Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kalbim
Biliyorum artık taşıyamıyorsun bu aşkı
Atamıyorsun da içinden
Gidecek yolda kalmadı
Her gittiğin yolda çıkmazlar
Ben de derman olamadım ki sana
Her seferinde daha da zorlaştırdım
ıçimde eksilteceğime daha da büyüttüm hasret yaptım
Nasıl bir sevgi bu ki
Beni benden aldı…
Düşünemiyorum artık geleceği, saplı kaldım gittiğin günde
Bakışlarım sana, seni bana mühürledi
Ben nasıl vazgeçerim ki şimdi bu aşktan
Biliyorum anlamını kalbim
Bu seni, beni kaybetmekte olsa sonucu
Bitmez tükenmez bu sevgi
Sen taşımaya, ben hasrete mahkûm…

dipleer ahh bu dipleer :1no2:

merhaba kızlar bayadır yazmıyordum benimkinden hiç ses çıkmıyor sileli 5 gün oldu

onunla perşembe günü son kez karşılaşacağız okulda bütünlemede , ve sonra sonsuza dek karşılaşmayacağız , arama dedim aramaz da neyse iyi yaptım heralde bilmiyorum

ne yapıo acaba çok merak ediyorum çok özledim aramıyor aramıcak belli ben hala onu bıraktıgı yerdeyim oysa ne bi adım öteye ne bi adım beriye gidebildim o ise çoktan yol aldı eski sevgilisyle

selam arkadaşlar...nasılsınız??hatırladınız mı beni..gıcık bi üyeydim ama artık uslandım
hatırlamammı uyuz olmuştum yorumuna hayrola niye geldin bizim topice senin sevgilindemi tekme bastı sana

Gıcık derken.. Ben bilmiyorum. Neden Gıcıksınız ki..
sen bize sor burcu delirtti bizi salak salka yorumlarıyla

bugün ayrılalım dedi ama kesin belli değil.. umarım ayrılmayızz kızlarrr dua edin nolurrr.. canım çok yanıyorrrr
inş ayrılmazsın

ayıp ettin ecrin hoşgeldin canım ilgileniriz ne içersiniz çay kahve
monam sanada günaydın keyifler nasıl bakalım

ben derya ve hayata çağırdı böcüküm
sanada günaydın böcük
rep için tşk ederim canım evet sinirlendim hafızam kuvvetli değil ama unutmam gereken şeyleri unutmamak konusunda kuvvetli (
dün biryere gittim napacağımı unuttum geldim patron yaptınmı diyor ben ne vardı diyom ama bu gıcığı hatırladı hafızamkaydirigubbakcemile3

ayıp ettin ecrin hoşgeldin canım ilgileniriz ne içersiniz çay kahve
monam sanada günaydın keyifler nasıl bakalım

Çay olabılır cnm kahvaltının yanında :roflol:
sgl cnm benım eksık olma sendemı gız bu topıctesın anam herkesler burdaımısss

günaydın herkese...

ecrincim anlat bakalım ... kim çağırdı bilmiom ama bizdensin geldiğine göre...
haydi ben ilgileniyorum seninle... :teselli:

gunaydın böcük Şeniz
benı bucuuu gacısı cagırdı derya da cagırmıstı ama burası bunalım takılıo gelemem demıstım ama dayanamayıp geldımm :kedi:
benım grecekten sevgıdıgım ınsanla ayrılıgım 2 seneyı buldu hatta 2,5 sene fln ama unuttum ondan sonra sadece dıkıs tutturamadım ahını aldıgımı dusunuyorum ama yok alsaydım bıtırdkten snra arardı ben bıtırdıkten snra oda cektı gıttı hıc savasmadı :çok üzgünüm:
neyse uzulmuyorum artık ben artık yenı bırını arıyorum varsa etrafınızda helal sut emmıs bır delıkanluuu haber verın bana :roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

Günaydınnn arkadaşlarrrr...
Nasılsınız bugün...
Ecrincim hoşgeldin....
Ben dün akşam çok iyiydim ama bugün yine anılaaaaarrrr anılaaarrr şimdi yüreğimde canlandılarrrrrrrrr oldum..lmaz:

evet umudum ve hayatada cagırdı benı :kedi:
patron meselesıne cok guldum kız allahta senı guldursun ınşallah tez zamandaaa :Saruboceq:

İyi yaptın tatlım buraya gel tabi.. Bi geldim oraya kimsecikler yok Hayata ve Derya da seni bırakmıştı. Dün burası şenlikti. Bugün de olur inşallah. Biraz zaman ilersin ben yine başlarım yoklama almaya...

benim bürodaki bardağım kırılmıştı o da bana bardak almıştı. Hala onu kullanıyorum kafamçokkarıştı
Gidip bardağı kafasına atayım diyorum ama bardak cam değil mika.. Pek hafif opuyorumnanaktan:jeyyarpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben de hatırladım canım... var demek ki bir derdi yolu tekrar düştüğüne göre...
biz ona da yardım ederiz hem yerimseniben

valla güzelim sen bitirdiysen niye arasın ki ?
ben de terkedildim ve ne ararım ne de sorarım ... ayrılalı 9 ay bitti... hala unutmuş değilim ; hala düşününce içim acıyor ama o aramadığı sürece hiçbir şey yapmam... gerçi tabii neden bittiği de önemli ama ... benimkisi 2 sene sonra ben seni çok sevemiyorum ; sana tutkuyla bağlı değilim diye bitirdi... böyle diyen biri ile hangi ilişki için savaşılır ki ... belki seninki daha farklıydı :sm_confused:

ama yine de yeni aşklara yelken açmışsın işte bu daha güzel ... :)

Günaydınnn arkadaşlarrrr...
Nasılsınız bugün...
Ecrincim hoşgeldin....
Ben dün akşam çok iyiydim ama bugün yine anılaaaaarrrr anılaaarrr şimdi yüreğimde canlandılarrrrrrrrr oldum..lmaz:

olur tatlım öle arada ... bir gün iyi bir gün kötü ...sonra 2 gün iyi 1gün kötü ... öyle öyle daha iyi olacaksın... :teselli:

kızlar size gelsin bu şarkı çok güzel
ana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…