Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ben senin bu lalenin napmak istedini pek anlamadım açıkcası.
dalga mı geçio adam mı seçio?
bi gece önce böle konuşuo ertesi gün ulaşamıosun bile..
ya dengesizlik war ya da kafası güzeldi yanına geldiğinde

dualarımız senınle canım.

kafası güzeldi desem o ne kadar içerse içsin,asla kendini kaybetmez ve hadı kaybettı dıyelım araba kullandı,konuştuk falan filan asla böyle bırsey yoktu yanı.
dengesizlik var ama neden bende bılmıyorum .
ve napmam lazım artık anlamıyorum...

hayata kafa karıŞtırmıŞ baŞkada bıŞey yokkı canım..baŞksıylada evlensek dıo gene senı unutmıcam dıo..Çok saÇma sız baŞkalarıyla evlensenız bıle unutmılcakmıŞ adma senı bıtırmıŞ ıstemıo ama aklının bı kÖŞesındede olucaksın sadece..naptıgınıda pek fazla anlayamadım..

yok kızlar başkaları ile evlensek lafını kafasında bıtırdıgı ıcın demedi.ılerde olurda bırbırımızın kısmetınden öte gidersek aılelerımızden kopamazsak ayrılırsak başkaları ıle evlenırsek bırlıkte yaşadıklarımızı kımse ıle hıcbırsekılde yaşayamayacağız demek istedi.
hatta ben aşkı başka yerde arıyorum dedı bende ona dedımkı başka bırısındemı korkunç derecede tepki gösterdi ben şerefiszmiyim seni sevmesem yanında ne işim var dıye sana nasıl güvenmemı beklıyorsun dedım.haklısın ama kafana kazı ben boyle bır ınsan degılım sende bılıyorsun dedi eger anlamazsanda cok acı şekilde sana öğretmek zorunda kalırım bunu dedı.aklım allak bullak.

canım iyiyim nolsun hafta sonum çok guzel geçti ve size havadisim var..................ama hepiniz moreli ii degil şimdi söylemim sank hava atarmış gibi olmasın..
hayata kararsızlık çok kötü..canım bişey olduguda yok ondan bişey dyemiorum

cnm kendı adıma soylıyım ben uzuntulu seylerden bahsedınce daha kotu olurum o yuzden gercekten guzel seyler duymak ıstıorum buna ıht var..
anlat lutfen

deryam noldu anlat bakalım içim karardı sabah sabah barı ıyı bır haber alıyım canım.
ya bılmıyorum deryacım belkıde benı benımkısı kullanmaya çalışıyor yada salak yerıne koymaya çalışıyor yada cıdden hayatını toplayamıyor çünkü bana denetimden geçtik falan dedi dedim kımın denetimi itkib dedi aradım orda çalışan bır arkadaşımı fabrıkanın durumu cıdden kötü dedi.eğitim vermemiz gerekiyor dedi az önce aradıgımda.
cumartesi akşamı ben ona anlattım ne olacağını işle ilgili sen nerden bılıyorsun oldu dedım ben bu işi yapıyorum.izin ver yardım ediyim bır daha konusunu açmadı.belkıde kendısını daha alt sevıyede oldugunun kendısı de artık farkında ben bu kıza nasıl yeterım dıye dusunuyor belkıde aslında hepsı bunların bırer onun şeytanı halı ama bana sarılmasında dokunmasında bakmasında asla kötü bsy yoktu bır ınsan cumartesı sabah 09:00dan akşam 9a kadar çalışıpta o yorgunlukla araba kullanıp,11de sevmediği bır ınsanın yanına gelmez ya .bunu en azından o yapmaz ne olursa olsun bılmıyorum hıcbırsey bılmıyorum artık...

hayata ben dün senın o falcıya gitmeye niyetlendım ama yerını bulamam die korktum
ozelden nosunu msj atsana yaa bide böle bildiniz baska falci yok mu kızlar.artık onlarda arıorum çareyii

kızlar benımde sıze kötü bır haberım var aslında ne ıyı ne kötü söyliyim mi? baktıgın acıya göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…