Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar morali bozuk olanlar,kumdan kale gbi olanlar yapmayın etmeyin.3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyın bıtmesı gerektıgınde bıtırmeyı bılın.gerçekten bu arada galateia bende falcının dedıgı bazı seyler cıkmaya başladı.

kuzum bak bazen böyle şeyler yaşayarak yaşadıklarımıza acırız ama onlarda yaşandı bızım yaşadıklarımızdı pişman olma sakın yaşadıkların için.ama doğru şerefsizmiş en azından bunu 2.ci kez anlamış oldun..Şeniz

tesekkur ederim kızlar,nice senelere hep birlikte inşallah a.s. :1hug:
ben anlatmaya basliorum artık.dün işte aradı bu açmadım ben.doum günü msjına da cwp wermeyince iyicene dellendi bu tabi..
arkadasımı aramis solucan nerde yanında mı die.ben ewinin önundeyim solucanın demis.
arkdsmda hayır yanımda deil ama yanına gdiorm şu an,gel fenerbahceye konusalim demis.arkadasımda bnm yanıma geliodu dün baska bi arkadasımzda içtik ewde 3 kız.
nese bulusmus bunlar.işte bu demiş geçen sene o benım yanıma gelmişti ben askerdeyken marmarise,doğum günümü kutlamaya bende yanında olmak istiorm onu görmek istiorm fln.çıktığı war mı demiş.arkdsmda herkes senın gibi diil 1 hafta sora blsun birini demiş.şimdi ewde kim war demiş,erkek war mı demiş.arkadasımda yok 3müzüz,hem erkek olsa nolcak demiş.bnmkide basarım ewi demiş.
we kızlar kendinden o kadar eminki,aynen şöle yapmış ben şimdi solucana sarılsam barışırız hemen yani demiş.sinir oldum yani
iş yeri nerde falan demiş.arkadasım bunun baya bi ağzına etmiş hepsini anlatmaya kalksam çok uzun sürer.he işte demiş arkadasım senın sewgilin oldunu bilioruz bide yalan söluosun,birbirinize yazdınız yorumlara kadar gördük kızın kim oldunu bilioruz demiş.bnmkide yaa istesem onada .iktir çekerim şimdi senin yanında ararım demiş.
arkadasım demiş solucan o kdr üzüldüki babasına bile sölemiş olanları,adam üzülmüş ne oldu sana ne bu halin die sormuş,solucanda anlatmış.annesi de senin adını bile anmıo artık sildi hepsi seni demiş.
sen şimdi bana söz werirsen aileme resti çekicem,yüzümü alıcam gelicem die tmm götürim seni solucana ama sen yalandan bile tamam demiosun demiş.bnmkide işim yok,işsizim hala demiş.
arkadasımda yüzk 50-100milyon bişe gümüş taksan bile olur ne yani fln demiş ama sizin ilişkiniz olmaz artık.o kadar iğrençlikten sora zor demiş o da doru haklısın demiş.
doum gunu msjını okuyunca ağladı aama sildi seni artık.sen sırf şu an canın görmek istio die bencillik yapıp onun karşısına çıkamazsın.o kaldıramaz artık bunları çok üzülür demiş.
bnmki demiş ailem solucanı askerden önce sewiodu ama sora sewmemeye başladılar demiş.baya bi konuşmuşlar fln,ben biraz içim ararım 1 saate demiş bu.
daha unuttuğum bi sürü ayrıntı war aklıma geldıkçe yazarım.welasıl bu aramadı hiç,gece tam 00.00 da msj attı arkadasıma
demişki çiğdem sen çok tatlı iyi bir kızsın,her zaman solucanın yanında ol.bgn onu görmeyi o kdr istiodumki ama suratına bakmaya cesaret edemedim.eğer doru apartmansa kapının önüne 23 tane gül attım(23 onun uğurlu sayısı)güllerin sayısını söleme solucana o saysın anlar.solucanımı öp benım yerıme yazmış.
bizde dedikki eğer doru apartmansa çıkınca görürüz.
işte bu kdr ama baktık gül mül yoktu,belki yalandan söledi hoşuma gitsin die belki dışarı inelim bakmak için o sıradada beni görür,belkide cidden bıraktı ama nedense ben göremedim.
bakalım ne olucak ailesine resti çekebilecek mi..

Galateia canım insanlar bazen bitirmesi gerekir bazı şeyleri biz az kalsın mahkemelik oluyorduk nasıl bırsey anlayabılıyorum senı kuzum.zamanında bende duvarlara ağladım,zamanında bende nefes alamadım ama geçiyor kuzum ya geçeceğine onsuz olabileceğine,onun adının geçmeyeceği ortamlarda bulunduğunda izleri bile kalmıyor.ama sen bunu ilk denemeye çalışmakla işe başlamalısındır belkide.

canım bende çıkan pek bişey yok daha ama zaman var ,şuan tek olan onun askere gideceği o çıktı ama inşallah gerisi çıkmaz kadın kötü bi yere düşecek demişti...

okuduk canım dıyorum ya ümit etme ve bekle .
canım ailesine bence kımse kımse için rest çekememeli kimse aıleye rest çekilmesini beklememeli,çünkü ailesiz olmaz .ona sen bugun dersın yarın o senden bekler ve imkansızdır aıleden vazgeçmek bence aılesı istemiyorsan sen başlama yeniden canım benim gelse resti çekse bile.

resti çeksin dediğim ben gidiorum sizi sildim demesi değilki.sadece ilişkimizi kabul etsinler we bizede gölge etmesinler..ben ailesine alttan almama rağmen sewimsiz ailesi yapıcanı yaptı.onda öle şirret ablalar warken sonu nolur bilmiorm.
yazık çocuğuda kişiliksiz yapmışlar.maymun etmişler onu.kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıo yazık üzüldüm..

imkansızı hayal ediyorum ve istiyorum
üzülme diyorsunuz sanki mümkünmüş gibi
bastırdığım duygular içinde kayboluyorum
ne kadar zaman geçerse geçsin ben onu unutamam
belki sadece ben unutamam
kavuşamadım belki ona
belki artık gücümde kalmadı
ömür böle sürücek bir zaman gelicek elbet
ama şimdi değil
ben bıraktım zamana
kalbim ne zaman sen artık iiyisin kalk ayağa derse
o zaman baharı koklayacam
ama şimdi değil...

canım bak bende ilişkimde cok yaşamıştım.evlere şenlik dıştan süper içten pazarlıklı bır ablası vardı benım eski lalenin ne demek oldugunu anlıyorum ama bugun düşününce belkide haklıydı baştan olmayacağını görüp ben naparsam yapım kardeşiyle aramızı bozmak istedi diyorum ya herkes ister gelsin gitsin kuzenler,ablalar falan yada bırlıkte yemeğe gıdelım ama ablalar özellikle kendi açılarından haklılar hatta sana şunu söyliyim benim eski laleyle ablamı tanıştırdığım anda ablam masadan kalkıp gitmişti yanında hiç bir zaman telefonla benım eski lale ile konuşamamıştım ki benim ablam herseyımı bılır her ortamıma girer,çıkar özellikle ben gelim edim diyen acayıp kaşında piercing falan olan bir hatun durduk yere karşı çıkmıştı ve benım ablam lale hakkında ne dediyse çıktı.diyeceğim şuki canım benim kardeşlerini belki paylaşmak istemiyorlar yada senin birşeyin onlara tuhaf geldi yada kardeşlerini sana layık görmüyorlar.yadalar çoğaltılır ama onun ailesini genede karşına alması çok zor unutmaki senden önce onlar vardı ve yarın çıksanız bıle ılerde ayrılırsanız senden sonra onlar yanında olacak buyüzdende beklediğin şey gerçekten çok zor....

belkide haklısın ama şunu düşün canım bu canı sana Allah verdi ve acı çek diye vermedi yarın öbür gün ahiret gününde senı Allah yaptığın ibadetle ilgili yargılamadan önce ilk şunu sorucak ey kulum ben sana bır can verdım sen kuluma kul olup,onun için acı çektin.benım verdiğim canın kıymetini bilmedin o zaman ne cevap vereceğini düşün kuzum gerçekten bu söz beni kendime getiren söz oldu.belkide sendede işe yarar ve bilki o dönemi bende çok acı çekerek yaşadm bir insanın kapısında sabahladım günlerce,duvarlara ağladım nefes alamadım kaç kere kriz geçirip hastanelik oldum,itü deki herkes manyak derken çektiğim acıyı ben bildim yeri geldim intihar etmek istedim kendi canıma kıymayı düşündüm.evet kalıyor içinde bsyler her zaman kalacak ben asla kalmayacak demiyorum sana ama bir an önce atlatmaya çalışmalısın.çünkü hayat bir başkası için üzülecek kadar uzun değil...

tatlım benim onlara yaptığım bişi yok,lale 7 senedir hayatımda ola biri we ailesi de öle..
lale askerdeyken ablalrıla tartısma yasaadık.birincisinin sebebi ewe eski kız arkadasını alıolardı,msnde görüşmeler,facede falan baya sıkı fıkılardı.bende buna tepki gösterdim.
dier ablasılada saçma bi sebepten oldu msnde konusurken.
bunlar bana o gün bugündür gıcıklar we her türlü uyuzluğu yapıp beni sinir etmeye ugrasıolar bende nefrt ediorm onlardan ama sırf ilişkimizde pürüzler olmasın die ablalarıla konustum özür diledim ona ramen nefretleri geçmedi.yüzüme ii ama ayrıldumızda hediye almışlar laleye ayrıldık die,sakın barışam istemioruz baskıları falan.yine tepeme çıktı sinirlerim.bi kaşık suda boğcam hepsini

kuzum doğru söylüyosun pişman olmamak gerekir ama insan hazmedemiyor işte 4 yılı verdiği insanın böyle bi şerefsizlik yapmasını.allaha havale ettim onu yaa bozamıcak mutluluğmu naparsa yaparsın

solucancım aklını karıştırmaya çalışıyo izin verme bebeğim buna sakın.ne kadar bencillik etmiş sırf canı istiyo diye seni görcek adama bak yaa aylarca yok,başkalarıyla gezip tozcak sonra solucanı görmek istiyorum diyip çiçekler yolluyo acı çekmek kolaydı zaten hemen öyle güllerle geçsin ayyy parçalayasım var bikaç erkeği kötükedihüso

solucancım aklını karıştırmaya çalışıyo izin verme bebeğim buna sakın.ne kadar bencillik etmiş sırf canı istiyo diye seni görcek adama bak yaa aylarca yok,başkalarıyla gezip tozcak sonra solucanı görmek istiyorum diyip çiçekler yolluyo acı çekmek kolaydı zaten hemen öyle güllerle geçsin ayyy parçalayasım var bikaç erkeği kötükedihüso[/QUOTE]

ay bende gaza geldim gülinim şimdi
sinirlendim walla,harbiden ben o kadar acı çekeyim sora keyfi istedi die beni görsün.
ay benım çiğdemim walla etmiş ağzına,canım ya o beni tutar.barıştırtmaz.canım dostum.
bide kızdan ayrılmamış istsem şimdi .iktir çekerim dio.ay walla delirdim,bi kez sarılsam solucan benle barışır demiş.beni bu kdr ezik we salak mı görüo

aynen canım şuanda hayatında olan insanıda senıde bu kadar ezik görüyor.ve yarın öbür gün senin içinde başkasına istsem şimdi .iktir çekerim demeyeceğini nereden bilebilirsin bunlarıda düşün canım

ya yanlış anlama amacım seni üzmek yada dolduruşa getirmek değil ama böyle malesef....

canım bak moralini bozmaya cidden değmez bak biz az kalsın mahkemelik oluyorduk hemde cumartesi kendisi gelmişti bılıyorsun inan değimiyor hatta insanın bsylerı anlaması daha iyi oluyor.

yok ya ben zaten sinirliyim ona çok.ah şöle bi elime düşse warya süründürücem onu.
kızlarla gez toz canı sıkıldı şimdi hemen solucan.
şerefsiz hiç bişiyimin değeri yokmuş onun gözünde.
bide konuşmaları deli edio beni,hiç bişi olmamış gibi laflar edio sinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…