Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayata etkilendm ne yalan söylim şimdi 2 gundur aklıma hepp tuaf oldum ben ya...bide akşama kadar görme sansımda var..kapıya çıktıgım an artık ondan etkilendim bilmiorum canım...kısmet yaa inş bu sefer iii olur hayata...

hayata sen suan Çok karazsızın ve nolcagı bellı degıl bende yaŞadım kÖtÜ bı durum tek dılegım en kısa zamanda herŞey bellı olur vede dÜzelır..

hayata sen suan Çok karazsızın ve nolcagı bellİ degİl bende yaŞadım kÖtÜ bİ durum tek dİlegİm en kısa zamanda herŞey bellİ olur vede dÜzelİr..

deryacım sağol dileğin için bazen dıyorum kı keske bu kadar karıştırmasaydım 2 gundur aklım da bu düşünce var evet eskıden ıstemıyor dıye bılıyordum sımdı de ıstıyor ama uzak sebebını bılmedıgım sekılde ve bunu anlamıyorum...

sebebını Ögrenmek ıstesende dahada herŞey karıŞıcak..kafanda hep soru ıŞaretlerı olucak ve...hıÇbızaman ÖnÜne bakamıcaksın....hayata

bulamam kı canım benı götüren arkadaşım artık katarda yaşıyor .çoktan yok etmiştir nosunu heralde.
yada bende kaybettım gıtmeden oraya bılemem canım bak tarıf edım meydandan aşagıya dogru ınerken garantının üst sokagından gir ( alt sokagından degıl orası melekler kahvesıne cıkıyor cunku ) köşeye kadar yürü köşede bir kebapçı var zaten orada okulu göreceksin.okulun tam karşısında küçük bir giriş kapısı var o kafe ama nosunu bulmam imkansız.

kaça kadar açık bılmıyorum yada boş zamanı varmı ben gıdım ıste yarın sana da veririm numarasını sen gidersin öyle .yarın kesın gidicem çünkü.

Azracım hosgeldın cnm nasılsın ?

Hayata aldıgın kararın kesınlıkle arkasındayım lutfen sende arkasında ol ve bı cızgı cek sunun ustunun.. Hatırlıomusun dıger topıkte 'bu ıŞ bana yaŞ gıbı gelıyorhayata gelecegınız yk bence ' demıŞtım..
Kumral bombam benım dınle benı bırak Şunu ne halı varsa gorsun......

Solucn bende ruymda gordum ılk uyandıgımda uff ne acısı be ne halı varsa gorsun dedım yattım uyudum bıdaha gordum yıne umursamadım ıcım acıdı ama o an baska bı dusundum cıkardım aklımdan...sende ole yap canm..

Deryacım ınsallah ya hadı hayrlısı..

bitiremiyorum hıc olmazsa yok bılırım.umudum kalmaz yok sayıyorum cumartesı bu olayı kapattım dedim o aradıktan sonra hatta 4 senedir konuşmamı istemediği birisiyle 4 sene sonra oturup 2 saat muhabbet ettım.markette onun cok sevdıgı benım sınır oldugum ınsana bıttı ve bırısınden hoşlanıyorum dedım adam yazlığa 9da gelmiş 11de yanımdaydı.neymiş 4 senenin cumartesiymiş sanki hiç ayrılmamış gibi davrandı ben bıtırsem nolcak adam ızın vermedıkten sonra.:gitme:
ecrin bu çevremdekılerın gün geçtikçe evlenmesi yada hayatlarını bırleştirecekleri adım atmaları ve kafa bulur gıbı ne kadar oldu sızın 4 sene dıyınce hmm 4 sene 40 senede olur sen üzülme deyişleri artık canımı acıtıyor dayanamıyorum.
4 sene dıle kolay bır zaman bır cocuk olsa konuşmayı ,yürümeyi öğrenirdi.ya bız ?

Son düzenleme:

bak canım nette cıkan zade cafenın tarifi şu şekilde;

Benetton karşı sokağından girilince Saint Pulcherie Fransız Lisesi karşısı

grşebılırız bana uyar cnm daha oncede soledım...

madem o anlamıo sen ısrarla soylemeye devam edıceksın bıdaha konusmk ısterse konusma yada yanına gıtme... bı sekılde senın artık kararlı oldugunu bole devam etmk ıstemedıgını bılsın..

gulını goruorum aşagıda mrb cnm nıe yazmıon
resmını gordum tam tahmın ettıgım gıbı çıtı pıtı bı kızsın yaa begendım yanııı hoşsun cnmcım opuyorumnanaktan

ecrinim bitanem çok üzüldüm annenin durumuna inşallah sonuçları iyi çıkar inan ki dua edicem annen için.ama o güzel gözlerinden yaş akmasın yüreğini ferah tut eminim sonuçları iyi çıkıcak annenin.umut tüketmek yoktu dimi bitanem :teselli:

kızlar Özellİkle gulİn yardım ettİ bana ben teredÜtteydİm o bİraz akıl verdİ saolsun bakalım ..
Hepİnİzİn basına kızlar..

gulİnnn kaybolmuŞ....ecrİn İnŞ sanada İİİ bİrİ Çıkar...canım hayata sanada İnŞ artık Öyle demek gelİo İÇİmden ..soluncan sende İnŞ toparlanırsın bİran Önce...

giremedim canım bugün yoğun işler.ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım geçmiş sayfaları tam okuyamadım vaktim olursa okuyup ona göre yorum yapıcam

teşekkür ederim canım geçmişi azcık okudum ondan yazamadım hemen

gülinim sgl cnm bnım haklısın söz vermıstım umut tüketmek yk....

bugun hıc kımseyle konusmadım ıs dısında pek muhatap olmadım kımseyle cnm sıkılıo bı sızle konusuyorum ıyıkı gırmısım bu sıteye yksa zaman gcmezdı herhalde :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…