Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar numara tasıma olayı varya hanı aranızda yapan varmı bu aksam yapmayı dusunuyorum ama sonra pısman olmıyım dıorum

evet canım ben sana özelden yazım onu.gayet ıyı cıkıyor ve ınanılmaz bırsey ne soylerse cıkıyor şaka gıbı.

burcu aglama kız...
Bence bİz elİmİzden gelenİ yaptık..
Sen bİdaha maİl flan atmadın dİmİ..

Yok deryacım mail filan atmadım ben bir daha. Atamam. Atmam da. Başka bi isimle aldığım msn adresine eklemiştim onu ama kabul etmemiş. Etmesin de başkası olarak konuşmicam. Kararım kesin. Zaten 12 yaş büyük benden. İyice çocuklaşmak istemiyorum gözünde. Hem de benim olduğumu anlamasa bile onunla bir başkası gibi konuşamam. Ondan haber alacaktım ama boş aslında bu. Çünkü facebooktan tanımadığı birisine hemen msn adresini verdiğine göre ciddi bi ilişkisi yok. Bu yeter şimdilik bana.

bucuu peki birile çıktını duysan naparsın?

bucuu peki birile çıktını duysan naparsın?

Canım bu aklıma geldi gelmedi değil. Ama o ne istediğini bilen birisi. Eğer biriyle çıkıyorsa kimse onu yolundan çeviremez yapacak bişeyim olmaz. Benimleyken de kimse ona bişey yapamazdı, bahsettiğimiz adam 34 yaşında. Ama şunu biliyorum biriyle ciddi bi ilişki yaşarsa evlilik amaçlıdır. Ve büyük ihtimal evlenir..(Allah korusun)

Bu durumda izlerim. Ben Allahın adaletine güveniyorum. Benim gözyaşlarımla mutlu olmaz olamaz diye düşünüyorum..

Şunu söyleyeyim. Daha önce 2 aylık bi ilişkim olmuştu. O da evlilik üzerineydi. Ama benden ayrıldı o. Ve ayrılıktan sonra başka bi şehire gitti. Orda hayatına birisi girdi ve 2 ay içinde nişanlandı. Düğün tarihleri belliydi. Ama son anda anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. Nişan attılar. Ben tabi uzaktan izledim bunları. Yani ortak arkadaşlarımız vardı. Ve ayrıldıktan sonra o ortak arkadaşları ile bana haber gönderdi barışmak istediğini. Herkes kabul ederim sanıyodu. Ama nedense ben hayır dediğimde herkes çok şaşırmıştı. İşte solucan Allah büyük adaletine güveniyorum dediğim bu.

burcucum haklısın adalet topladır agır agır yurur ama ergeÇ gıdecegı yere varır..bekleyelım gÖrelım herŞeyı zamanla..bıde anlamıorum aradan zaman geÇıo tekrar arıolar bıttı gttın ıŞte..

burcu iyi yapmıssın boşver canım...

Saol canım benim. Yapacak bişey yok artık. Belki o ayrılalım dediğinde ben üzerine gitmeseydim o kadar mail atıp aramasaydım şu an daha farklı olabilridi. Ama ben böyle yaparak daha da kendimden uzaklaştırdım. Emin olun kaybediyoruz böyle yaparak. Boğuluyorlar. Şimdi düşüncem eğer unutamazsam hala, gittiği mekanları az çok biliyorum, 1 günümü ayırıp takip edip arkadaşlarımla oraya gitmek ve ona vurdumduymaz görünmek... Belki elime bişey geçmez ama en azından içim rahatlra. Gözünde öyle bi burcu çizdim ki gel dediğinde gelecek git dediğinde gidecek. Ondan başkasını sevemeyecek. Erkeklerin aklı başına kaybettiklerini anladıkları an geliyo.

solucan ben ayrıldık 2 hafta sonra bı kızla cafeye geldı .tamın etmemıŞtır benım orda olcagımı.elım ayagım bırbırıne gırdı..cafede karŞılaŞtık bunla ve Şok oldum..3 haftada parmagına yuzukle gÖrdÜm..cafe ortamımız aynı oldugunda ve ben bıda o cafeye adım atmadım 1.5 aydırda gÖrmorum aynı semtteyız ÇÜnkı gÖrmekte ıstemıorum..hıÇbı tepkı vermedım bılıomusun okadr olanları gÖrmeme ragmen...alıŞtım yanı olanlara gÖrceklerımı gÖrdÜm ıŞte....hakettım bunları hayır..ama gun olup devran dÖnıcek ınŞ sadece ogunu beklıorum ben.. O yuzden solucan herŞeye hazırlıklıklı olmazmız lazım...

bende hep dua ediyorum.Allah'ım duysun bana yardım etsin.Bzen diorum ya dua ediorum nie kabul olmuo inancımı kaybediorum.Allah'ın gücüne gitmesin.
Buarada sen hiç üzülmedin mi o kızla nişanlancanı duyduunda?beddua mı ettin kız yoksa:)

Son düzenleme:

Canım biz buna CEPTOİŞİŞTENGEÇİNCE diyoruz. Yani ne zaman ki kaybettiklerini anlıyolar o zaman kıymete biniyoruz. Aslında bizim için de öyle. Kaybedince terk edilince daha bi sevgimiz artıyor. Çünkü ulaşılmaz oluyor. İnsan psikolijisi bambaşka. Ama kadın ve erkekte fark ediyo bu psikoloji bunu anladım. Ama şu hayatta aşk acısı olmasaydı daha mı bi güzel olurdu ne...

burcu belkı haklısın ılk ayrılıklta bende maıl atttım ama bıttı dıye herŞey..ve aynen senın dedıgın gıbı cafeye 1 ay boyunca gıttım ...kızlarla ve 1 keresınde denke geldık bende keyıf yerınde ama emınmkı delırdı orda benı o Şekılde gÖrÜnce kızlar dedıkı derya fena bakıo sana gÖz hapsındesın resmen..ama burcu bıdada gıtmedım cafeye onla buluncak aynı ortama ÇÜnkı ınsan daha kÖtÜ oluo ne gerek var kendımı Üzmeye dedım b sırkelendım..
Ama haberler gelıo hafta sonları tekmıŞ yanı arkdaŞlarıyla Önceden o cafeye hafta sonu benle gıderdı..zaten ayrıldık 2 hafta hafta Çıydı bı kızla geldı..ben bılerek aŞŞa ındım gÖrsÜn dıe ..aradan zamna geÇtı Çıkıtılar kızla beraber yukarı bakıp gıttıler ama ben hıÇ tınlamadım nedır degıldır bılmıorum bıŞeyde bılmek ıstemıorum onla ılgılı..neyse Çenem dÜŞtÜ
burcu gıtmek ıstersen 1 krelıgne gıt havanı at ama sık yapma sakın
...

bende hep dua ediyorum.Allah'ım duysun bana yardım etsin.Bzen diorum ya dua ediorum nie kabul olmuo inancımı kaybediorum.Allah'ın gücüne gitmesin

Sakın solucan. Yüreğini temiz tut. Bak anlattığıma.. Bunun gibi o kadar örnek var ki dünyada. Çünkü Rabbim kimsenin kimseye ettiğini yanına bırakmaz. Ben sadace benden bulsun istiyorum. Ha kötülüğünü istediğim için değil. Eğer bana yaptığının ne kadar kötü olduğunu birisini böyle sevince ve terk edilince anlayacaksa dilerim o da ben olurum. Sen dualrının kabul olacağından emin ol. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…