Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu arada senin laleyi kızgınlığımdan yazmayı unutmuşum.doğum günün kutlu olsun hayatım bu yaşında hep mutluluk gözyaşların akar güzel gözlerinden inş.a.s.

yok tatlım yazmadım cewap.ne yazıcam yani.
yapıo edio soras böle dio.
ben 7 senedir tanıorum bunu huyu böle
bir kaç ay sora arar bile.yazdım buraya..

kızlar ya benle aynı dönemlerde sevgilisinden ayrılan arkadaşlarım teker teker birilerinden hoşlanıyor... ya çok heyecanlı ... onların heyecanını öyle içimde hissediyorum ki ; onlar için öyle çok mutlu oluyorum ki ...

dilerim sizin için de olur bu en kısa zamanda...

inş:) sende bir hoşlanma varmı sarı çocuk ne oldu

boşver solucan atma mesaj kendi ağzıyla söylemi,ş ezik işte sen daha iyilerine layıksın ne yapmaya çalıştığınıda anlamadım seninkinmin

inş:) sende bir hoşlanma varmı sarı çocuk ne oldu

yok kuzucum sarı çocuk kayboldu... :)
en son 2 hafta önce pazar günü karşılaştık... öyle baktık geçtik...

çocuğun yaptığı çok şey bakmak zaten ... sıkıntı geldi bana ... daha önce de böyle olmuştu zaten...

valla bu aralar ben kimseyi istemiorum... başka düşünecek şeylerim var... mutluluğu da arkadaşlarımın mutluluğundan alıyorum o bana yetiyor... yerimseniben

bu böle işte,her şeyi ellerile mahfeder sora böle ezilir..
bence bişi yapmaya çalışmıo artık bitti ilişkimiz ama belki arkadas kalmak istio olabilir ya da arada konusmak ne biliym..
tekrar bi ilişki yaşayalim die böle bi msj atttıını sanmıorum.
yaptıklarını hatırlayınca deliriorum ama çok da özledim onu.çok tatlıydı ya yeşil gözleri,yeşil zeytinim.

bence bu yaptığı bile sana saygısı olmadığını gösterir... madem bitti bu ilişki madem devamı gelmeyecek neden kendi ezikliğini de öne sürerek seni incitiyor...
böyle bir günde böyle bir mesaj almasan daha az canın yanardı...

ayrılık sonrası yaşananlar da önemlidir... sana ne yaşattığı ; seni ne kadar önemsediği...

valla solucan okuduğum kadarıyla bu adam inan güzel hiçbirşeyi haketmiyor ; hele senin gözyaşlarını ve onun için çektiğin acıları...

toparlan artık ... değecek adamlara üzülün... hatta değdiğini düşündüğünüz adamlar için bile birgün bir bakacaksınız ki sadece kendinize zaman kaybettirmiş ; acı çektirmişsiniz... o yüzden artık toparlanın... klava:

kızlar bsy sorcam size facede engellenen bırısı engelleme kaldırılınca otomatık olarak silinmiş oluyormuş.başka türlü düzeltme şansı varmı biliyor musunuz?

küçük böcük sonuna kadar katılıyorum sana.o üzüldüğümüz kişiler önce böyle bsy oldugu zaman kendını düşünür bız nıcın ılk onları düşünelim ki.hayat boş eğlen coş....zemuszemus

ewet böcükçüm sana katılıorum canım..
msj atmasa daha ii olurdu.
heralde sewinicemi,hoşuma gitceni düşündü..ama bitirmek isteyen oydu şimdi böle seni sewiorumlar unutamamlar falan gerek yok bu laflara.ilerde bi gün arayabilmek için yapıo bence..ama o zamanda ben ona karşı nötr olucam,beni hiç etkilemicek sölediği laflar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…