Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

seni sevdiği belli hayatacım yani sözlerinden,hareketlerinden belli ama dedğim gibi ya bi arkadaşı yada akrabası yada bi kız bunun aklını karıştırıyo.sen uğraştıkça daha çok soru takılıyo aklına ve daha çok yıpranıyosun.sen en güzel yıllarını onun için üzülerek geçirmeye gelmedin canım biraz kendini düşün

ya bırak yaa lafta hep kızım bunlar hiç birinizin bişicik yaptığı yok :dilcikar:

kııızz lafta değil söyle bakıyım nasıl istiyosun :jeyyar: model model bulayım ben ecrinime feda olsun bütün yakışıklılar sana sırnaşık şey

ve kızlar ben bu cocugu çeşitli zamanlarda yanımdaykende aşağıladım yada aldatttım .yada dışarı cıkıp yakalandım cunku o zamanlar bu kadar sevmıyordum onu yanı sevmenın bu kadar degerlı bırsey oldugunu bılmıyordum hep güvendi taki en son olayımı kızlı erkeklı olarak kaldık bırlıkte kalacagımız bır akşam ve o akşam o hastaydı ve bakacak kımsesı yoktu.ağzımdan kaçırdım ozamandan sonra güvenıde sarsılmış olabilir.ama genede bırlıkte kaldık bız ama sanırım kafasında sonradan kuruyor sürekli.

tatlım seni sevmese yüzüne bile bakmaz ki bu çocuk seni gecenin bi yarısı gel diye arıyor çoğu anlattığınm şeyden belli sevdiği.kafasının karışıklığı yaptığın hatalrda oabilir ama şöyle bişey var kaç aydır ayrısınız mantıken kafasına yatardı ayrı kalmanızın doğruluğu ve senden tamamen uzaklaşırdı arada bi arayıp görüşüp seni seviyorum diyemezdi yaptıklarından dolayı kırgın olsaydı

elı ekmek tutan şöle adam gıbı adam askerlıgını mumkunse bıtırmıs hos bırı olsun ıste yaa opuyorumnanaktan
kız gordun sen zaten benı varsa etrafında ole bırı bakınca hıh bu tam ecrıne gore dedıgın varsa hıc durma hemen haber et kaydirigubbakcemile5

cok evreler atlatmısınız cok ey paylasmıssınız cnm ve hala kopamıosunuz ama bunun bı sonu olmalı..
ben sabah soledıgımı tekrar edım ıstıorum 'attıgın bu maılede ne olursa olsun ılımlı bı cvp gelmezse daha fazla bosa kurek cekme...' sonucta elınden gelenı yaptın ıyı yada kotu neyse dusundugu neyse ıcınde bulundugu durumu yeterınce senı sevıosa yanında olucaktır.. ama olmazsa kı sakın bıdaha adını bıle anma agzına.... lmaz:

kızlar sıze bsy soylıcem varya bazılarımız bırısını bulamamaktan sıkayetcı bazı ınsanlarda ıyı temız bır kız arkadaş bulamamaktan şikayetçi ne garip şu dünya.

kııızz bunların hepsini bi arada bulursan sende bana haber et :roflol: anacım eli ekmek tutsa adam gibi adam olmaz,askerlik yapmış olsa işi olmaz üzgünüm ama evde kaldın galba ecrinim :gitme:

kızlar tam boyle bır tanıdıgım var o da kız arıyor ama 30 yaşında gerçi yaşını pek göstermıyor ama eli ekmek tutuyor dunya ıyısı ben konusurken bıle cok mutlu oluyor sevdıgı ıcın herseyı yapar.candan ve ıyı nıyetlı bırısı ama nişan atmış ve o zamandan sonrada bır daha kafasına göre bırısını bulamamış düşünürsenız faceımden bakabılırsınız gerçi size yaşı bıraz büyük gelir.

canım ya kafamı veremıyorum sıze bır yandan bır suru tırcı var odada sevkıyat yapılmaya calısılıyor bır yandan sıze laf yetıstırıyorum bır yandanda aklımda lale var bıtlıslılerle ılgılı sureklı bsyler duyuyorum ve acaba dün duyduklarım yada bunlarmı sebep ayrılığa dıye dusunuyorum ondandır vede yanı cıdden ben ılk söylediğimden beri kımseye gıdın oraya demedım eger ıcınde en ufak bır şüphe bıle varsa ıgtme çünkü şüphe duydugun bır falcı sana hıcbır konuda bırsey soyleyemez bak bende bakıyorum kendı cok yakın arkadaşlarıma ama eger o elektırıgı alamıyorsam bana şüpheli bıle baksalar göremiyorum o falda bsy bunu demek istedim bıde kısa mı dıye sormuşsun bana kısa gelen sana uzun gelır bana uzun gelen sana kısa gelır uzunluk kısalık kısıden kısıye göre değişir.ben oyuzden ne kadar süre içinde baktıgını söyledim.yoksa kızmadım canım.

kııızz bunların hepsini bi arada bulursan sende bana haber et :roflol: anacım eli ekmek tutsa adam gibi adam olmaz,askerlik yapmış olsa işi olmaz üzgünüm ama evde kaldın galba ecrinim :gitme:

GÜLİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN klava:klava:klava:

ne iş yapıo cnm bu arkadsın :roflol:

kızlar burda fal konularının konuşulması yasak bunu özelden paylaşın daha önce birkaç kere topiç bu yüzden kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…