Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayır canım tabii ki de sık yapmam. Amacım beni onsuzda olabileceğimi görsün. Onu görmek istesem gizliden gizliye görürüm zaten. Evini işyerini biliyorum. Ama bende ki amaç farklı. Yokluğumu böyle hissetmiyosa öyle hiseder belki. Aklımda bu ama cesaretim yok açıkçası...Cesaretimi topladığımda olur ancak.Zaman ihtiyacım var.

Sen de en iyisini yapmışsın. En güzeli vurdumduymaz olmak. Bak senin ki pişman olur bence. Bu erkek milletine hava attırmayacaksın. Beni arama bitti cart curt... Hava atacaksın. Öylesi yarıyo valla. Onlara gururlu politika çizeceksin. Beni istemeyeni ben hiç istemem politikası çizeceksin. Onlar bundan anlıyo.

burcu evet farklı ınsan psıkolojısı ama cıdden kaybedınce anlıoruz.....
Ama demekkı bıtmesı gerekmıŞ pıŞman degılım artık hıÇbıŞey ıÇın ...bazen bŞeylerı Çok fazla zorlamanın bır anlamı yok bence herŞey olucagna varır..

Aynen canım ben de senin gibi düşünüorum.ona acı çektiren ben olmak istiorum.
dediğin gibi inşallah hepimizin duaları kabul olur ki biz dua etmesek de zaten kötülük yapan ya bu dünyada ya da öbür dünyada ettiğini bulur.

burcu pıŞman olsun olmasın canım ben herŞeyı gÖrdÜm..
O yuzden vıjdanım ıÇım rahat..belkıde bu yyuzunden rahatım..
Rahat davran zaten onu gÖrÜnce..delırsın ıııce ben onsuzda olabılıomuŞum nasılmıŞ gÖrsÜn..her dedıklerını yaptık tepemıze Çıktılar Şımdı sıra bızde..

Kız üzülmez olurmuyum. Mahvoldum. Ama beddua asla etmem. İnşallah evlenemez die dua ettim. Belki duam kabul oldu belki Allah nasip etmedi. Çok şükür. Şimdi ne yaparsa yapsın umrumda değil o. Karşılaştım hatta. Bişey olmamış gibi. Kader işte.. Ben çok şaşırıyorum ama anladım ki hayat böyle kızlar. Zaman geçiyo dünya dönüyo. Devran da dönüyo.. Bakıyosun o çok sevdiğin adam o gözünde yücelttiğin adam aslında o kadar mükemmel değilmiş. Hatta iyi ki olmamış diyebiliyorsun. Yani Solucancım. Her işte bir hayır vardır. Allah yolumuzu çizmiştir. Sabredip görücez artık..

Hani bi laf var ya. Çok doğru. Eğer olmayacaksa kendini istediğin kadar parala yine olmaz. Ama olacaksa da kimse önünde duramaz. Aynen öyle. Kısmetten öteye yol gitmez. Bekle bakalım kısmetin nerde bekliyo seni. Belki odur belki hiç ummadığın yerde karşına çıkacak bir başkası.

kısmet herŞey kısmetımız kımse o olur zaten..kendımızı paralamanın bır anlmı yok..

Evet.. Ben hiç merak etmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ve herşeyden önemlisi kimseyi evliliğiyle imtihan etmesin Rabbim.

" Kalbinize yakın bulduklarınızı çantada keklik sanmayın.
Sıkıca asılın onlara, tıpkı hayata asıldığınız gibi...
Çünkü onlarsız hayat da anlamsızdır.
Hayatınızı asla aşka kapatmayın.Aşkı bulmanın en kısa yolu, aşık olmaktır, korumanın en iyi yolu ise ona kanat takmak...
Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın.
Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Dün tarih oldu...Yarın bir sır...
Bugünün kıymetini bilin.”

allah buyuktur allah gönlümüze göre versin herşeyinde hayırlısını nasip etsin..aminnn

ey sevgili duyuyor musun sesimi dönebilirmisin gittiğin yerden..
aklında mıyım acaba, şimdi bir başka bahardasın belki. alıp götürdüğün yüreğimi parçaladın köşelerde ve bilirmisin içimdeki yanığını. ey sevgili sen kim bilir kaçıncı sevdadasın aşk dediğin ne ki dilde tek kelime olsan da olur olmasanda.
biter elbet dilde söz gelsen de olur gelmesende...

Ben gelirim solucan...:):))))

Ecrincim çok güzel yazılar paylaştıkların. Ellerine sağlık. Bu arada yoğundum bugün. Son mesajına cevap yazamadım.

bana sigara serbest burda ...bi yere gitmeme gerek yok oturdugum yerde içiom..
çogu yerde yasaklandı herkes kapılarda içio sigara...

Sorun dgl cnm bende cok yogundum bugÜn sımdı bıraz mola verdım benımde bı sıgara ıcesım ama neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…