Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence hepiniz çorlu ya gelin sırnaşık şey

kuzum keşke hem dıreksiyon dersi alıcam hemde yazlıkta kızlar beklıyor ozellıklede almanyadan gelen bır arkadaşım var orada yaşayaın türklerden senede 1 kez gelıyor 2-3 haftalıgına bu haftasonu içiğn o bekliyo benı malesef...ama başka bır haftasonu gelebılırım...

çok sevinirim hayatacım fırsatın olduğunda haber vermen yeterli

bende çok sevinirim canım nasıl olsa benım aılem ramazan bayramı sonuna kadar orada olacak bir gün kısmet olur inşallah.:)
kızçeler günaydınzemuszemus

bende çok sevinirim canım nasıl olsa benım aılem ramazan bayramı sonuna kadar orada olacak bir gün kısmet olur inşallah.:)
kızçeler günaydınzemuszemus

inşallah cnm..:Saruboceq:

günaydın herkese harika bigün olur inşallah hepimiz için Şeniz

canım desteğn için tesekkur ediorm.
seni sewiorum :1hug: a.s.

solucan söyle bakalım haberını merak ettım ve yanılmıyorsam bugun senın dogumgünündü dogumgünün kutlu olsun canımŞeniz:içelim:

bnmki gece 12d msj atmis..
''doğum günün kutlu olsun herzaman mutlu ol seni cok sewiorum sana karşı olan ezikliğim
her zaman içime batıo bunu bil içim hiç rahat deil yani kendine cok iyi bak bugün seninleyim
sabaha kadar her zaman aklımdasın seni gercekten unutamam solucanim benim nice mutlu senelere.. ''

ben varım günaydın solucan siz niye ayrılmıştınız ne biçim mesaj çekmiş seviyorsa ayrılmasın off bu erkeklerden sıkıldım ben ya

madem doğum günün bugünü kendine zehir etme canım o da tam ne biçim zamnda mesaj yazmışsa hiç yazmasaydı

doğum günün kutlu olsun solucan...

ya ben ayrılma nedeninizi ailesi diye biliyorum ama ... bence hiç ağlama bu adam için... çünkü dediği gibi ezik hissetmeyi hakediyor...

Umudumm canım benim çok saol tatlım :1hug: a.s.
çok şekersin Şeniz
bu arada ewet keşke hiç öle bi msj atmasaydı,yaptı yine yapıcanı ağlattı bni..

doğum günün kutlu olsun solucan...

ya ben ayrılma nedeninizi ailesi diye biliyorum ama ... bence hiç ağlama bu adam için... çünkü dediği gibi ezik hissetmeyi hakediyor...

kendi söledine göre ailesi ama başkasını buldu die bıraktı bnce..
başkasıla çıkıo die biliorm hala we çıktıgı halde bu gece sabaha kdr seninleym yazmış ya
sinir oldum lmaz:

[ı]solucan dogum gunun kutlu olsun..
Ms attı hee üzücü bi durum ama kendi mahfetti herşeyi..ne die ms atıoki bak allak bullak etti seni...
üüzlme şeker
[/ı]

canım desteğn için tesekkur ediorm.
seni sewiorum :1hug: a.s.

bende seni seviyorum canım Şeniz

ağlasın beter olsun içi hiiiçç rahat olmasın dengesiz yaratılar bunlar yaa ayyy yine kızdım kötükedihüso.tam iyi olmaya başlıyosun hemen illa kendilerini hatırlatıp üzcekler sen cevap yazdın mı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…