burcu aglama kız...
Bence bİz elİmİzden gelenİ yaptık..
Sen bİdaha maİl flan atmadın dİmİ..
Yok deryacım mail filan atmadım ben bir daha. Atamam. Atmam da. Başka bi isimle aldığım msn adresine eklemiştim onu ama kabul etmemiş. Etmesin de başkası olarak konuşmicam. Kararım kesin. Zaten 12 yaş büyük benden. İyice çocuklaşmak istemiyorum gözünde. Hem de benim olduğumu anlamasa bile onunla bir başkası gibi konuşamam. Ondan haber alacaktım ama boş aslında bu. Çünkü facebooktan tanımadığı birisine hemen msn adresini verdiğine göre ciddi bi ilişkisi yok. Bu yeter şimdilik bana.
kızlar numara tasıma olayı varya hanı aranızda yapan varmı bu aksam yapmayı dusunuyorum ama sonra pısman olmıyım dıorum
eylülcüm sgl cnm bıraz daha ıyıymıs suan...
nsılsın senın sesın cıkmıo...
bucuu peki birile çıktını duysan naparsın?
burcu iyi yapmıssın boşver canım...
Canım bu aklıma geldi gelmedi değil. Ama o ne istediğini bilen birisi. Eğer biriyle çıkıyorsa kimse onu yolundan çeviremez yapacak bişeyim olmaz. Benimleyken de kimse ona bişey yapamazdı, bahsettiğimiz adam 34 yaşında. Ama şunu biliyorum biriyle ciddi bi ilişki yaşarsa evlilik amaçlıdır. Ve büyük ihtimal evlenir..(Allah korusun)
Bu durumda izlerim. Ben Allahın adaletine güveniyorum. Benim gözyaşlarımla mutlu olmaz olamaz diye düşünüyorum..
Şunu söyleyeyim. Daha önce 2 aylık bi ilişkim olmuştu. O da evlilik üzerineydi. Ama benden ayrıldı o. Ve ayrılıktan sonra başka bi şehire gitti. Orda hayatına birisi girdi ve 2 ay içinde nişanlandı. Düğün tarihleri belliydi. Ama son anda anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. Nişan attılar. Ben tabi uzaktan izledim bunları. Yani ortak arkadaşlarımız vardı. Ve ayrıldıktan sonra o ortak arkadaşları ile bana haber gönderdi barışmak istediğini. Herkes kabul ederim sanıyodu. Ama nedense ben hayır dediğimde herkes çok şaşırmıştı. ışte solucan Allah büyük adaletine güveniyorum dediğim bu.
burcucum haklısın adalet topladır agır agır yurur ama ergeÇ gİdecegİ yere varır..bekleyelİm gÖrelİm herŞeyİ zamanla..bİde anlamıorum aradan zaman geÇİo tekrar arıolar bİttİ gttİn İŞte..
bende hep dua ediyorum.Allah'ım duysun bana yardım etsin.Bzen diorum ya dua ediorum nie kabul olmuoinancımı kaybediorum.Allah'ın gücüne gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?