burcu belkİ haklısın İlk ayrılıklta bende maİl atttım ama bİttİ dİye herŞey..ve aynen senİn dedİgİn gİbİ cafeye 1 ay boyunca gİttİm ...kızlarla ve 1 keresİnde denke geldİk bende keyİf yerİnde ama emİnmkİ delİrdİ orda benİ o Şekİlde gÖrÜnce kızlar dedİkİ derya fena bakıo sana gÖz hapsİndesİn resmen..ama burcu bİdada gİtmedİm cafeye onla buluncak aynı ortama ÇÜnkİ İnsan daha kÖtÜ oluo ne gerek var kendİmİ Üzmeye dedİm b sİrkelendİm..
Ama haberler gelİo hafta sonları tekmİŞ yanİ arkdaŞlarıyla Önceden o cafeye hafta sonu benle gİderdİ..zaten ayrıldık 2 hafta hafta Çİydİ bİ kızla geldİ..ben bİlerek aŞŞa İndİm gÖrsÜn dİe ..aradan zamna geÇtİ Çıkıtılar kızla beraber yukarı bakıp gİttİler ama ben hİÇ tınlamadım nedİr degİldİr bİlmİorum bİŞeyde bİlmek İstemİorum onla İlgİlİ..neyse Çenem dÜŞtÜ
burcu gİtmek İstersen 1 krelİgne gİt havanı at ama sık yapma sakın...
Sakın solucan. Yüreğini temiz tut. Bak anlattığıma.. Bunun gibi o kadar örnek var ki dünyada. Çünkü Rabbim kimsenin kimseye ettiğini yanına bırakmaz. Ben sadace benden bulsun istiyorum. Ha kötülüğünü istediğim için değil. Eğer bana yaptığının ne kadar kötü olduğunu birisini böyle sevince ve terk edilince anlayacaksa dilerim o da ben olurum. Sen dualrının kabul olacağından emin ol. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
bende hep dua ediyorum.Allah'ım duysun bana yardım etsin.Bzen diorum ya dua ediorum nie kabul olmuoinancımı kaybediorum.Allah'ın gücüne gitmesin.
Buarada sen hiç üzülmedin mi o kızla nişanlancanı duyduunda?beddua mı ettin kız yoksa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?