günaydııınnnn kızlarr :sm_cool:
benımkıne mail attım kopyalıyorum buraya cok uzun umarım sıkılmadan okursunuz buna da ragmen anlamazsa yada geri dönmezse tamamen zaten artık bıtmıştır ıcındekı sevgı.
Yeni bir güne başlarsın güneş yavaş yavaş engin tepeleri aşıp gelip yüzünü öperken... İşte yeni bir gün, yeni heycanlar, yeni umutlar dersin bazen içinde kocaman bi mutlulukla bazen ise buruk bir acıyla karşılarsın yeni günü... Küçük bir kızken annem bana dünyayı anlatırdı ve içindeki kötü insanları, inanmazdım yada inanmak istemezdim... Artık büyüdüm kendi başıma bir birey oldum ve yine annem haklı çıkmıştı... Dünyada aslında kendinden başkasına güvenmemen gerektiğini öğreniyorsun... gamsızdı hayat türlü türlü tuzakları vardı farkına varmadan seni öyle bir çevreliyorduki anlayamıyorudun... acımasızdı zaman akıp gidiyordu ellerinden hoyratca... Etrafında insanlar varken yanlız kalmayı bilirmisiniz? aslında kocaman ve yaşlı dünyada milyarlarca insan vardır ama siz o kadar yanlız kalırsınızki! ben bunu çok yaşıyorum 17.04.2009 tarihinden beri... Hiç kimseyi hiç bişeyi istemiyorum şuan ilerisi için istediğim sadece seninle zaman geçirmek pişman olmadan yarın öleceğimizi bilerek yarın olmadığını düşünerek yaşamak sadece yaşamak...... SENSİZLİK canımı acıtan..... herşeye alıştım herşeye ama sensizlik tek alışamadığım...
evet yıllar sonra bile aklıma gelme ihtimalini düşündüğümde yada seni tamamen kaybetme ihtimalini düşündüğümde kahroluyorum senı suçlamıyorum çünkü herşeyin bızım bu halimizin tek sebebi var ben..herseyı mahvetmem.. her acemi şöförde... hatta komik ama küçük bir çocuğun babası poposuna vururken bile aklıma geliyosun sanırım dedikleri doğru insan sadece bir kişiyi seviyor... ama ben seni bu kadar zaman hep içimde büyüttüm belki senin olamamanın bi iç çekişidir bu belki yaşanan haksızlığın bi isyanı adı her neyse bu kadar zaman sonra hala diyebiliyorum ki hiçbir zaman diyemediğim sözcüğü ben SENİ ÖZLÜYORUM SENSİZLİK CANIMI ACITIYOR....ben yaz akşamlarında hıc yanlız uyumadımki ben kocamı özlüyorum.ona sarılmayı kokusunu içime çekmeyi onu sadece onu özlüyorum bu dünyadan hıcbır beklentım hayalim isteğim yok.ne dılersem önüme konulmasıydı belkide benım hatam ailem çok nazılı oldugum ıcın ne istersem yapmalarıydı yada ne dılersem önüme gelmesiydi.sevmenin bu kadar güçlü bir duygu olduğunu bilmiyordum ki.Aslında hep söylenmiştii herkesın hayatına aşk bır kere geleceğini ve kaçırırsan dönüşü yok olacağını.hani bununla ılgili bi hikaye vardı.... Tırtıl kozsını yapar ve artık kelebek olmak için gün sayar gel zaman git zaman tırtıl artık rengarenk kanatları olan bi kelebek olmuştur vadileri geçer dağları aşar ve bir gün yine uçarken vadinin diğer ucundaki papatyayı görür hemen bi hışımla oraya doğru kanat çırpar ve gelip papatyanın üstüne konar -merhaba der papatyada ona merhaba der ve kelebek ona çok güzel olduğunu söyler ve sohbet etmeye başlarlar artık ikiside zamanın nasıl geçtiğini anlamaz ve olan olmuştur artık onlar birbirlerini çok severler ama ne papatya nede kelebek kaybetme korkusu olduğundan birbirlerine bişey söyleyemez kelebek güneş papatyaya vurduğunda kanatlarıyla gölge yapar papatyaya derken kelebeğin artık hayata veda etme vakti gelir papatyaya benim artık gitme zamanım geldi der papatya üzgün bir şekilde artık benden sıkıldınmı der kelebek hayır ama ben ölüyorum papatyam der ve yavaş yavaş halsiz düşer artık ölüm kelebeğin yanındadır iyice halsiz düşüp artık konuşmaya bile takati kalmadığı zaman papatyanın yüzüne bakarak tam onu sevdiğini söyleyecekken ağzından çıkan tek kelime seni.... dir ve artık papatya yanlız kalmıştır dünyada ilk sevdiği kendinden bile sakındığı kelebek artık yoktur oda kelebeğin ardından yavaş yavaş solmaya başlar ve düşen her yaprağında acaba SEVİYORMU SEVMİYORMU der... evet bazen hayatta cesur olmak lazım sonucunun ne olduğu önemli değil bence herkese lazım olan şey CESARET....
VE.... bunca zaman sonra ve yaşanandan sonra ben diyebiliyorumki! SEVİYORUM HEMDE KİMSENİN KİMSEYİ SEVEMEYECEĞİ KADAR VE O KADARDA SEVİLDİĞİME İNANIYORUM... ZAMAN SENİ ELLERİMDEN ALMADAN ,SANA YALVARIYORUM İÇİNDE BİRAZ YER ETTİYSEM BIZI SONSUZ YANLIZLIĞA SÜRÜKLEME.İleride çocuğum oldugunda yada çocugun oldugunda keşke demek istemiyorum .koza ile SENLE YAŞADIKLARIMDAN ASLA PİŞMAN OLMADIM VE BEN KİMSEYİ SENİN KADAR SEVEMEYECEĞİM HATTA İLERDE EVLENİRSEM CANIMIN PARÇASI OĞLUMUN/KIZIMIN, BABASINI BİLE... HİÇBİRŞEYİ SORGULAMADAN SEVMENİN BU KADAR GÜÇLÜ BİR DUYGU OLDUĞUNU BILEREK SENINLE NE KADAR SÜRERSE AYNI HAVAYI SOLUMAK/HORULTULARINLA UYUMAK iİSTİYORUM.KISACASI SENI YAŞAMAK İSTİYORUM.HAYATIMIZDA BIR KERE OLSUN İLERDE İÇİMİZDE PİŞMANLIK OLUPTA KEŞKE DEMEK YERİNE İYİKİ DİYECEĞİMİZ BİR ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNE BENİMLE GİRERMİSİN?
kızlar ben hırs haline getirdim galiba ama falcıda pesscımde aynı şeyleri söylüyor.falda bıle cıktı oyuzden bsyler yapmam gerekıyor dıye yaptım kızlar.
Gunaydın fıstıklar nabersnİz
iyiyim hayatacım ama sen bizleri çok üzüyosun.bırak artık uğraşma güzelim falcının dediklerine de inanıp durma.seni seviyor tamam bu belli ama bu çocuğunm kafasını karıştıran şeyler var.bu kafasını karıştıran şeylerde senin yaptığın hatalar değil kendini suçlamayı bırak sen kendini onun önünde ezdikçe o daha da güçleniyo karşında.tekrar dedğim gibi bunun kafasını karıştırıyo birileri bi insan gece harika cümleler kurarken gündüz nasıl ortadan kaybolabilir ki...
deryacım akşam okudum geçmişi çok sevindim bebeğim yaa herşey güzel olucak bak görürsün çünkü karşılıklı güzel şeyler hissediyosunuz inşallah çok mutlu olursun yaa
ecriinnn sıra sende bebişim hayırlı bi kısmet bulcam sana burdan şöyle helal sütü emmiş kaydirigubbakcemile3
Iyiyim ecrin iii nolsun iş guc becrin herşey guzel gidio bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?