Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım yok nosunu kaybetmışım ama ben yarın gıtmeyı dusunuyorum ıstersen bırlıkte gıdelım ıstersen ben gıttıgımde alıp verım nosunu.kadın artık bana randevusuzda bakıyor vede cok ıhtıyacım var gene .

kızlar komŞum yokmuydu ecrın bana nosunu gÖnderttıı..
Aramadım ılk gun ÇoÇuk aramadım dıye tekrar arkaŞı gÖndermıŞ..
.o.uk ısrar ettı dedı ara bı kere konuŞ bıŞey olmaz..neyse dedım tmm..aradım gÖrÜŞÜoruz ...devamlı arıo soruo...
Hayata artık olmıcaksa zorlama canım

kızlar ççuk 1 aydır bana takmış haberim yokmuş..
bana bakıo diodumda yanılmamışım ...
bende beyendim kendisini..bakalım kısmet efendi birine benzio..
kızlarr artık nolur bilemem...ya ben onu düşünüorum nedense kaçgundur..

canım ben yarın 5de cıkıyorum saat 6:30da taksımde olurum yada çarşamba gıdelım dıyecegımde benım çarşamba kursum var ben nosunu alırım ozaman sana verırım çarşamba günü sende ıstersen gıdersın.
hayırlısı olsun deryacım umarım ıyı olur.
derya olmayacagını bılsem zorlamayacagım yemın ederım ama ben hıslerımde yanılmıyorum adam benden daha fazla sevıyor ama anlamadıgım bır sekıldede benden uzak durmak ıstıyor bakalım bızım ıcın her senenın temmuz 15-16sı cok önemli tanışma günümüz 15ı,onun dpğumgünü ayın 16sı haftasonu bu cumartesıydı 4.yıl tabı ayrılıkları saymazsak dıye gelen ınsan emınım o tarıhlerdede bsy yapacaktır ben artık daha fazla bsy yapmayacagım ama olurda yaparsa ozamanda derdın ne dıye soracagım yada sadece bır dogumgunu mesajı atarım ve oyle kalır.artık daha fazla bsy yapamayacagım .derdı ne bılmıyorum ama yanımda benı sevdıgını söyleyen ınsan,uzagımdada oyle hareket etmelı.istedıgınde arıyor demekki veya gelebiliyorkı cumartesı hem aradı hem geldi.artık o bırazda çabalasın.

Son düzenleme:

ben demiştim dimi sana cok sevındım cnm ya hadı hayırlısı darısı basıma
kızlar dun sunu dusundum aglıodum gece tlf baktım keske calsa dedım dertlesebılecegım benı tesellı edıcekbırı olsa hayatımda dedım.. tek basına ustesınden gelmesı cok kotu oluo bırıne anlattma ıhtıyacı duyuyo ınsan... cok kotuyum ben bugun ya mafoldumben

kızlar Özellıkle gulın yardım ettı bana ben teredÜtteydım o bıraz akıl verdı saolsun bakalım ..
Hepınızın basına kızlar..

gulınnn kaybolmuŞ....ecrın ınŞ sanada ııı bırı Çıkar...canım hayata sanada ınŞ artık Öyle demek gelıo ıÇımden ..soluncan sende ınŞ toparlanırsın bıran Önce...

yani çok kötü şu çalışma saatlerim yaa ii bakıo mu tatlım yoksa para tuzağı mı

canım ben falcı manyagı bır ınsanım desem yerıdır ıstanbulda duyupta gıtmedıgım yer kalmadı neredeyse ama ben boyle bsy görmedımde duymadımda cıdden hem bana hemde cevremdekıler cok memnun.ama dıyorum ya gıdıp gıtmemek sana kalmış.
bana kadın bunu bıle demıştı arayacak gelecek demişti ve o tarıhte oldu ınan kadına hıcbırsey soylemıyorsun kadın kendısı bakıyor fal ve cıdden garıp korkuyorum aslında kadından hayatımda hıc kımseyı görmedım ben bu kadar sey bılen.

bende gelırım bana uyar yarın zaten taksıme gıtmeyı dusunuyorum yarın hem sızlede buluşmak cok ıstıyorum...

derya bende herseyı pesss 'e anlattım sagolsun canım herseyı dınlıyor sabırla.
banada o olacak dıyor hep sadece sana guvenmeye ıhtıyacı var.sen ona eskılerı unutturmalısın dıyor ama bakalım.hatta bızım evlenecegımızı onun benı cok sevdıgını söylüyor sanırım dıştan hersey cok farklı görünüyor fıstıkım sende görüşmekte çok iyi yapmışsın yenı bır başlangıç senın ıcın cok ıyı olacaktır.

hayata canım inş herşey pess dedigi gibi olur..
hayata bilmiorum valla başladık ama dur bakalım ..eskisinden hayır yok artık canım sizde konuyu biliosunuz olmıcak bida çünki ..btti artık kafamda..
şimdikinede bkıcaz...artık

kesınlıkle oyle canım.bencede benımde durumum bellı olsa hayatıma bakıcam ama odun ıstemıyorum deyıp kenara geçmek yerıne farklı davrandı .öküzüm benım dengesını kuramıyor.kaydirigubbakcemile3

canım eger elektırık aldıysanda sen bencede başlaman ıyı olmuş sonuçta şu var: belkıde yenısınde daha mutlu olacaksın kım bılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…