ya o beni ayrıldıkta sora aradı açmadım msj atdı arama yüzsüz dedim pişman oldum dahada aramıo işte çok özledim ofof
ama ciddi düşünmüodu ayrılmak zorunda kaldım ayrılırken ben sana aşık degildim hiç bi zamanda olmadım zaten ben sni özlüosam normal arkadşımıda özlerim zaten ben seni düzenli manita olarak gördüm dedi ayrılıncada hemen eski sevglisine geri döndü bende mecbur arayınca açmadım msjada ters cevap verdm ama hala çok seviorm:gitme:bırazda sen ıstemısın boyle olmasınıı madem sevıyodun bı gurur yuzunden neden oyle dedın kıı hala sevıyosan soylee ıstersen alah yardımcı olsun arkadasım
ama ciddi düşünmüodu ayrılmak zorunda kaldım ayrılırken ben sana aşık degildim hiç bi zamanda olmadım zaten ben sni özlüosam normal arkadşımıda özlerim zaten ben seni düzenli manita olarak gördüm dedi ayrılıncada hemen eski sevglisine geri döndü bende mecbur arayınca açmadım msjada ters cevap verdm ama hala çok seviorm:gitme:
cAnım beni kıskandırmak için o kıza dönmezki bide ona seni hala seviorum diip döndü banada aşık deglim dio en son üç ay önce aradı beni işte hala onla berabermi bilmiormemın ol senı kıskandırmak ıcın yaptıı cunkıı soyledıklerınıı hazmedemedı e tekrar deneylım desen ılk adımı sen atsan olmaz mıı
ben sana aşık değilim diyebilen bir adam var karşında buujuuu... eski sevgilisine de dönmüş...
eee nesini arayacaksın bu adamın allahaşkına ???
haklısında unutmyorm lanet olsun:çok üzgünüm:ben sana aşık değilim diyebilen bir adam var karşında buujuuu... eski sevgilisine de dönmüş...
eee nesini arayacaksın bu adamın allahaşkına ???
cAnım beni kıskandırmak için o kıza dönmezki bide ona seni hala seviorum diip döndü banada aşık deglim dio en son üç ay önce aradı beni işte hala onla berabermi bilmiormbiz çok küsüp barışıoduk alışmıştık artık küs barış ama bu sonuncu öle olmadı işte her sölediiği söz bıcak gbi yaraladı beni çok agır konuştu okadar şeye ragmen hala aradı yüzsüz dedim bende haksızmıyım ama gerçi bnde yüzsüz olmasam hala sevmem:gitme:
ama çok özledim kafayı yicemhmhh ozamnn dııcek bıse yokkk uzmee sende artık kendınıı takma onuu madem oylee yapmısss
kelin merhemi olsa başına sürer:çok üzgünüm:Selam kıslarrrr....
Kendinizi nasıl hissediyorsuınuz..
Benim çok ama çok yeni olduğum için kötüyüm..Ne önerirsiniz?:çok üzgünüm:
ama çok özledim kafayı yicem
ama ben unutmak istemiormkiBence onunla ılgılı konusmak bıle yersız bu saatten snra..
ne kadar az konusur ne az ondan hahseder aklına getırmezsen okadar cabuk unutursun
Selam kıslarrrr....
Kendinizi nasıl hissediyorsuınuz..
Benim çok ama çok yeni olduğum için kötüyüm..Ne önerirsiniz?:çok üzgünüm:
sence sen buna ınanıyomusunnn x))) buna gulerım bennn hala sewıoo odaa bujuu yuuu amacı kıskandırmakk zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?