Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben özele teli attım..nolyoo ya iki dak pc başından ayrıldım haberler ktüü yine hayata iyimisin

gıt canım hande adına randevu aldım saat 7-8 arası 2 kişi ben kendımı iyi hissetmiyorum ve nedense içimde böyle olduguna dair bsy var.bundan dolayı bana boyle davranıyormuş gıbı bsy var canım.

haklısın ya gelım yanı belkıde dogru degıldır yada bsydır
hem sızlerı cok merak edıyorum hemde sabahtan berı görüşcez dıye konustuk sımdı gelmemek garıp gelıyoır gelım en ıyısı.

canım mahcup olcam die düşünme iyi hissetmiyorsan anlarız merak etme , sen iyi ol yeter

solucan tam bır afetmışsın bana nonuda atarmısın ben görmedim konuşurken mailinide oyuzden yorum yapamadım canım.

canım garantinin üst sokagından gir.palamı halamı ne dıye köşede kebapçı var.oradan dön köşede okul var okulun karşısındaki küçük yer.solucan bana nonu at canım ben cıkmadan hem bende gelım bende fal baktırırım .zaten sonu yoksada öğrenirim kafamdakı soruları kadına sorarım kendım acabamı dıyecegıme fal baktırmaya gıdıcez sonucta.
galateia ıstersen sende özelden maıl adresını at sana bende resmımı yollım canım.

Bı SUSUNN BEE SABAHTAN BERI TLF AT ISMINI AT RESMINI ATT BI SUSUN BASIM ŞıŞTı ZATEN GELEMıYORUUUUMMMM lmaz:

ben 7de orada olurum sıyah pantolon yemyeşil bır tshırt ve elımde laptop var kızlar.üzgünüm ama pcimi bırakamıyorum burda laptoptan tanıyabılırsınız benı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…