Kızlar bende çıkıyorum. Yürüyüşe gideceğim. Öpüyorum hepinizi şappıdı şuppudu ::)
Bi dahaki Ankara buluşmasına gel bi görelim endamınısengözlerimebaksanabEhahauahauahuaha.... :roflol: kız sana yaşlıyız dediysek bi ayağımız çukurda demedik :roflol: mihrap yerinde çok şükür naniknanik ben nice yirmilikleri cebimden çıkartırım beee bak sana resmimi gösterteyim...
-tatlicadiarzu-
nasıl ama?... yaaaaaa sırnaşık şey
Bi dahaki Ankara buluşmasına gel bi görelim endamınısengözlerimebaksanab
sositosositobak seeen nasıl da fırsat kaçırmıyor hemen de iğneliyorrr kaydirigubbakcemile3
Ehahauahauahuaha.... :roflol: kız sana yaşlıyız dediysek bi ayağımız çukurda demedik :roflol: mihrap yerinde çok şükür naniknanik ben nice yirmilikleri cebimden çıkartırım beee bak sana resmimi gösterteyim...
-tatlicadiarzu-
nasıl ama?... yaaaaaa sırnaşık şey
Evet bugün de bize ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederken sizleri Sadettin Kaynağın güzide bir eseriyle başbaşa bırakıyoruz. Ziya Taşkent'ten geliyor efendim...
Yollarına gül döktüm.. gelir de geçer diye...geçmedin boynumu büktün... benden vazgeçer diyee... dınınımm dınınımm....
Esen kalın.
Beni resmen hayattan soğuttu.Çok mutsuz çok keyifsiz, çok umutsuzum...Herşey üstüme üstüme geliyor. Başta annemle babam.Ve benim hiç bişeye inancım, umudum yok yok yok!!!!
Ben sanki çok memnunum, mutluyum halimden. Annem üsütüme gelir babam üstüme gelir. Ben sabrediyorum ama yok yani!!! Alıp başımı nereye gideceğim bilmiyorum.Nefret ediyorum ya yemin ederim şuan ondan da nefret ediyorum.Bi insanın üzerine bu kadar gelinmez ki!!!!Sanki ben çok mutluyum gibi!!!!Yeter ya yemin ederim yeter herşeyden kurtulmak istiyorum artık.
Neyse daha fazla ayrıntı yazamam buraya. Çok doluyum gerçekten. Emin olun içinde bulunduğum durum hiçte öyle kolay değil.Çok sıkıntılı...Ve ben ne yapacağım, nerden başlayacağım hiç bilmiyorum. Dahası gücüm yok!!! Yaşama sevinci olmayan birinin zaten nasıl neye gücü inancı olabilir ki!!!!!Sabret sabret sabret diyorum kendime ama sabretmeme bile engel oluyorlar.Neyse ya ben sadece içimi geldim döktüm. Bi yorum yapmayın ne olur...
Genelde kötüyüm ki. Sadece arada işte iyiyim deyip kendimi kandırıyorum sanki...Bu kadar sitem kendime aslında. Kimseye değil.Aslında O'na...O'nun yüzünden ben bu kadar güçsüzüm, mutsuzum, inançsımız, zoraki yaşıyorum...Ve ben böyleyken kimse anlamıyor.Saçma geliyor.Anlatamıyorum. Sonra üstüme sütüme geliniyor...
Kızlar öyle değil. Ben sabrediyorum, sabırlı olmaya çalışıyorum.Ama ailem öyle sabırsız ki ve gerçekten çok üstüme geliyor.Boğuluyorum, sıkılıyorum.Ben biraz zamana bırakmak istiyorum, evet şuanda içimden bişey yapmak da gelmiyor zaten.Ama ailem üstüme gelince bi taraftan kendi sıkıntım yetmiyor gibi ailemi de hayal kırıklığına uğrattığım için kendime kızıyorum.Kafamdan onuda atamıyorum bi türlü.Allahım keşke dönmeyecekse tez vakitte evlense ne olur...Benimki şuan gözümde öyle vicdansız insafsız ki...Son sözü:"Akışına bırak içimden gelince ben zaten ararım seni..." Böyle mi denir kızlar. Ha buun diyen adam 5 aydır aramıyor.Bitirdi belki. Sorsam bi daha asla dönmem diyecek.Ama olmuyor işte olmuyor...Bu son sözü %1'de olsa bi umut bırakıyor içimde.Bi açıklama istiyorum sanırım artık ne kadar acı olsa bile. Yoksa hiç bişey yapmıyorum.Bi açıklama yapmadı kızlar bana inanın bişey söylemedi...Bi taraftan bua canım sıkılıyor ara şunu konuş diyor ama öfkeyle hareket etmek istemiyorum.Bu arada sanmayın ki takıntılıyım...Takıntılı olsam bana döndüğü zaman evlenirim demez, bunu istemezim. Ama ben o adamla evlenmek istiyorum yani onu evlenecek kadar seviyorum ve bi o kadarda içime siniyor anlatabiliyor muyum...Anlatamıyorum biliyorum...
Aminnn canımm :Saruboceq::Saruboceq: Aminn de yorumun sadece bu muu? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hatalı mı buldun beniii senağlamasenağlamasenağlama
Bi tane denizci varmış bir deniz kızına aşık olmuş.
Kızı bir tek defa görebilmek için her gün denize açılırmış.
Bir gün kız da denizciye olan aşkını belli etmiş.
Denizci de o günden sonra bir daha denize açılmamış.
Felsefi kıssadan hisse: Aşk ulaşılamayandır.
Monanın kıssadan hissesi: Bu erkek milleti masalda da odun reelde de.
Peeh...
Hatırlıyo musun yaklaşık bir milyon mesaj kadar önce kaydirigubbakcemile3 bi şey demiştim. Şimdi yeni arkadaşlar için tekrarlayayım onu. Hayatta sevgili konusunda düstur edinmeniz gereken bi ilke var kızçeler unutmayın. Şudur ki...
Avludaki iti çatıya çıkarma, döner tepene s....r.
Kendimden biliyorum.... :roflol:
Tamam ders bitti daalın şimdi...
bu topic sitenin reviri değilmi? kaydirigubbakcemile3
3 aşamalı bir hastalık..
-senin için herşeye değer!..
-verdiğim değeri haketmedi!..
-senin için değmezmiş!..
selam arkadaşlar...nasılsınız??hatırladınız mı beni..gıcık bi üyeydim ama artık uslandım
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ben de dedim bugün giremedim nete.... Bi bakayım, yoklama alayımm. Kimseciklerr yokkklmaz:
Yerdesiniz bebişlerrr... Oldumu yaaa. Neyse artık yarın inşallah..:kedi:
burcuuu napıyosun canıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?