Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yettim gareeeee :roflol:

Hayatacım öğrendiklerin pek parlak değil,bence de uzaklaş bu çocuktan...

Gerçekten de evlenir ve anlaşamazsan ayrılamazsın...

bencede bende boyle dusunmek ıstıyorum ama eger ararsa falan oturup soracağım dogruysa desın bende bılım barı.kızlar ben cıkıyorum umarım galateia ve solucan ekmezsiniz beni görüşürüz.

bencede bende boyle dusunmek ıstıyorum ama eger ararsa falan oturup soracağım dogruysa desın bende bılım barı.kızlar ben cıkıyorum umarım galateia ve solucan ekmezsiniz beni görüşürüz.

Canım ben çocuğun bunları sana doğrudan doğruya anlatacağını sanmıyorum...

başım agrıo sadece uzuntu ve stresten ama ıyım bunada şukur..

sen napıyosun cnm nasılsın

ınsallah cnm benım ınsallah...

benım son yrm saatım ama gecmıo bı turlu eve gıdıp duşumu alıp hemen yatıcam
ama yk yatamam annmle ılgılenırım azcık ole yatarım..
kızlar annemde cok genc benım arkadas gıbıyız bız onla daha 5 yasında kardesım bıle var benım yaa (
inşallah ıyı olur benım bıtanem

canım bende 6 mda çıkıcam ama saat geçmiyo dediğin gibi.hemen kötüyü düşünme canım iyi şeyler düşün dua et sen üzülürsen annenide üzmüş olursun onun karşısında güçlü dur ki oda üzülmesin

yanındayken elımden gelenı yapıorum kızlar...
deryacım ıyız gülinimle sohbet edıos sen nabıon haberler sende :jeyyar::jeyyar:

kızlar sabahatan beri okuyorum anlamıyorum;
geçmişi okumadığımdan galiba hapinize iyi akşmalar zaten iyi bir haber yok galiba

umudum mrb cnm evet tatılde uzak kaldın ya ondan herhalde yrn ıstersen ozetlerım neler oldugunu sana :)

ama şu kadarını soylıyım bugün aldığımız en güzel haber Deryaaa yeni sevgili yaptıııı darısı başımızaa

hım hayırlı olsun derya ben sevgili falna istemiyorum rahatım sevgilim olsa denize gidemezdim oh denizede gitim gezdimde geç saate kadar benim lale yüzünden gezememiştim meğer arkadaşlarımdan uzak kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…