Açıkçası gelmememin sebebi sizler falan değilsiniz.
Sadece kumdan kale gibiyim son dönemlerde.
Hani dokunduğunda yıkılıverir ya.
Buraya gelip okuyunca o kadar üzülüyorum, darlanıyorum ki bazen hooop topladığım sandığım bendenizi 2-3 adım geriye gitmiş buluyorum.
Ama bugün iyiyim, bi gelip merhaba demek istedim size.
Herkes iyidir umarım.
slm mona hosgeldın...
gercekten bazen dedıgın gıbı oluyo burda uzuntulerı okumak ınsanı cok uuzyo bende korktugum ıcın gelmıyorum bazen
mona hosgeldın bu arada tanısmıyoruz ama actıgın topık sayesınde bırcok paylasımımım oldu
slm mona hosgeldın...
gercekten bazen dedıgın gıbı oluyo burda uzuntulerı okumak ınsanı cok uuzyo bende korktugum ıcın gelmıyorum bazen
ne dedi ki ya bu kadar hemde o insan sana inanır canım ya bırak o salak yüzünden sinirini daha fazla bozma kuzum.
günaydın...
biraz mutluyum sankeee :asigim:
teşekkür ettim canım.solucan sen de bakınca baktım de..
gülincim,uzme kendını ne dıyo kı sana ıftıra atcak kadar...hıc aldırıs etme onada bole oldugunu bellı et..denk gelırsek uzunca konusruz canım
günaydın kızlar...
Açıkçası gelmememin sebebi sizler falan değilsiniz.
Sadece kumdan kale gibiyim son dönemlerde.
Hani dokunduğunda yıkılıverir ya.
Buraya gelip okuyunca o kadar üzülüyorum, darlanıyorum ki bazen hooop topladığım sandığım bendenizi 2-3 adım geriye gitmiş buluyorum.
Ama bugün iyiyim, bi gelip merhaba demek istedim size.
Herkes iyidir umarım.
Ya ben aslında çok güçlü bi insanım, kendimi de çok iyi biliyorum, öyle kolay kolay yıkılmam.
Ama Allah dağına göre kar verirmiş ya, benim öykümü bilen kızçelerim anlayacaktır, çok ağır bir ilişki yaşadım, oldukça yakın geçmişe kadar da fırtınalar dinmedi.
Ee yaş da kemale erince bazı şeyleri kabullenmek, altından kalkmak eskisi kadar kolay olmuyor.
Dolayısıyla kendimi bu tip şeylerden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum.
Bu işin tek terapisi bu çünkü.
Aklını dağıtman, farklı şeylerle ilgilenmen, uzaklaşman lazım.
Ancak böyle daha iyiye gider insan... aşkın kendisi bile kolay bir duygu değilken eşliğinde bir de acısını yaşamak herkesin harcı değil maalesef.
Allah hepimize güç kuvvet versin.
:dilcikar:gülin zaten biz hiç merak etmemiştik sen git yanlızca pamukprensespatheme anlat:dilcikar:
küstüm ben sana
Ooooppppsss noliyi yaw
Monacım nasılsın canım göremedik seni uzun süredir???
o eskiler gelmiş hoşgelmişler özletmeyin fazla kendinizi nasılsınız kızlar
İyiyim hayatım ya nasıl olayım, sallanıp yuvarlanıyorum, arada bi yüzüstü çakılıyorum, sonra kalkıp tekrar yuvarlanıyorum. Vakit geçiyo işte... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?