İyiyim canım sen nasılsın bugün... Ben de bi enerji var anlatamammm. Maşallah.:lepi:
hatırlamammı uyuz olmuştum yorumuna hayrola niye geldin bizim topice senin sevgilindemi tekme bastı sanaselam arkadaşlar...nasılsınız??hatırladınız mı beni..gıcık bi üyeydim ama artık uslandım
sen bize sor burcu delirtti bizi salak salka yorumlarıylaGıcık derken.. Ben bilmiyorum. Neden Gıcıksınız ki..
inş ayrılmazsınbugün ayrılalım dedi ama kesin belli değil.. umarım ayrılmayızz kızlarrr dua edin nolurrr.. canım çok yanıyorrrr
GÜNAYDIN KIZLARR CAGIRDINIZ BENI TOPICINIZE AMA HIC ILGILENMIOSUNUZ BENIMLE :dilcikar:
.......
Hayırlı sabahlar kızçeler...
bugün ayrılalım dedi ama kesin belli değil.. umarım ayrılmayızz kızlarrr dua edin nolurrr.. canım çok yanıyorrrr
ayıp ettin ecrin hoşgeldin canım ilgileniriz ne içersiniz çay kahve
monam sanada günaydın keyifler nasıl bakalım
günaydın herkese...
ecrincim anlat bakalım ... kim çağırdı bilmiom ama bizdensin geldiğine göre...
haydi ben ilgileniyorum seninle... :teselli:
ben derya ve hayata çağırdı böcüküm
sanada günaydın böcük
rep için tşk ederim canım evet sinirlendim hafızam kuvvetli değil ama unutmam gereken şeyleri unutmamak konusunda kuvvetli(
dün biryere gittim napacağımı unuttum geldim patron yaptınmı diyor ben ne vardı diyom ama bu gıcığı hatırladı hafızamkaydirigubbakcemile3
Günaydınnn arkadaşlarrrr...
Nasılsınız bugün...
Ecrincim hoşgeldin....
Ben dün akşam çok iyiydim ama bugün yine anılaaaaarrrr anılaaarrr şimdi yüreğimde canlandılarrrrrrrrr oldum..lmaz:
Çay olabılır cnm kahvaltının yanında:roflol:
sgl cnm benım eksık olma sendemı gız bu topıctesın anam herkesler burdaımısss
gunaydın böcük Şeniz
benı bucuuu gacısı cagırdı derya da cagırmıstı ama burası bunalım takılıo gelemem demıstım ama dayanamayıp geldımm :kedi:
benım grecekten sevgıdıgım ınsanla ayrılıgım 2 seneyı buldu hatta 2,5 sene fln ama unuttum ondan sonra sadece dıkıs tutturamadım ahını aldıgımı dusunuyorum ama yok alsaydım bıtırdkten snra arardı ben bıtırdıkten snra oda cektı gıttı hıc savasmadı :çok üzgünüm:
neyse uzulmuyorum artık ben artık yenı bırını arıyorum varsa etrafınızda helal sut emmıs bır delıkanluuu haber verın bana :roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
ben derya ve hayata çağırdı böcüküm
sanada günaydın böcük
rep için tşk ederim canım evet sinirlendim hafızam kuvvetli değil ama unutmam gereken şeyleri unutmamak konusunda kuvvetli(
dün biryere gittim napacağımı unuttum geldim patron yaptınmı diyor ben ne vardı diyom ama bu gıcığı hatırladı hafızamkaydirigubbakcemile3
Çay olabılır cnm kahvaltının yanında:roflol:
sgl cnm benım eksık olma sendemı gız bu topıctesın anam herkesler burdaımısss
gunaydın böcük Şeniz
benı bucuuu gacısı cagırdı derya da cagırmıstı ama burası bunalım takılıo gelemem demıstım ama dayanamayıp geldımm :kedi:
benım grecekten sevgıdıgım ınsanla ayrılıgım 2 seneyı buldu hatta 2,5 sene fln ama unuttum ondan sonra sadece dıkıs tutturamadım ahını aldıgımı dusunuyorum ama yok alsaydım bıtırdkten snra arardı ben bıtırdıkten snra oda cektı gıttı hıc savasmadı :çok üzgünüm:
neyse uzulmuyorum artık ben artık yenı bırını arıyorum varsa etrafınızda helal sut emmıs bır delıkanluuu haber verın bana :roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
Günaydınnn arkadaşlarrrr...
Nasılsınız bugün...
Ecrincim hoşgeldin....
Ben dün akşam çok iyiydim ama bugün yine anılaaaaarrrr anılaaarrr şimdi yüreğimde canlandılarrrrrrrrr oldum..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?