Neyse artık yarın inşallah..:kedi:

Duydum ki Bizi Bırakmaya Azmediyorsun Etme

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme
Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme

Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı
Hangi hasta gönüllüyü kasdediyorsun etme

Çalma bizi bizden bizi gitme o ellere doğru
Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun etme

Ey ay felek harab olmuş alt üst olmuş senin için
Bizi öyle harab öyle alt üst ediyorsun etme

Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme

Sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme

Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

Ey cennetin cehennemin elinde olduğu kişi
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun etme

Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun etme

Bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçar öyle
Huzurumu bozuyorsun sen mavediyorsun etme

Harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme

ısyan et ey arkadaşım söz söyleyecek an değil
aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme

Mevlana Celaleddin Rumi

Kızlarbu şiiri Yılmaz Erdoğan dan kesinlikle dinleyin. Ama ağlamayın ne olurr mafoldumben

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…