Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

buju 7 aymı baya olmuŞ canım...
Bence bırak artık takıntı yapmayı..ama en dogrusunu yapmıssın..
Oda seÇımını yapmıŞ zaten...
Bıtır kafanda tamamen bo konuyu...hayır gelmez...aramak ısteyn Çoktan arar gÖnlÜnÜ almak ıÇın elındn gelenı yapardı...........

azraa sende sokpa istiosun anladım aramıs ıste gece ıctı demıstın du bakalım ayılamamıstır henuz...

canım benim yaaa... benim de 2 yıllık ilişkim bitti ; 9 ay oldu biteli... benim de ilk ilişkimdi... kolay olmuyor ... çok canın yanıyor ... ama azalıyor o acı gitgide... sen sadece iyi olmak iste... zamanla olacaksın ... bak şimdi benim için zaman akıp gidiyor ; yetişemiyorum hiçbiryere ... ama ilk başlarda saniyeler bile geçmiyordu... ama ben o geçmeyen zamanlarda hep iyi olmaya çalıştım... sen de başaracaksın eminim...

hakkında hayırlısı olsun tatlım :Saruboceq:

barıştık galiba ama aramadı bir daha belki çok işi vardır ama korkuyorum yinede

azracım bu korkuyla çok yanlış yapmaya müsaitsin... bak aramış seni seviyorum demiş sonra bana ne oluyor demiş telefonu kapatırken... bence üstüne gitme... onun kafasında yerine oturmayan şeyler var belki de senden vazgeçemiyor olmak onu rahatsız edecek...

sen varlığınla huzur ver ; sorun yaratma ki kararında şüpheye düşmesin...

sakin ol ... korkma ... :teselli:

buujunun bu kadar acı çekmesin arkadaşın ayrıldıktan sonra da aramasından... ne yardan ne serden...
ayrılık ayrılıktır ...
taraflardan biri kabul eder ;diğeri umut eder ...
hala görüşülmeye devam edilirse ayrılığı kabul edenin vicdanı da rahat eder...
diğeri umut etmeye devam eder...
vicdanı rahat eden çok da güzel hayatına devam eder ; yoluna gider ; kolunda yeni sevgiliyle gezer...
umut etmeye devam edene de dank ettiğinde süreç yeni başlamıştır artık umut etmektense acı çeker...

ehh siz karar verin artık ; umut mu edeceksiniz yoksa kabul edip yolunuza mı gideceksiniz...

böcük güzel anlatmış bende örnek vereyim ben arkadaş kaldım da ne oldu o bitridi ben dönecek diye umut ettim sonra günün birinde niaşnlandığını duydum daha beter yıkıldım

kafamçokkarıştıbuarada biz bi kere 4ay ayrı kaldık sonunda aradı tam toparlmştm kndmi unutuoyodm aradı ve barıştık işte bu yedi aylık süreçtede iki kez aradı en sonda 3ay önce demek istediim benimkinin durup durup tam kendini topladın anda arama huyu var o noktada dayanamayıp herşei unutup dönüosun işte oyüzden takıntı oldu zaten yoksa unuturdum bide geçmiştekileri silemio eski sevgilisne döndü onuda takntı yapmış demek ben bliorum hyunu bana döncek tam unutcam arıcak yne ararsa dönmiyim dmi hele şuan arasa gücüm yk dönerim belkide sizler fikir verseniz telimimi deişsem arasın die umudumda olmaz:çok üzgünüm:

doru sölüsoun aramasa çoktan yoluma bakcaktım ben hep kafamı karıştırdı çok haklısın

yaa kızlarrr nasıll hızlı yazıosunuz YETISEMIORUUUUMMMM SIZEEE......

hepsını okudummm
deryaaaammmmmm osledım kızz senııı konusamadk bı turlu bu topıc cok galabalık basım dondu :bbo:laelaelaelaelae
ama ossun sevdım hepsını herkes bı cıkıs arıo herkes bırbırıne yardım etmeye fıkır vermeye calısırken bı yandan da kendı sorunlarıyla bogusuooo :teselli:

canım benim 1.5 yıla yakın sürdü 8 ayda 3 aya yakın ayrı kaldık..
dedigin gibi tam aklımdan silmiştim unutuodum..aradı sordu oturuduk konuştuk uzlaştık sözde..beni üzme diyen insan seven insan yanından ayırmayan insan başka yuzu çıktı ortya..dediign gibi gene belki biz unutcaz çıkçakla ama zaman bizim aleyhimize işlio..
zamanımızı onları beklemekle geçiremeyiz...
onların suan gayet keyifleri yerinde bence..
umurlarında bile degiliz..
sevmek bu degil....eskisine dönmek tekrar bana dönmek sadece kendimizi kandırırız kimseyi kandırmayı...onların tekrar dönmesi ya bu nasıl olsa sevio kabul eder her turlu onlarda farkından onlara karşı zayıf oldugumuzun o yuzden dönüolar..sıgınıcak liman olarak görüolar bence seven insna üzmez kıyamaz zaman sokmaz araya telafi etmek içinden elinden geleni yapar...
ben anlamış degilim eski sevgiliye dönme olayını zaten..eski sevgili yuzunnden bitin ilişkiler için söylüorum arkdaşlar..
zaten bitmiş herşey benimde eski ilk ve 3 yıl çıktııgm çoçuk aradı yaa hatta biizmkiyle o ara ayrılmıştık ben neden barışmadım pekiii...
demekkki herşey bitmiş ben yeniden birini sevmişim..,
bunların napmaya çalışıtgınıda çözemedim..
eskileriyle onlara mutluluk dilerim ne hali varsada görsün..
bujuuu hiç üzme kendini bekleti içinede sokma bence daha çok yıpranırsın...

ecrin napim sizi görmeyince merak ediorum...
napim şeker edemedik buugn muhabbet olsun şeker..

saol cnm doru sölüosun eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yagardı böle avutcam kendmi arasada dönmicem yne ayrılıoz zaten sonuç deişmio iiiki varsınız saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…