Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ÇalıŞan demır paslanmaz derler ben bu gıdıŞler paslanıcam yaa................:))))))))))))))))))))))

kızlar ben geldiiimm...
geçmişi okumak istedim ama baya sayfa varmış vazgeçtim önemli gelişmeler var mı ?moraller nasıl?

bende kötü şeler oldu gülinn

bugünün ilk sayfalarını okudum canım senin ki mail atmış.sana şuan ne desem duymycaksın biliyorum ama sakın ona inanmak gibi bir hata yapma...ağlayan adam başkasıyla birlikte olmaz...hadi ailesi seni istemiyodu diyelim neden o zaman başkasıyla beraber ki neden yanlız başına değilde başkasının yanında...onun şuan yaptığı yaptıklarına sebepler bulup vicdan azabını azaltmak...toparlan artık neden oldu niçin oldu demeyi bırak düşündükçe içinden çıkamazsın,çıkmadıkçada yaralanırsın

hŞg gulİn herŞey aynı..sen nasısın

hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür 6 da çıkıp evime gidicem kaydirigubbakcemile2

gülincim mrb bı degısıklık yk aynı...

ecrinim nekadar umutsuz olduğun şu kısacık cümlenden bile belli.şimdi değişiklik olmasada bigün çok güzel şeyler olucak buna inan sana hiç yakışmıyo böyle üzgün durmak :1hug:

fıstıklar ben çıkıyorum evime gidiyorum artık akşama gelirim yine burda olursanız devam ederiz öpüyorum sizi kocaman opuyorumnanaktan

Kızlar şimdi çok kötü bi haber aldım. Yengem dayımı bırakıp başkasıyla kaçmış Çocukluktan beri severlerdi birbirlewrini. Çok mutluydular. Başka bi adamla kaçmış. Hem de13 yaşında boyu kadar oğlu var. Ben çıkıyorum. Beteri beteri var canlarım. Dua edin ve şükredin. Allah o yavrumun yardımcısı olsun.

inanmıorum yaa nasıl olmuss :S:S:S
bende cıkıorum sımdı yrn konusuruz sok oldum ya...

gulın cnm benım ınanıorum olucak ınsallah sadece ole bı durgunluk vardı ustumde gece gec yattım dedemden haber bekl ondan herhalde..

kactım bende ıyı aksamlar herkese...

peki neden kaçmış?

canım ya nasıl olmuşş..inş olumlu cvp larla gelirsin..şaşırdım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…