ayy bilmem bebeim bgn nedense iiiyim biraz.
yarın doum günüm belkide onun sewinci...
bi yanım hala özlüo,acı çekio bilmiorum nolucam :sinifsinif:
kızlar siz olaya bır yorum yapsanıza sizce ben sürdürsemmi yada siz olsanız yerımde silermiydiniz kendisine gelsin önce bir dıye....
kuzum kafan çok karışık bence şuan biraz kendini dinle kafan dinlensin sonra bişeylere başla boşuna yoruyosun kafanı hayatım
kendimi senin yerine koysam, benim erkek arkadaşım böyle bişeyi bilse yani 15 gün başka biriyle çıktığımı ve ayrıldığımı tekrar laleye döndüğümü bilse, dostane mesajlaşmalar bile olsa, fahri gerçekten geniş bir insanmış derim..Kıskanması lazım normalde..Hani bi de sen diyordunya fahri bana güvenemiyor diye, neden acaba..
Bu eski arkadaş, peki niye böyle bişey desinki sil beni ben adam olmam, ne alaka..Sen onun sadece arkadaşı değilmisin yani, arkadaş olana ben adam olmam niye denir..
Tekirdağın güzelleri sadece biz mi varız burdaaa..
fahriler hep geniş oluyo galbabenim eski lalenin adıda fahriydi :mymeka:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülin işin yoksa bu haftasonu görüşelimmi tekırdagda hatta bizim yazlıga gelsene...
Bence evet buraya yazdığın gibi onu arkadaşın olarak gördüğünü ifade et, o kadar herşeyini biliyor ve açıkça konuşabiliyorsunuz da bunu nasıl konuşamıyorsunuz güzelim ya. İnsan hiçkimsenin yanında olmadığı zamanda kendine destek olan birini kaybetmek istemez haklısın..
Perşembe akşamı sahilde konser var, kenan doğulu, ceza, pinhani geliyor..orda olucam arkadaşlarımla.. Siz de biliyorsunuzdur çok reklamı geçiyo çünkü..
Bence evet buraya yazdığın gibi onu arkadaşın olarak gördüğünü ifade et, o kadar herşeyini biliyor ve açıkça konuşabiliyorsunuz da bunu nasıl konuşamıyorsunuz güzelim ya. İnsan hiçkimsenin yanında olmadığı zamanda kendine destek olan birini kaybetmek istemez haklısın..
Perşembe akşamı sahilde konser var, kenan doğulu, ceza, pinhani geliyor..orda olucam arkadaşlarımla.. Siz de biliyorsunuzdur çok reklamı geçiyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?