işte canım bende bunu anlamıyorum gerçek anlamda bsy var ama ne çözememek beni deli ediyor.onun gözlerinde beni sevdiğini gördüm.bana dokunmasında sevgısı vardı olmasa anlardım şimdiye kadar.gelmezdi görmezdi kaçardı ama yapmadı.evet bunun kafasını karıştıran bsyler var ve bılmemek benı deli ediyor artık dayanamıyorum kuzum.
zaten bu sondu bunada bsy demez konuşmazsa artık yok sayıcam onu.
ya bırak yaa lafta hep kızım bunlar hiç birinizin bişicik yaptığı yok :dilcikar:
seni sevdiği belli hayatacım yani sözlerinden,hareketlerinden belli ama dedğim gibi ya bi arkadaşı yada akrabası yada bi kız bunun aklını karıştırıyo.sen uğraştıkça daha çok soru takılıyo aklına ve daha çok yıpranıyosun.sen en güzel yıllarını onun için üzülerek geçirmeye gelmedin canım biraz kendini düşün
gerçekten sende sevdiğini mi düşünüyorsun sonuçta tüm olanları bılıyorsun yanı bır kız asla olamaz bundan emınım kendısı dedı zaten asla bır kız degıl ama ben aşkı başka yerde arıyorum başka şeylerde bu kız demek değil dedi.ben bır kıza sen ıcımde varken bakacak kadar şerefsiz bır ınsan degılım normal erkeklere hıc benzemıyorum dedı haklı normal erkeklere hıc benzemıyor.bır kız degıl aradakı şey ama ne bılmıyorum ve buyuzden anlattıklarımdan sende benı sevdıgınımı cıkardın?
solucan bence bılıyor ama bılmıyorum yanı ben artık.kimseye bılıyor gıt yada gıtme dıyemem cunku benım babamın yerı degıl kadınla bı alakam yok ben bıldıgını en başından berı söylüyorum zaten ve 15 ıle 25 dakıka arasında bakıyor kısamı uzunmu sen karar ver.
gerçekten sende sevdiğini mi düşünüyorsun sonuçta tüm olanları bılıyorsun yanı bır kız asla olamaz bundan emınım kendısı dedı zaten asla bır kız degıl ama ben aşkı başka yerde arıyorum başka şeylerde bu kız demek değil dedi.ben bır kıza sen ıcımde varken bakacak kadar şerefsiz bır ınsan degılım normal erkeklere hıc benzemıyorum dedı haklı normal erkeklere hıc benzemıyor.bır kız degıl aradakı şey ama ne bılmıyorum ve buyuzden anlattıklarımdan sende benı sevdıgınımı cıkardın?.
seni sevdiği belli hayatacım yani sözlerinden,hareketlerinden belli ama dedğim gibi ya bi arkadaşı yada akrabası yada bi kız bunun aklını karıştırıyo.sen uğraştıkça daha çok soru takılıyo aklına ve daha çok yıpranıyosun.sen en güzel yıllarını onun için üzülerek geçirmeye gelmedin canım biraz kendini düşün
kııızz lafta değil söyle bakıyım nasıl istiyosun :jeyyar: model model bulayım ben ecrinime feda olsun bütün yakışıklılar sana sırnaşık şey
ve kızlar ben bu cocugu çeşitli zamanlarda yanımdaykende aşağıladım yada aldatttım .yada dışarı cıkıp yakalandım cunku o zamanlar bu kadar sevmıyordum onu yanı sevmenın bu kadar degerlı bırsey oldugunu bılmıyordum hep güvendi taki en son olayımı kızlı erkeklı olarak kaldık bırlıkte kalacagımız bır akşam ve o akşam o hastaydı ve bakacak kımsesı yoktu.ağzımdan kaçırdım ozamandan sonra güvenıde sarsılmış olabilir.ama genede bırlıkte kaldık bız ama sanırım kafasında sonradan kuruyor sürekli.
elı ekmek tutan şöle adam gıbı adam askerlıgını mumkunse bıtırmıs hos bırı olsun ıste yaa opuyorumnanaktan
kız gordun sen zaten benı varsa etrafında ole bırı bakınca hıh bu tam ecrıne gore dedıgın varsa hıc durma hemen haber et kaydirigubbakcemile5
kııızz bunların hepsini bi arada bulursan sende bana haber et :roflol: anacım eli ekmek tutsa adam gibi adam olmaz,askerlik yapmış olsa işi olmaz üzgünüm ama evde kaldın galba ecrinim :gitme:
kızlar tam boyle bır tanıdıgım var o da kız arıyor ama 30 yaşında gerçi yaşını pek göstermıyor ama eli ekmek tutuyor dunya ıyısı ben konusurken bıle cok mutlu oluyor sevdıgı ıcın herseyı yapar.candan ve ıyı nıyetlı bırısı ama nişan atmış ve o zamandan sonrada bır daha kafasına göre bırısını bulamamış düşünürsenız faceımden bakabılırsınız gerçi size yaşı bıraz büyük gelir.
neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?