hayata sen suan Çok karazsızın ve nolcagı bellİ degİl bende yaŞadım kÖtÜ bİ durum tek dİlegİm en kısa zamanda herŞey bellİ olur vede dÜzelİr..
bulamam kı canım benı götüren arkadaşım artık katarda yaşıyor .çoktan yok etmiştir nosunu heralde.
yada bende kaybettım gıtmeden oraya bılemem canım bak tarıf edım meydandan aşagıya dogru ınerken garantının üst sokagından gir ( alt sokagından degıl orası melekler kahvesıne cıkıyor cunku ) köşeye kadar yürü köşede bir kebapçı var zaten orada okulu göreceksin.okulun tam karşısında küçük bir giriş kapısı var o kafe ama nosunu bulmam imkansız.
kızlar Özellİkle gulİn yardım ettİ bana ben teredÜtteydİm o bİraz akıl verdİ saolsun bakalım ..
Hepİnİzİn basına kızlar..
gulİnnn kaybolmuŞ....ecrİn İnŞ sanada İİİ bİrİ Çıkar...canım hayata sanada İnŞ artık Öyle demek gelİo İÇİmden ..soluncan sende İnŞ toparlanırsın bİran Önce...
grşebılırız bana uyar cnm daha oncede soledım...
madem o anlamıo sen ısrarla soylemeye devam edıceksın bıdaha konusmk ısterse konusma yada yanına gıtme... bı sekılde senın artık kararlı oldugunu bole devam etmk ıstemedıgını bılsın..
gulını goruorum aşagıda mrb cnm nıe yazmıon
resmını gordum tam tahmın ettıgım gıbı çıtı pıtı bı kızsın yaa begendım yanııı hoşsun cnmcım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?