:1hug:
ayy kuzum sanada anlatırım uzundu o yüzden anlatamadım küsme :1hug: bana 2 gündür bi numara msj atıp duruyodu sonra aradı ben baya bağırdım ama kim odluğunu söylemiyo neyse şuan ki sevgilim var ya ona i.... diyeyim.işte i... sonunda noyu ver ben arıycam dedi bende verdim aramış ve aradığı kişi beni tanıyomuşş ama kim olduğunu söylemiyomuş i....ye 'sen bizi arıycağına önce sevgilini araştır sen yanındakini tanımıyosun demekki ' falan demiş daha bisürü şey demiş ya şok oldum bunları duyunca . ben bu nomu 2 senedir kullanıyorum ve bugüne kadar hiç öyle yabancı no çğrı bile yapmadı ve benim nom sadece akrabalarımda,çok çok yakın ark..larımda (onlarda kız) ve ailemde var yani beni hem tanıyıpta hemde böyle bişey yapabilcek kimsede yok nom.
ben zaten yeni ilşkim olduğunu duyduğunda bişeyler yapmasını bekliyodum ama bu kadar büyük bi şerefsizliği beklemiyodum yazık onun için giden yıllarıma yazık.böyle işte hayatacım :1no2:
okudunuz mu girls?yazdım..
kızlar morali bozuk olanlar,kumdan kale gbi olanlar yapmayın etmeyin.3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyın bıtmesı gerektıgınde bıtırmeyı bılın.gerçekten bu arada galateia bende falcının dedıgı bazı seyler cıkmaya başladı.
hayırlısı olsun canım benim hoşuma gitti çiçekleri severim, ama umarım dediklerini yapabilir ve seni artık üzmez...
imkansızı hayal ediyorum ve istiyorum
üzülme diyorsunuz sanki mümkünmüş gibi
bastırdığım duygular içinde kayboluyorum
ne kadar zaman geçerse geçsin ben onu unutamam
belki sadece ben unutamam
kavuşamadım belki ona
belki artık gücümde kalmadı
ömür böle sürücek bir zaman gelicek elbet
ama şimdi değil
ben bıraktım zamana
kalbim ne zaman sen artık iiyisin kalk ayağa derse
o zaman baharı koklayacam
ama şimdi değil...
canım bak bende ilişkimde cok yaşamıştım.evlere şenlik dıştan süper içten pazarlıklı bır ablası vardı benım eski lalenin ne demek oldugunu anlıyorum ama bugun düşününce belkide haklıydı baştan olmayacağını görüp ben naparsam yapım kardeşiyle aramızı bozmak istedi diyorum ya herkes ister gelsin gitsin kuzenler,ablalar falan yada bırlıkte yemeğe gıdelım ama ablalar özellikle kendi açılarından haklılar hatta sana şunu söyliyim benim eski laleyle ablamı tanıştırdığım anda ablam masadan kalkıp gitmişti yanında hiç bir zaman telefonla benım eski lale ile konuşamamıştım ki benim ablam herseyımı bılır her ortamıma girer,çıkar özellikle ben gelim edim diyen acayıp kaşında piercing falan olan bir hatun durduk yere karşı çıkmıştı ve benım ablam lale hakkında ne dediyse çıktı.diyeceğim şuki canım benim kardeşlerini belki paylaşmak istemiyorlar yada senin birşeyin onlara tuhaf geldi yada kardeşlerini sana layık görmüyorlar.yadalar çoğaltılır ama onun ailesini genede karşına alması çok zor unutmaki senden önce onlar vardı ve yarın çıksanız bıle ılerde ayrılırsanız senden sonra onlar yanında olacak buyüzdende beklediğin şey gerçekten çok zor....
kuzum bak bazen böyle şeyler yaşayarak yaşadıklarımıza acırız ama onlarda yaşandı bızım yaşadıklarımızdı pişman olma sakın yaşadıkların için.ama doğru şerefsizmiş en azından bunu 2.ci kez anlamış oldun..Şeniz
resti çeksin dediğim ben gidiorum sizi sildim demesi değilki.sadece ilişkimizi kabul etsinler we bizede gölge etmesinler..ben ailesine alttan almama rağmen sewimsiz ailesi yapıcanı yaptı.onda öle şirret ablalar warken sonu nolur bilmiorm.
yazık çocuğuda kişiliksiz yapmışlar.maymun etmişler onu.kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıo yazık üzüldüm..
kuzum doğru söylüyosun pişman olmamak gerekir ama insan hazmedemiyor işte 4 yılı verdiği insanın böyle bi şerefsizlik yapmasını.allaha havale ettim onu yaa bozamıcak mutluluğmu naparsa yaparsın
solucancım aklını karıştırmaya çalışıyo izin verme bebeğim buna sakın.ne kadar bencillik etmiş sırf canı istiyo diye seni görcek adama bak yaa aylarca yok,başkalarıyla gezip tozcak sonra solucanı görmek istiyorum diyip çiçekler yolluyo acı çekmek kolaydı zaten hemen öyle güllerle geçsin ayyy parçalayasım var bikaç erkeği kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?