Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm cok guzel yazmışsın ama anlayana bakalım gerı donusu nasıl oluck
lutfen ama buna da duyarsız kalırsa daha fazla umut baglama

aynen oyle canım bunada duyarsız kalırsa artık içinde zerre kadar sevgisi kalmamış demektir.
ve kızlar slayt gıbı yaptım süper oldu süper bır müzeik koydum ve resmimizi koydum onun askerdeyken çekildiğimiz resmimizi muhteşem oldu boyle duz atmadım yanı .
eğer sevıyorsa gelecektır ama sevmıyorsada artık bende bıtırcem bakalım...

inşallah eger gercekten sevıo ve senın ıcın hayırlıysa bısıler yapar..
degılse yapmasın zaten..

evet canım aynen öyle Allaha buyuzden dua ediyorum hayırlısı ise Allahım getir hayırlısı değilse içimden sevgisini al diye.

iyiyim hayatacım ama sen bizleri çok üzüyosun.bırak artık uğraşma güzelim falcının dediklerine de inanıp durma.seni seviyor tamam bu belli ama bu çocuğunm kafasını karıştıran şeyler var.bu kafasını karıştıran şeylerde senin yaptığın hatalar değil kendini suçlamayı bırak sen kendini onun önünde ezdikçe o daha da güçleniyo karşında.tekrar dedğim gibi bunun kafasını karıştırıyo birileri bi insan gece harika cümleler kurarken gündüz nasıl ortadan kaybolabilir ki...

Gunaydın fıstıklar nabersnİz

deryacım akşam okudum geçmişi çok sevindim bebeğim yaa herşey güzel olucak bak görürsün çünkü karşılıklı güzel şeyler hissediyosunuz inşallah çok mutlu olursun yaa

ecriinnn sıra sende bebişim hayırlı bi kısmet bulcam sana burdan şöyle helal sütü emmiş kaydirigubbakcemile3

gulıncım Çk teŞkler saolun hepınız yanımdaydınız ınŞ kısmet gulın zaman herŞey gÖsterıcek...

hayata canım buda son olsun artık kendini zmekten başka bi işe yaramıo..
Ecrin sendende atak bekliouruzz..
Kızlar akşam buluştunuzmu naptınız bakalım..

işte canım bende bunu anlamıyorum gerçek anlamda bsy var ama ne çözememek beni deli ediyor.onun gözlerinde beni sevdiğini gördüm.bana dokunmasında sevgısı vardı olmasa anlardım şimdiye kadar.gelmezdi görmezdi kaçardı ama yapmadı.evet bunun kafasını karıştıran bsyler var ve bılmemek benı deli ediyor artık dayanamıyorum kuzum.
zaten bu sondu bunada bsy demez konuşmazsa artık yok sayıcam onu.

ya bırak yaa lafta hep kızım bunlar hiç birinizin bişicik yaptığı yok :dilcikar:

Iyiyim ecrin iii nolsun iş guc becrin herşey guzel gidio bakalım

daha dahaaa iyi olsun inşallah cnm benım cok uzuldun sabretten hak ettın cunku darısı basımızaaa ısrarla opuyorumnanaktan

sorma cnm ya yoksa yanmıştık bunlardan da bı hayır gordugumuz yk zaten kendı yağımızda kavrulup duruyoruz :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…