Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne varmıs benım yasımda bak ben 20 yımde noluo hiiçççç koca bırr hiiççç.....
kendımı turşu gibi hissediorum :dilcikar::dilcikar:

ee zaman la anlarsın canım yaş 30 yaklaştıkca evde kalmış muamelesi artıo seçenekler azalıo hahaha

ya ben iş kıyafeti giicem.gerçi bgn kot giydim üzerimde beyaz bişi war askılı.resmimi atim istersen.özelden msj at cnm adresini

hyaır kaçmadım kızlar bızımkını tanıyan bır bıtlıslı getırdılerde onlarla konuşuyordum sımdı.bıtır falan dıye sonra anlatırım allak bullak oldum kızlar.
telefon numaranızı verın bana özelden telefonlarla bırbırımızı buluruz.

kızlar ben cok kötü oldum ya ağlamak istiyorum ama aglayamam gözümü kafamı allak bullak yaptı burdakiler.

gözümü korkuttular onlarda tatvanlılarmış yapamazsın o aileyle babası ben dtpyı desteklıyorum dıyen aıleden babasından öcü gibi korkan babasının tüm kaçakcılık işlerini yapan adamlasın bundan sonra kendını sogutmaya çalış eger yapabılıyorsan yapamıyorsanızda tamamen kopun sen sonra başını taşlara vurursun ama iş işten geçmiş olur.boşanmaya kalkarsan boşandırmazlar.onlar aşiret gibiler valla senide öldürüp bır kutuya koyarlar kım vurduya gıdersın sen zannedıyormusun doğudakiler intihar ediyor aşiretlerin ceza kesmesi sonucu ee bu adamlar aşiret yapamazsın dediler kısaca.
ağlamak istiyorum..

bılmıyorum doğru aşiretler dogru esenyurtta çalışıyorlar doğru babasının işleri için suriyeye gidiyor.
ve ben bu ınsanlara nerde fabrıkaları falan var demedım sadece bır arkadaşım cok acı çekiyor cocuk tatvanlıymış gelsenize bır nasıl bırısı dogrumu degılmı dıye soyleyın demiş onlarda gelmişler ve tırcı insanlar bunlar .ilk ısımlerını verdııgm de hepsi kaldı sakın dedıler ılk sonra zorlayınca anlattılar bızı abi olarak gör yapma yol yakınken dön dediler yanı benım bıldıgım sadece ılk cumledekıler ve onlara söylemedim onlarda bıdlgııne göre belkıde benım farkedemedıgım bsyler var.

solucan ya ben cok kötü oldum .sonraya kalsa olurmu cok yakın bır arkadaşımla konuşmak ıstıyorum yanı bellı adamın dengesızlıgının altında bır sebp vardı belkıde bunlar.sana da söz verdım gerı donemıyorum ama kötüyüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…