coca cola bu konuda bendensİn bende dİorumkİ bu olay bİ tek benİmmİ basıma geldİ..
Valla Şİmdİ umrumda degİl..belkİde o ŞuÇlu dİe vİjdanımda rahat..kendİmde problemde aramıorum bunlar zaten problemlİ İnsanlar..nasıl ayrııldınız pekİİ sİz nasıl Çıktı konu ortaya
ben en iisi ölim ya baksanız herkes kabullenmiş bense mal gibi arasın die bekliorm aramıoda artık herkes yol alıo bense yerimde sayyıyorm bıraktıığı yerdeyim ne bi adım öteye ne bi adım beriye gidebliorm of
benim olayma benzio seninkide onada kız msj atdı buda hala sni seviorm dedi biz ayrıldıktan iki gün sora oldu işte ona döndü sanrım;Pardon arakadaşım konu bujumu....
Valla şöyle bişey var unuttum diyemem ama başkasında hala gönlü kalmıssa ve ben bir mail yakalamıssam eskisiyle iligli zaten bitmiştir..suçlu olduguumuz hepimizin yönleri var ama buda bi şekilde alatılmaktır canım...
Ben yakaladım maili ms atttım kısaca adama dedimki..
Demekki o şahıs bugun dönse gidersin sen....
Adam bana..
Haklısın dedi kısaca onun kadar kimseyi sevemem..
He şimdi belki boşlukta attı yada küs olduguumuz zaman attı o maili bilemem ..
çünki yuzyuze gelmeye fırsat vermedim...
Belkide o cvp ları bana kızgınlıkla attı..
Ama o gördügüm mail hiçbiir gerçegi degiştirmez..
Evet seviorum hala ama ahlamıorum unutmak için elimden geleni yapıorum..
öyle olması lazım...bana bugun bu lafları eden adam zaten beni hiçbi zamana sevemeişdir..işte ben herşeyi böyle düşünerek yoluma devam etmeye çalışıorum..
2 ay olcak nerdeyse ayrılalı zaman herşeyin ilacı ben buna inanıorum..
kızlarr ya benimki aramadı hiçç sinir oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?