Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm mona hosgeldın...

gercekten bazen dedıgın gıbı oluyo burda uzuntulerı okumak ınsanı cok uuzyo bende korktugum ıcın gelmıyorum bazen

mona hosgeldın bu arada tanısmıyoruz ama actıgın topık sayesınde bırcok paylasımımım oldu

mona hosgeldın bu arada tanısmıyoruz ama actıgın topık sayesınde bırcok paylasımımım oldu

Sevindim diyeceğim ama olmayacak.
Keşke burada paylaşım yapmanı gerektirmeyecek bir ilişkin olsaydı ama hayat bu işte.
Her zaman pembe yüzünü göstermiyor bize.

slm mona hosgeldın...

gercekten bazen dedıgın gıbı oluyo burda uzuntulerı okumak ınsanı cok uuzyo bende korktugum ıcın gelmıyorum bazen

Ya ben aslında çok güçlü bi insanım, kendimi de çok iyi biliyorum, öyle kolay kolay yıkılmam.
Ama Allah dağına göre kar verirmiş ya, benim öykümü bilen kızçelerim anlayacaktır, çok ağır bir ilişki yaşadım, oldukça yakın geçmişe kadar da fırtınalar dinmedi.

Ee yaş da kemale erince bazı şeyleri kabullenmek, altından kalkmak eskisi kadar kolay olmuyor.
Dolayısıyla kendimi bu tip şeylerden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum.

Bu işin tek terapisi bu çünkü.
Aklını dağıtman, farklı şeylerle ilgilenmen, uzaklaşman lazım.
Ancak böyle daha iyiye gider insan... aşkın kendisi bile kolay bir duygu değilken eşliğinde bir de acısını yaşamak herkesin harcı değil maalesef.
Allah hepimize güç kuvvet versin.

amin canım dilerim en yakın zamanda toparlanırsın.
kızlar dün ben kurstakıler benım laleyı sordu onlara gülerek anlattım falan bıde öc alırsın sen ılerde kesın dedıler umrumda bıle degıl dedım cıdden artık umursamıyorum farklı seylere odaklanıyorum ve bu aralar benı en cok alakadar eden şey işim,işyerim.ve sağolsun yöneticim hergün farklı sorunlar çıkarıyor onlarla uğraşmaktan benım ilişki düşüncek halim kalmıyor.
bide kızlar çok ilginç dün çok büyük bir sorun yaşadım inanamazsınız.ve ezan vaktı nasılsa hıc uyanmayan ben sabah ezanında ılk kez uyandım ve kalkıp dua okudum ve hakkımda hayırlısı ne ise onu diledim Allahtan normalde böyle birşey asla yapmazken o saatte hayatımda ılk kez yaptım ve ınanamayacagınız şekilde sorun sanki hiç olmamışcasına ortadan yok oldu.çok garip kızlar ya.
neden bunları yazdım bılmıyorum ama burda yazmak geldi içimden....

ne dedi ki ya bu kadar hemde o insan sana inanır canım ya bırak o salak yüzünden sinirini daha fazla bozma kuzum.
günaydın...

allahtan şuan hayatımdaki kişi bana inandı bozmamaya çalışıyorum cnm napalım insan senelerini geçirdiği insanıda tanıyamıyomuş

biraz mutluyum sankeee :asigim:

aferin solucanım Şeniz

teşekkür ettim canım.solucan sen de bakınca baktım de..

ben göremedim princess yaa bende merak ediyodum mafoldumben

gülincim,uzme kendını ne dıyo kı sana ıftıra atcak kadar...hıc aldırıs etme onada bole oldugunu bellı et..denk gelırsek uzunca konusruz canım

cnm daha iyiyim şimdi akşama msn de karşılaşırsak anlatırım sen nasılsın ebrucum?

:dilcikar:gülin zaten biz hiç merak etmemiştik sen git yanlızca pamukprensespatheme anlat:dilcikar:
küstüm ben sana

monam tanımlama doğru kumdan kaleler gibiyim bende senin gibi...senin kadar ağır yaşamadım ama etkileri kendime göre büyük boyutta.Uzun bir zamandır içimden gelmiyor hiç bişe yazmak yada okumak.benim gelişmelerim hiç iyi yönlerde olmuyor, sanırım forum kriterleri bende tutmadı 5 ay dan biraz fazla süre geçti ama meydana gelen gelişmeler beni yıkmaktan başka bişeye yaramıyor.benimki geçen istanbula geldi geri kalan ailesine kız arkadaşını anlatmış mutluymuş ve işlerin daha fazla uzamaması için bir an önce askere gitcekmiş ki döndüğünde hemen evlenebilesinlermiş.geçende facebook'a kızla resmini koydu bütün ortak arkadaşlarımız görüyor bu resmi ve yapılan yorumları.benim face'im kapalı ben hiç bişe görmek istemiyorum.
gerçi hala kendimi düşünüyor değilim salağım ondan herhal.askere gitcek ve ben endişeleniyorum fal baktırmıştık geçen hayata ile falcı kadında hiç iyi şeyler söylemedi askerliği ile ilgili ve ben rüyamda da gördüm.biliyorum saçma belkide ama hala sevdiğim için üzülüyorum bunu kabul etmem lazım, onun yolunu çizdiğini kabul etmem gibi...

o eskiler gelmiş hoşgelmişler özletmeyin fazla kendinizi nasılsınız kızlar

:1hug:
:dilcikar:gülin zaten biz hiç merak etmemiştik sen git yanlızca pamukprensespatheme anlat:dilcikar:
küstüm ben sana

ayy kuzum sanada anlatırım uzundu o yüzden anlatamadım küsme :1hug: bana 2 gündür bi numara msj atıp duruyodu sonra aradı ben baya bağırdım ama kim odluğunu söylemiyo neyse şuan ki sevgilim var ya ona i.... diyeyim.işte i... sonunda noyu ver ben arıycam dedi bende verdim aramış ve aradığı kişi beni tanıyomuşş ama kim olduğunu söylemiyomuş i....ye 'sen bizi arıycağına önce sevgilini araştır sen yanındakini tanımıyosun demekki ' falan demiş daha bisürü şey demiş ya şok oldum bunları duyunca . ben bu nomu 2 senedir kullanıyorum ve bugüne kadar hiç öyle yabancı no çğrı bile yapmadı ve benim nom sadece akrabalarımda,çok çok yakın ark..larımda (onlarda kız) ve ailemde var yani beni hem tanıyıpta hemde böyle bişey yapabilcek kimsede yok nom.
ben zaten yeni ilşkim olduğunu duyduğunda bişeyler yapmasını bekliyodum ama bu kadar büyük bi şerefsizliği beklemiyodum yazık onun için giden yıllarıma yazık.böyle işte hayatacım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…