Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy bilmem bebeim bgn nedense iiiyim biraz.
yarın doum günüm belkide onun sewinci...
bi yanım hala özlüo,acı çekio bilmiorum nolucam :sinifsinif:

ayy bilmem bebeim bgn nedense iiiyim biraz.
yarın doum günüm belkide onun sewinci...
bi yanım hala özlüo,acı çekio bilmiorum nolucam :sinifsinif:

kuzum hatırlıyosan önceden hep çok kötüyüm diye gelirdin ama bak şimdi iyiyim dyosun gelişme var demekki gel öpeyim seni Şeniz daha iyi olcaksın inan umudunu yitirme elbet bigün sende özlemiyorum diyceksin sende nefes alıyomuşum ben diyceksin ve bence o günler yakında artık senin için

kızlar siz olaya bır yorum yapsanıza sizce ben sürdürsemmi yada siz olsanız yerımde silermiydiniz kendisine gelsin önce bir dıye....

hayatacım senin trafiğini aklım almadı yaw, niye hemen yeni bi ilişki istiyorsun anlamıyorum seni, bi diyosun kurstaki çocuktan hoşlanıyorum, bi diyosun eski ilişkimle hep görüşüyordum, bi diyosun bir yönetici ile yemeğe çıktım..
Hangisinden gerçekten hoşlanıyosun...

esin kurstaki çocuk sadece şeker kuzum.
istemiyorum onu ama şu var.eski ilişkim 15 gün süren ilişkim benım hayattaki en yakın dostumdu ilişki istiyormusun peki onunla şuanda dersen bunun adı sevgililik değil ama bağlarımızın kopmamasını istiyorum onunla çünkü bazı ınsanlar vardır hayatına çizgi atarlar,kalıntıları kalır bu cocuk böyle birisi kuzum.yöneticimle eski bir konumuz vardı sadece o anlık bırseydı yemeğe cıkmamız o geceden sonra hıcbırsey olmadı olamazda yönetici asistan dışında.ama bu cocuk aklımı cidden karıştıran tek ınsan zaten fahride hep bılıyordu mesajlaşmalar dostluktu ama dost olarak cocuk itüden mezun bırısı ve itüdeki herkesle görüşen bır ınsan 1000 kısıden fazladır arkadaş cevresı sanmıyorum ki ilişkisi varken,ailesi evlatlıktan reddedme döneminde sıkıştıgı her dönemde yanında olsun.
canım ben fahrı askerdeyken cok kötü bır dönemde çıktı karşıma ve şöyle bir şey bu durum .en haşarı oldugun dönemde erkek arkadaşın,ailen bıle sana laf geçiremezken birisi çıkıyor ve aıle değerini,arkadaşlık değerini sana öğretiyor .ve bu cocuk artık askere gidiyor.ben buna asla çıkalım demedim ama beni hande silmelisin artık ben olsam öyle yapardım dıyor belkıde bunun adı başka bırseydır en yakınında olan ınsanı kaybetmemektir canım.ve eskidende bahsetmiştim izmirde falan diye bu sayfada farklı bırısı bu adını koyamadıgım bırsey ve kafam karmakarışık sevmek değil bu ya alışkanlık,ya gerçekten içimde bıryerlerde farklı anlamda var bılmıyorum.yada bır dostunu kaybetmeme isteği adını koyamıyorum ama dıyorum ya sureklı yanımdaydı ve suanda artık benı sıl ben senın yerınde olsam oyle yapardım ben adam olmam dıyor ama bu adam benı adam etti.ve kımse ona ilişki yaşayalım demedi kuzum bılmem anlatabıldımmı .
ve sana sımdı soruyorum eger boyle bır ınsan olsa yaşamında napardın bana bırsey söyleyin nolur çünkü allak bullağım ilişkim biterken bıle bu kadar karışık halde olmamıştım ben kuzum.
evet yenı bır ılıskı ıstıyorum canım cunku cevremdekı herkes evli erkek arkadaşım olmayınca evde kaldım gıbı hıssedıyorum galıba kendımı canım...

ve gerçekten hoşlanma dersen belkide hiçbirindendir ama su var hangısı gerçekten her zaman yanında olur dersen bu askere gıdecek cocuk herseyıyle dıyebılırım...

kuzum kafan çok karışık bence şuan biraz kendini dinle kafan dinlensin sonra bişeylere başla boşuna yoruyosun kafanı hayatım

kendimi senin yerine koysam, benim erkek arkadaşım böyle bişeyi bilse yani 15 gün başka biriyle çıktığımı ve ayrıldığımı tekrar laleye döndüğümü bilse, dostane mesajlaşmalar bile olsa, fahri gerçekten geniş bir insanmış derim..Kıskanması lazım normalde..Hani bi de sen diyordunya fahri bana güvenemiyor diye, neden acaba..
Bu eski arkadaş, peki niye böyle bişey desinki sil beni ben adam olmam, ne alaka..Sen onun sadece arkadaşı değilmisin yani, arkadaş olana ben adam olmam niye denir..

canım ama şu kararı vermem gerekıyor diğerlerini es geçin.bır dost bır arkadaş olarak yanımda oldugu zamanlarıda silip atıcam yanı 3 senelık dostlugumuzu hıce sayıp faceden,msnden telefonumdan sılıcem ve bır daha asla görüşmeyeceğim yada ozaman farkına varacak dostluğumuz bıttıgı ıcınde eğer dılerse dönüp özür dileyecek sıl dedıgı ıcın yada hıcbırsey olmamış gıbı davrancam naparsa yapsın dıyerek heryerde tutucam.
ve ışın garıbı bız çeşmeye gideriz dıye konuşmuştuk bu olaydan sonra o planlar yaptı ve ben gıdemedım iş yogunlugundan bu durumdan sonra söylemeye başladı.canım kafanı dınle dıyorsun ama cocuk asker olacak agustosta ya sılmek yada umursamamak kalacak pekı hangısı doğru olan?

kuzum kafan çok karışık bence şuan biraz kendini dinle kafan dinlensin sonra bişeylere başla boşuna yoruyosun kafanı hayatım

ben de böyle düşünüyorum..7 aydır kendime gelemedim kamyon çarpmış gibiydim anca düzeldim..Birkaç kişiden teklif aldım,düşünemiyorum kendimi birbaşkasının yanında..Hazım değilim, hoşlanamıyorum vs..Ve kusura bakmayın ama deli gibi sevdiğin adamı, biraz olsun unutmaya çalışmadan, kendine düşünmek için zaman ayırmadan, sağlıklı bişeyler yaşayamazsınız..
Tamam bu çocuk herzaman yanında olabilir, destek olabilir ama yine bi askerden dönüşteki hüsran vakası olmasın.. ben seni düşünüyorum..Arkadaşça mesafeli başla en azından..

esın güvenmeme sebeplerini ben zaten anlatmıştım size arkadaşlarımla dışarıda kızlı erkeklı kalmam o askerdeyken,hostellerde sabahlamam falan dıye daha once benım yazdıgım mesajlarda var hep nedenlerı ben haksız demedim ama ayrıldıktan sonra farkına vardım.ve evet cok genış bır ınsandı.
ikinci şeye gelince ise bunun sebebını ben de bılmıyorum ve garıp mesajları ısımlerını koyamıyorum.çünkü herseyımı bılen tek ınsan ve cumartesı akşamı ben aradım bır arkadaşımız ona da banada bıttı ılıskınız neden olmasın dedı ve cumartesı akşamı bu cocuk bana naber dıye msj attıgımda sıl benı dıye cevapla döndü o akşam cok mutlu oldugum ıcın umursamadım.pazar akşamı sordum ben adam olmam dedı ama bız arkadaşız yemın ederımkı ızmıre falan gıdecek kadar ama onun cevresı benı hande (eskı kız arkadaşı ) dıye bılıyor.belkıde onun kafasındada var boyle bır dusunce ve bu yuzden kendı kendıne ben adam olmam sıl benı deyıp duruyor canım...

ana esin sende tekırdağlıymışsın ve kızlar sıze anlatamadıgım sey su ben bu adamla sevgılı olmayı şuanda düşünmüyorum zaten istediğim olay ilişki yaşamak onu beklemek deil canım çünkü bu adam bızım fahrıyle bu ayrılık dönemimizde bana evlenme teklıfı eden bır ınsandı hazıran 2009da bende ona arkadaşım demiştim mesajları görsen ne demek istedğimi anlarsın zaten ama bız izmire gitcez dıye konuştuk ama sanırım o izmire gitme olayını kendı kafasında sevgılısı olacağımı orda falan dıye dusundu.
tek derdım ben dostumu kaybetmek ıstemıyorum gercek anlamda cunku o benım dostum herşeyden önce .yada onu gerçek anlamda yanlızca arkadaş olarak gördüğümü gösteren mesajmı atsam acaba karmakarışıgım en ıyısı ben kalkıp ütü yapım kızlar .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülin işin yoksa bu haftasonu görüşelimmi tekırdagda hatta bizim yazlıga gelsene...

kuzum şimdiden bişey demiyim ama tanışmayı çok istiyorum baksana bi sürü ortak yönümüz var sırnaşık şey

Bence evet buraya yazdığın gibi onu arkadaşın olarak gördüğünü ifade et, o kadar herşeyini biliyor ve açıkça konuşabiliyorsunuz da bunu nasıl konuşamıyorsunuz güzelim ya. İnsan hiçkimsenin yanında olmadığı zamanda kendine destek olan birini kaybetmek istemez haklısın..
Perşembe akşamı sahilde konser var, kenan doğulu, ceza, pinhani geliyor..orda olucam arkadaşlarımla.. Siz de biliyorsunuzdur çok reklamı geçiyo çünkü..

canım eskiden olan olaylar ben eskıde kaldı gözüyle bakıyordum cumartesıye kadar o açana kadar oda sıl benı dıye açtı.ters bırsey demkten korkuyorum.insanın kendı şeyleri olunca onun dışında daha rahat oluyor oyuzden rahatca konuşamıyor malesef karşı taraf bır sekılde bazı seylerı bazen terse çekebiliyor ama haklısın konuşcam canım.
bılmıyorum kuzum ya ben istde yaşıyorum haftasonları yazın ordayım.eger kızlar haftasonu ayarlayabılırsenız görüşebiliriz.

canım reklamlarını bende gördüm ama malesef ben tekirdağ da değil çorlu da yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…