canım eskiden olan olaylar ben eskıde kaldı gözüyle bakıyordum cumartesıye kadar o açana kadar oda sıl benı dıye açtı.ters bırsey demkten korkuyorum.insanın kendı şeyleri olunca onun dışında daha rahat oluyor oyuzden rahatca konuşamıyor malesef karşı taraf bır sekılde bazı seylerı bazen terse çekebiliyor ama haklısın konuşcam canım.
bılmıyorum kuzum ya ben istde yaşıyorum haftasonları yazın ordayım.eger kızlar haftasonu ayarlayabılırsenız görüşebiliriz.
kuzum keşke hem dıreksiyon dersi alıcam hemde yazlıkta kızlar beklıyor ozellıklede almanyadan gelen bır arkadaşım var orada yaşayaın türklerden senede 1 kez gelıyor 2-3 haftalıgına bu haftasonu içiğn o bekliyo benı malesef...ama başka bır haftasonu gelebılırım...
bende çok sevinirim canım nasıl olsa benım aılem ramazan bayramı sonuna kadar orada olacak bir gün kısmet olur inşallah.:)
kızçeler günaydınzemuszemus
kuzum hatırlıyosan önceden hep çok kötüyüm diye gelirdin ama bak şimdi iyiyim dyosun gelişme var demekki gel öpeyim seni Şeniz daha iyi olcaksın inan umudunu yitirme elbet bigün sende özlemiyorum diyceksin sende nefes alıyomuşum ben diyceksin ve bence o günler yakında artık senin için
doğum günün kutlu olsun solucan...
ya ben ayrılma nedeninizi ailesi diye biliyorum ama ... bence hiç ağlama bu adam için... çünkü dediği gibi ezik hissetmeyi hakediyor...
canım desteğn için tesekkur ediorm.
seni sewiorum :1hug: a.s.
bnmki gece 12d msj atmis..
''doğum günün kutlu olsun herzaman mutlu ol seni cok sewiorum sana karşı olan ezikliğim
her zaman içime batıo bunu bil içim hiç rahat deil yani kendine cok iyi bak bugün seninleyim
sabaha kadar her zaman aklımdasın seni gercekten unutamam solucanim benim nice mutlu senelere.. ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?