Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben kaÇ saattır nıe yokum burda ...
Bakım sıtelerıne gırdım bakımlı olmak ıÇın zamna geÇırıorum en azından vakıt geÇıo yavvv ..
Kız mÜzık dınlemek onu hatırlatıcak Şeylerden uzaak dur..

hayatım olay bujuu arkadasımız basınaa qeldııı amaa senn herseyıı kabulenmısınn kendındede suc aramıyomuusun superr valaa ne dıım cabuk unutmussun formulunu arkadasamızada versen ne ıyı edersın x)

ben en iisi ölim ya baksanız herkes kabullenmiş bense mal gibi arasın die bekliorm aramıoda artık herkes yol alıo bense yerimde sayyıyorm bıraktıığı yerdeyim ne bi adım öteye ne bi adım beriye gidebliorm of

kızlar rica ediyorum toplayın kendinizi...
nedir canım bu ...

ben onu unutmak istemiyorum ; bir daha aşkı bulamam ; onun gibisini bulamamlar filan...

zamanı gelince unutursunuz da ; başkasını da bulursunuz ... onun gibisini bulmayın zaten ; size acı çektiren adamları bulup napıcaksınız...

acınız hemen geçiyor demiyorum ; hemen unutursunuz demiyorum...

ama bir kabul edin ayrılığı ; bir kendinize önem verin önce ... yoksa böyle böyle kendinizi kaybedeceksiniz... siz siz olmazsanız ne eski sevgilinizin önemi olur ; ne de hayatın ; aşkın...

iyi olmak isteyeceksin ... acılarda kaybolmak değil ;perperişan olmak değil...

şu an unutmayı deneseniz de olmaz ; acıyı azaltmayı deneyin... yeni bir erkek arkadaş bulmak da açıkçası bana pek doğru gelmiyor ... kimi işe yarar diye düşünse de yüreğiniz yaralı bir kere ne kadar sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsiniz ki .. ha yok ben yeni ilişkimle acımı unuturum ama olsun sağlıksız olsun zamanı gelince nasılsa onu da unuturum diyorsanız siz bilirsiniz... sizin yönteminiz... :1closedeyes:

Canımmm benimmmmm sende kabulleneceksin....İlerde daha çok üzülürsün yoksa..
Boşver yaa hayatına bak..Sana değer verene gideceksin..Birşeylerle meşgul ol...

Pardon arakadaşım konu bujumu....
Valla şöyle bişey var unuttum diyemem ama başkasında hala gönlü kalmıssa ve ben bir mail yakalamıssam eskisiyle iligli zaten bitmiştir..suçlu olduguumuz hepimizin yönleri var ama buda bi şekilde alatılmaktır canım...
Ben yakaladım maili ms atttım kısaca adama dedimki..
Demekki o şahıs bugun dönse gidersin sen....
Adam bana..
Haklısın dedi kısaca onun kadar kimseyi sevemem..
He şimdi belki boşlukta attı yada küs olduguumuz zaman attı o maili bilemem ..
çünki yuzyuze gelmeye fırsat vermedim...
Belkide o cvp ları bana kızgınlıkla attı..
Ama o gördügüm mail hiçbiir gerçegi degiştirmez..
Evet seviorum hala ama ahlamıorum unutmak için elimden geleni yapıorum..
öyle olması lazım...bana bugun bu lafları eden adam zaten beni hiçbi zamana sevemeişdir..işte ben herşeyi böyle düşünerek yoluma devam etmeye çalışıorum..
2 ay olcak nerdeyse ayrılalı zaman herşeyin ilacı ben buna inanıorum..

benim olayma benzio seninkide onada kız msj atdı buda hala sni seviorm dedi biz ayrıldıktan iki gün sora oldu işte ona döndü sanrım; demekki benle çıkarken hala aklı ondaymış oysa ne kadar içten yanımda bi sarılırken bin kere sarılıodu sanki rolcü pislik bende keşke senin gibi güçlü olsa allhım yardmcımz olsun:Saruboceq:

burası baya karışmış ben hiç bişiy anlamadım azra bekle biraz sadece seni hatırlıyorum barışmamaışmıydınız

buju malasef durumlar bunlar....
Şımdı yenıyse atlatman zor tabı ama zaman herŞeyın ılacı Şeker...

küçük böcük ne gusel yazmıssın oleee sanaaa kocamannn bııı repp altlarına ımzamı bıle aatarımm..
bıraz sılkelenın lutfen kendınıze gelın zaman akıp gıdıyooo kım ıcın bu uzuntu belkı suan akıllarına bıle gelmıosunuzdur...
hele bujuu ben onu unutmak ıstemıorum kı demişsin demekki acı cekmek hosuna gidiyor senin için dıycek bıseyım yok sen otur dusun bakalım bole nereye kadar gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…